281. do 287. z 287
-
16-05-2011, 15:04 #281
Odp: Nowinki i Smsy z Porodówek i Nie Tylko - BEZ KOMENTARZY
Napisałam do mitaginki, żeby napisała co z martynką i że się martwimy o nie.
mitaginka:
"Na razie bez zmian. Nadal dużo płacze. Dostaje antybiotyk dożylnio. A ja jestem kłębek nerwów".
no to jej odpisałam, że musi sie postarac uspokoić bo Tysia czuje jej nerwy (chociaż te słowa ja pewnie jeszcze bardziej denerwują :() i że całujemy je i trzymamy kciuki.
-
18-05-2011, 22:19 #282
Z rana pisała do Mitaginki czy daje rade odpisałą "Ledwo ledwo",
potem napisałam jej, że jak byłam kiedyś z Borysem w szpitalu to ratowała mnie niania, że mnie "zwalniała" na parę godzin cobym w dzień mogła odreagować, napisała "Dla mnie najg., że ona nadal ciągle wrzeszczy więc to raczej nie infekcja jest przycz., A pomaga mi M., dziś to on został z nią w nocy".
Potem się pytałam czy wie jak długo będą jej dawać leki i pytałam się czy sprawdzali młodej te bakterie w szpitalu zanim podali antybiotyk ale nie odpisała.......pewnie Biedna ma dosyć
-
23-05-2011, 16:30 #283
sms od Mitaginki zapytałam jak tam u nich "Wypuścili nas w końcu. Tysia ma jeszcze bakt. w moczu więc mam podawać jej sproszkowany furagin. Wypuścili nas żeby nie załapała jakiegoś dziadostwa. Nadal wrzeszczy i mało śpi więc to nie związane z inf. Jak będę miała chwilę to wejdę na bb. Dzięki"
-
30-05-2011, 20:24 #284
asiunia: "za twoja porada zadzwonilam zapytac doktora o to krwawienie i wlasnie jestem w karetce, jade do szpitala.. kuchwa.. moja mama ma dzieci, ale strasznie sie o nie martwie.. o madusia zwlaszcza.."
wymienilam z nia pare smsow, okazalo sie, ze ma anemie, ale poki co w szpitalu jeszcze jest. jak bede wiedziala cos wiecej to napisze.
-
3-06-2011, 21:17 #285
sms od cucumber
"Jestem z Gabrysią w szpitalu :( ma zapalenie ucha i dostaje dożylnio antybiotyk. Ma wkłucie w tej malutkiej rączce. Jakby miała trzy miesiące to by dostała doustnie lub w pupę zastrzyk i byśmy nie musialy się tu męczyć. Jestem załamana :( tu w szpitalu już zupełnie nie chce spać i płacze."
-
5-06-2011, 18:03 #286
pytałam cucu czy wiadomo coś więcej
"Hej. Nic nie wiadomo, bo jest weekend i jest tylko lekarz dyżurny. Zmienili małej wenflon na krótszy. Ale łapka ją boli bo mniej nią rusza. Ja przyjechałam do domu się przespać 2 godziny, bo ledwo żyję. M. z Gabą w szpitalu. Gdyby nie moje mleko to bym na noc do domu wróciła"
-
10-06-2011, 10:40 #287

308Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Nieśmiałe dziecko
Dzisiaj, 17:56 w Kraków