Strona 175 z 175 PierwszyPierwszy ... 155 165 170 174 175
1 741. do 1 749. z 1749
Drzewko podziękowań910Podziękowań

Temat: Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

Entuzjast(k)a Avatar Gochson

Domyślnie

Kivinko super a tak sie martwilas w ciazy. Mnie jeszcze zostalo 6 kg ale przytylam 21 wiec nie jest zle. Najgorsze jest to ze sie w ubrania nie mieszcze a szkoda mi kupowac nowych w wiekszym rozmiarze.
    kivinko dziękuje za post.

Mama obecna i przyszła :) Avatar martolinka

Domyślnie Odp: Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

Kivi super wieściu mnie jeszcze 7kg z 22 zostało

Entuzjast(k)a Avatar andzik1984

No to niezle nam idzie dziewczyny u mnie tez 6 do zrzucenia a bylo +20 nawet mieszcze sie w spodnie sprzed ciazy

Marcysiowe love :) Avatar kivinko

dziewczyny ja też w żadne spodnie poza pumpami na gumce nie wejdę niby prawie ta sama waga, ale jednak tu i ówdzie obwód większy

Dziecko to uwidoczniona miłość.
    Marcelina - 25.03.2012r.

Zadomowiona(y) Avatar adasza

Mi znajoma powiedziała, że miednica już nie wróci do swojej szerokości sprzed ciąży... i na wadze może być mniej niż było a i tak w stare spodnie się nie wcisnę
    Ciekawe... póki co rzeczywiście na wysokości miednicy mnie opina, w nogach spodnie są luźniejsze niż przed ciążą..

Entuzjast(k)a Avatar Paulettta

Kivi- jak tyś to zrobiła kobieto łaaaał!!!! Jestem zazdrosna:P

U mnie jakoś ok 4kg zostało do zrzucenia, a przytyłam 15 w ciąży. Niby nie tak dużo, ale w sukienki i spódnice w większości nie wchodzę, w dużej mierze z powodu lekko odstającego brzucha i dwóch wałków na biodrach...Najgorsze jest to, że ja zawsze miałam problem ze zrzuceniem wagi i dlatego starałam się trzymać na tym samym poziomie...ech dobija mnie to Marzę już o porannych biegach i zrzuceniu tego sadła

mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y) Avatar izka01

To ja juz sie mieszcze w niektore spodnie ( te luzniejsze) brzuch tez w miare choc obcislych rzeczy jeszcze nie zakladam, wiadomo. Nawet mi babka w sklepie wczoraj powiedziala ze swietnie wygladam jak na miesiac po ciazy " no baby fat for mummy " co mnie podnioslo na duchu.

Wdrożona(y) Avatar _basiek_

Cytat Napisał adasza Zobacz post
    Mi znajoma powiedziała, że miednica już nie wróci do swojej szerokości sprzed ciąży... i na wadze może być mniej niż było a i tak w stare spodnie się nie wcisnę
    Ciekawe... póki co rzeczywiście na wysokości miednicy mnie opina, w nogach spodnie są luźniejsze niż przed ciążą..
    Nawet mnie nie stresuj bo mi w biodrach przybyło 10 cm w czasie ciąży i zostało mi jeszcze 8 kg do zrzucenia a tu waga stanęła jak uparta... i zostało jeszcze 6 cm nadwyżki w tej nieszczęsnej pupie... więc jakbym się nie starała to żaden ubiór z przed ciąży na mnie nie pasuje bo w piersiach przybyło mi 18 cm więc nawet w swoje t-shirty niezbyt się mieszczę... wyglądam jakbym pożyczyła je od młodszej siostry

Fan(ka) Avatar kasiagaw

Dziewczyny mi też w biodrach i cyckach przybyło, ale najaważniejsze, że w ciuchy wchodzę...I nawet nie chcę, żeby mi te kształty zeszły, bo czuję się bardziej kobieco, a nie tak wieszakowo jak przed ciążą...

Zasady Postowania