Strona 2755 z 2874 PierwszyPierwszy ... 2735 2745 2750 2754 2755 2756 2760 2765 2775 ... OstatniOstatni
27 541. do 27 550. z 28737
Drzewko podziękowań172Podziękowań

Temat: Lipiec 2008

Mama VI'06 VII'08

Domyślnie Odp: Lipiec 2008

Cena wózka imponującaKic dałabyś tyle jakbyś miała?
    Post, a zdjęcia porobiła, hę? I dlaczego stronka nie jest uaktualniania o nowe rękodzieła, hę?

Mikołaj Szymon - ur. 11.06.2006r.

Olga Natalia - ur. 28.06.2008r.

mamy lipcowe'08 zakręcona

Kasia...no wiem wiem....ale jak tak wytknęłaś to się poprawiłam już, i zaczynam nadrabianie :) (pierwsze już uczyniłam posłusznie ), także zaglądaj :)
    ok
    to lecę i nie wiem czy coś jeszcze robić czy do spania, jakos taka połamana jestem :(

Mamy lipcowe'08 Avatar survivor26

witam z rana - widzę, ze nawet Kic jeszcze nie ma? Ja wczoraj wzięłam się ostrzej za pakowanie, skutkiem czego nie było czasu na forum, bo pol dnia pakowałam, a pół zdychałam Efektów oczywiście dalej nie widać oprócz zagracenia mieszkania pudłami - R bohatersko wziął się za książki, coby udowodnić, że on ma rację i w tydzień nas spakuje...spakował 3 z 20 półek i miał dość

Post, przypominam, że w zeszłym roku o tej porze, jak wołałam o wiosnę to przypominałaś, że ma czas do marca No ale ja bym już też chciała...u nas w końcu robi się cieplej i mam nadzieję, że prognozy się spełnią i w przyszłym tygodniu bedą plusowe temperatury.

Kic, no w gotowych pierogach jest mniej więcej to samo co w parówkach A na FB widziałam zdjęcie tego, co potem staje się kotlecikami kurczęcymi z Maca...i raczej w tym życiu już ich nie tknę

Dorka, a widzisz, dojechał, przeżył i ma się świetnie Co nie oznacza, że ja nie bedę panikować, jak ktoreś z moich dzieci zechce przed trzydziestką samodzielnie wyjść z domu dalej niż do szkoły

A dziewczyny, podrzucicie jakąś listę co trzeba do szpitala...probowalam sama robić, ale nic nie pamiętam A moja siostra tak panikuje, że lada chwila zacznie rodzić, choć ma jeszcze 2 mce do terminu, że i mnie się udziela wizja jazdy do porodu z samą torebką i nieprzygotowana

dobra, pokiwam się trochę w Internecie i idę dalej popakować coś, żeby stwarzać wrażenie bycia pożyteczną

aaaa...spojrzałam na swój suwak i wychodzi, ze zaczynam 7 miesiąc ciąży....jakim cudem?? Ja się jeszcze nie do końca oswoilam, ze w ogole w ciązy jestem
    Ostatnio edytowane przez survivor26 : 9-02-2012 - 09:10

Mamy lipcowe'08

surv już widzę na strazy
    miłego pakowania (jeżeli to wogole może być miłe)
    a przy okazji przeprowadzki wychodzi jakimi chomikami jesteśmy
    2 latat temu to przechodziłam i miałam wrazenie że tyle rzeczy wywaliłam lub oddałam, a teraz znowu sie nie mieszczę z gratami

Kasiu no wózio pewnie Kic by łyknęła
    chociażby hobbystycznie
    czekam tylko na opinię naszej ekspertki na temat czy warto czy niezła reklama bo jeżdzi nim Stefcia

Dziś jakby senniej i posypało
    ja zaczynam serie masaży od dzisiaj i tak 2 razy w tygodniu
    liczę na poprawę formy bo człapię jak kaleka

oki lece karmic młode

Mama Olki i Wiki

Witam, u nas mroźnie minus 18.
    Post ja też już chcę wiosny I też się pocieszam że końcem lutego ma być nawet plus 7 Śliczne te twoje dzieła
    Kic gratki i całusek dla Liwki
    Reniu to oby masaże pomogły
    I nie wiem co komu jeszcze
    Miłego dnia.

Maciuś i Majeczka Avatar Madzia737

Mnie tez wczoraj wcielo,ale zaczelam wystawiac ciuszki na allu i caly dzien mi na tym zlecial wieczorem plecow nie czulam.

Hmmm wózek ciut drogi,ale mi sie i tak nie podoba,ja lubie nietypowe,ale tez to az za bardzo dziwny

Survivor powodzenia w pakowaniu jesli chodzi o liste to najlepiej sprawdzic co chca w szpitalu,przewaznie podaja,wkleje ci przykladowo z naszego szpitala Przyjęcie do porodu , ja sie w sumie pakowalam po swojemu,ale generalnie podobnie wyszlo

Kic podziwiam za pierogi,bo ja z tych co lubia tylko jesc Za mna od kilku dni chodzą takie ze szpinakiem

Sylcia eee to u nas cieplej ,jedyne -8
    Jeszcze dwa tygodnie i ma byc cieplej,chociaz ostatniom swistak cienia nie zobaczyl,wiec zgodnie z przepowiednia ma byc jeszcze 6 tyg mrozów

Pabla jak nocki,cos sie poprawilo?

Ide sprzatac,bo kumpela ma wpasc spanikowana,bo juz w rozsypce,za tydzien ma rodzic,pierwszy raz wiec ma stracha jak nie wiem

Mamy lipcowe'08 Avatar kicrym

Witam:)
    Kic nie ma, bo już zdążyła w przychodni byćMusiałam mieć zaświadczenie od mojej pediatry że Liwka może mieć jutro ten zabieg
    Kasia jak bym miała dużo kasy to bym kupiła, ale bardziej w celach testowych :) fajne ma rozwiązania z tym obracaniem o 360stopni, no i gondolę można złożyć do transportu, ale ponoć to czysto miejski wózek (coś jak stokke) no nie ma co ukrywać do lansu na molo i tylea wersja Muchy na pewno była droższa bo widziałam w gazecie że miała dowieszone 2 sakwy po bokach, więc już się robi 5000, a na pewno ma też fotelik+adapter+ jakieś akcesoria strzelam że 6000jak nic, ale uważam że gwiazdy powinny właśnie takimi wózkami jeździć a nie jakimiś pospolitymi tanioszkami
    Surv to widzę ostro się wzięliście za pakowanie:)jak dobrze, że nie mam konta na FB to mogę dalej ze smakiem zjadać BigMac'ia co do parówek to niestety to samo świństwo, ja kupuję Kubie (niestety lubi ) parówki z szynki i w składzie jest 80%mięsa, ale co tak na prawdę tam mielą to nie wiadomo
    Renia uważam że warto:) jedna forumka z wózków go ma i uważa że jest fajowy:)tym bardziej że do "zadań specjalnych" będziesz miała Murę :) no i można go obejrzeć w Fido w Sosnowcu

idę coś zjeść:)
    aaaa co do wiosny to też bym chciała żeby już przyszła :)

Mama Seby i Misi Avatar dorka28

Czesc dziewczyny Ja po badaniach(krzywa cukrowa bleeee),jakos dalam rade mialam 75g wiec dwie godziny czekaniaKanapke zjadlam jeszcze w przychodniZanim doszlam do domu to zrobilo mi sie nie dobrze Musialam przygotowac mieso na obiad i posprzatac ale teraz juz moge lezec Mieso bedzie powoli sie pieklo
    Kasia mi jakos nie podobaja sie takie wozki z kosmosu
    Pabla lubisz czytac to sobie poczytalas
    Kic ja jakos stracilam teraz ochote na Macka
    Survi no to sie pakuj bo przeprowadzka zbliza sie duzymi krokamiZ ta ciaza mam to samo ze jeszcze sie nie oswoilam z tym stanem
    Madzia to bedzie moj 3 porod a tez mam stracha
    Sylcia u nas ponizej 10stopni ale wiatr jest i mi twarz zamarzala jak szlam
    Dzis snilo mi sie ze bylam u ginka i robil mi usg powiedzial ze bedzie dziewczyka Niby robil mi usg ale w miedzy czasie sie zbieral do wyjscia z gabinetu Pozniej wydawalo mi sie ze to usg z plyty jakiejs puszczaWtorek juz niedlugo wiec teraz beda meczyc mnie takie sny
    Dobra moze dam rade sie zdrzemnacMilego dnia zycze

Mama Olki i Wiki

A cóz tu tak pusto??

Ola wiersza nie powiedziała( rozbolał ją ząb), jak da radę ma powiedzieć jutro w klasie, i dostanie nagrodę pocieszenia , od wczoraj boli ją ząb, dentystka dziś nas nie przyjęła (prywatnie ) państwowo to nawet nie ma po co iść. Zła jestem, dziecka z bólem nie przyjąć i to za kasę no szok , w jakim kraju my żyjemy,a do innego dentysty to musiałabym aż do Sącza jechać.
    Dorka bleee badanie, dobrze że już po
    Surv i jak pakowanie?? I wow już 7 miesiąc, ależ ten czas ucieka

Mamy lipcowe'08 Avatar kicrym

Sylcia no z takim przypadkiem się jeszcze nie spotkałam-żeby prywatnie nie zostać przyjętymza dużo mają kasy w d***oby jutro wizyta się odbyła, oczywiście bezbolesna
    Dorka eeee tam kosmiczny, fajny, taki oryginalnyale wiadomo każdy ma swój gust:) mi się akurat klasyki średnio podobajądobrze , że już po badaniu, fuuuuj
    Madzia ja tam takich wyszukanych nie lubię, najbardziej uwielbiam właśnie ruskieale następnym razem zrobię jeszcze z mięsem

Dziewczyny ja proszę o kciuki.Jutro rano jedziemy do szpitala na ten nieszczęsny zabiegboję się jak cholera, ale musi wszystko być ok!mam nadzieję ze szybko to ten mój dr zrobi bo tam oszalejęjeszcze muszę dzwonić koło 20 o której mniej więcej ten zabieg, żeby wiedzieć kiedy jej jeść nie dawaćmasakra!także czary proszę i mocne kciuki, żeby wszystko poszło ok:)

spokojnej nocki!