Strona 2874 z 2874 PierwszyPierwszy ... 2854 2864 2869 2873 2874
28 731. do 28 737. z 28737
Drzewko podziękowań172Podziękowań

Temat: Lipiec 2008

Oski i Wercia Avatar Izabelka

Domyślnie Odp: Lipiec 2008

Dorka gratulacje!!!! Franuś witaj na świecie oj naczekałyśmy się wszystkie na Ciebie haha najważniejsze,że wszystko dobrze

Mama VI'06 VII'08

Kicuś, trzeba było do mnie smsa wysłać a ja wrzuciłabym info na forum. Miałyśmy źle zorganizowana pracę W każdym razie Franio na świecie jest. Chłop jak dąb!
    Surv, powiem Ci, że jak czytam, to trochę niefajnie to wszystko brzmi. Ale rozumiem, że jak ten gips do pachwin pomoże to obejdzie sie bez tych dalszych zabiegów i rehabilitacji?
    Gratki dla Sonii. Pierszy ząbek, to jest coś!

Mikołaj Szymon - ur. 11.06.2006r.

Olga Natalia - ur. 28.06.2008r.

Mamy lipcowe'08 Avatar kicrym

Witam rankiem:)
    U nas nocka standardowa, ale te dwie pobudki i tak są dla nas osiągnięciemco prawda teraz coś przy zasypianiu robi cyrki, ale ja z tych twardych i nieugiętych, za to mój M ma szklanki w oczach jak młoda płaczetłumaczę mu że mała wymusza, przecież jak 10m-cy zasypiała bez problemu to teraz nic jej nie ma
    Kasia no ewidentnie się nie zgrałyśmy. Nawet chciałam podskoczyć do domu co by napisać, ale byłam sama więc musiałabym dzieciaki ciągaćjak kolejna (może kate)będzie rodzić to sobie siatkę zrobimy
    Renia i jak nocka??
    Surv dość przerażająco to wszystko brzmi, ale jak lekarz mówi że to pomoże to musi tak być!na lipcówkach'11 też był chłopczyk z deformacją, miał gips, a potem takie specjalne bucki. Trzymam kciuki żeby i u Was wszystko się naprostowało
    Kamu najgorsze chore, znudzone siedzeniem w domu dzieckomój Kuba też wariuje w takich sytuacjach, także cierpliwości życzę

A ja dziś do fryzjera idę podciąć się,pogoda na razie super, więc dziś znowu cały dzień na dworze

Miłego dnia!

Mama Olki i Wiki

Witam
    Dorka ogromniaste gratulacje, Franuś witaj
    Surv strasznie to wszystko brzmi, oby skończyło się na tych najmniejszych zabiegach ( co do chodzenia w klapkach to ja też nie chodzę, a mam tylko chaluksy i one też deformują stopę,) wiec spoko Sara sobie poradzi
    U nas pogoda taka sobie ok 17 stopni i słonko nieśmiało zza chmur wygląda, może potem się wyrobi, ale ja dziś zabiegana, na 10 idę na dzień mamy do przedszkola ( z Wiki bo ma być do końca tyg w domu, już mówi, że wierszyka nie powie , ale idziemy), a na 16:30 mam wywiadówkę w szkole, pewnie podsumowanie roku, i ostatnia w tym roku .I moje dziecię kończy już 1 rok nauki
    Miłego dzionka

Maciuś i Majeczka Avatar Madzia737

Franiu no nareszcie!!!!
    Dorka gratulacje!!!

Survivor ja tez mam nadzieje,ze gips pomoze!
    Kamu oj nerwa to ja mialam takiego wczoraj na Macka,ze nawrzeszczalam porzadnie No ale juz nie daje rady czasami przyjdzie z przedszkola i obyle co marudzi i wyje Jak jeszcze Majka dolacza to wysiadam.
    Juz sobie na dzisiaj tabletki ziolowe uspakajajace wyjelam,chociaz dzis moze bedzie grzeczny,bo idziemy do cyrku.
    Wlasnie mi tu jezdza i przez megafon nadaja o cyrku,a Majke na balkon wystawilam..jak sie obudzi to pozabijam z procy.
    Pabla gratki dla Sonii!!!
    Post zdrowka!!!

dobra,siadam do projektow.

Mamy lipcowe'08 Avatar survivor26

U nas znowu pałowanie się do północy a teraz od 7 do 11 Brzuszek to jedno, ale widzę, że Sara jest mocno wqr**a na gips - cały czas chce być tylko na rękach, w łóżeczku wyje, teraz z wielką biedĄ ją na dworze uśpiłam...zważywszy, ze gips jeszcze co najmniej miesiąc, myślę, że do lata oszaleję No ta terapia wygląda nieciekawie, ale to jedyne wyjście, żeby mala chodziła... gips i rehabilitacja + szyny/buty i inne potworności będą na pewno, operacja jest mocno prawdpodobna na jedną nogę, bo jest w znacznie gorszym stanie niż druga. Mam tylko cichą nadzieję, ze do jesieni w miarę wyjdziemy na prostą i nie bedą potrzebne tak częste wyjazdy do Wrocka. No i generalnie dobrze, ze nie mogę mieć więcej dzieci, bo kazde kolejne bardziej zwichrowane się rodzi

Kic
    , u nas też R, tak jak i przy Flo usiłuje ratować małą cyckiem matki, nawet jak młoda nazarta po kokarde i tłumaczę, że prędzej pęknie, a mnie piersi odpadną niż jeszcze coś wyciśniemy

Madzia, Flo też ma nadal fazy jeczenia takie, ze mam ochotę udusić i niestety najlepiej skutkuje wydarcie się na nią...jakoś im dalej w las z dziećmi, tym szybciej odpadaja ze mnie szczytne zasady wychowania w łagodnosci, spokoju i w zgodzie z naturą

Post, o to widze, że życie dba o to, zeby Ci się nie nudziło A ojciec tradycyjnie w szpitalu z powodu niesubordynacji i braku chęci do leczenia? Nie mysleliście, zeby go pedagogicznie przetrzymac, np. rezygnując z odwiedzin, donoszenia pożywienia etc, to moze mu się znudzi takie jeżdżenie do szpitala wte i wewte i zacznie się leczyć?

dobra, zmykam bo do pełni szczęścia dziś jeszcze wizytacja teściów, ja i tak w***na po całodobowym jęczeniu młodych, więc jak mi wyskoczą z nawracaniem i dobrymi radami, to nie ręczę za siebie

A wrzuciłam zdjęcie Franka na zamkniety, ale buźkę sobie zasłonił i ciężko stwierdzić, do kogo podobny

Mamy lipcowe'08

hej
    my po wizycie u lekarza
    młody ślicznie przybrał od soboty z 3500 już ma 3610
    żółtaczka znika
    ogólnie wsio dobrze
    warto cycki męczyć skoro widać efekty są

Surv obyś przeżyła wizytę teściów

jejku nie wiem co komu bo jestem zakręcona
    nocka była oki ale tylko dlatego, że leżał przy mnie
    łóżko mamusi lepsze niz własne