Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 114
Drzewko podziękowań6Podziękowań

Temat: Foteliki samochodowe - opinie, doswiadczenia

Fan(ka) Avatar tweenie

Domyślnie Odp: Foteliki samochodowe - opinie, doswiadczenia

sasanka widziałam na żywo ten fotelik jane. A kiedy są targi w Wawie?
    My nawet po basenie nie ubieramy Małej w kombinezon, tylko sweterek i koc. Chyba by mi kociokwiku dostała w aucie

Zadomowiona(y) Avatar A-ASIA

Cytat Napisał kropa501 Zobacz post
    A-Asia, Sasanka - nie wiem, jak było w tym przypadku, ale foteliki często traca punkty, bo producent coś tam "poulepsza" i te ulepszenia tak naprawdę nie są ulepszeniem - to raz. Po drugie, ranking fotelików na fitelik.info, z tego, co mi wiadomo, jest średnią ocen z różnych testów - wystarczy, że w którymś teście fotelik dostał słabsze noty i to już wpłynie na jego ocenę ogólną :( Trudno gdybać na ten temat, ale 3 za bezpieczeństwo to rzeczywiście trochę mało :( A może spróbuj napisać do nich maila, jak to możliwe, że zmieniła się ocena? Sama jestem ciekawa...

no właśnie z tymi ulepszeniami to nie wiem jak jest do końca bo model był podany z roku 2010 i teraz w tabeli też widnieje rok 2010 więc nie siądzę żeby chodziło o "lepszy" model... faktycznie nie pomyślałam o tym żeby napisać do fotelik.info z takim zapytaniem... jak się czegoś dowiem to dam znać...

Fan(ka) Avatar tweenie

jeśli chodzi o recaro to między modelami 2010 i 2011 jest różncia taka, że różne są wkładki. Te z 2011 są dużo lepsze. Znajomi oglądali oba, ale zdecydowali się na 2010 i teraz żałują

Fan(ka) Avatar agatka_natalia

Oglądałam foteliki. Recaro odpadł w przedbiegach. Nie przeszedł pozytywnie testów i Andrzejowi było w nim nie wygodnie. Stwierdziliśmy, że kupimy Maxi Cosi Tobi. Najpierw chcieliśmy kupić Maxi-Cosi Pearl ale po dłuższym zastanowieniu stwierdziliśmy, że tylko w moim samochodzie można go zamontować, a w domu są jeszcze 2, w których Andrzej jest wożony. Zresztą wygodnie mu się siedziało i nie kręci ł się tak jak w Recaro. Nie kupiliśmy narazie fotelika, bo Pan w sklepie nam odradził. Powiedział, że zmiana fotelika powinna nastąpić jak dziecko przynajmniej miesiąc stabilnie siedzi.

A oto strona z testami fotelików http://www.adac.de/infotestrat/tests...cePageId=31900
    Ostatnio edytowane przez agatka_natalia : 27-02-2011 - 21:38

Fan(ka) Avatar oczekiwanie

agatka_natalia my dla Kacperka kupiliśmy właśnie Tobi i powoli zaczynamy się do niego przesiadać. Zamocowany poprawnie w aucie nie drgnie, pasy dla dziecka wygodne. Przymieżaliśmy młodego do różnych fotelików i ten wygrał.

Lipcóweczka :))

ja podobnie jak Agatka i Oczekiwanie dzisiaj zakupilam Maxi Cosi Tobi-waham się nad kolorem
    Który fajny dziewczyny??
    MAXI COSI TOBI 9-18kg MODEL 2011 WYS.0ZŁ 24 H (1485885134) - Aukcje internetowe Allegro

Fan(ka) Avatar oczekiwanie

madzik my mamy czarny. Daj znac jaki kolor zamówisz.

Fan(ka) Avatar agatka_natalia

Dla Julki MARBLE PINK

Lipcóweczka :))

Wybrałam kolor czerwony jednak -Intense Red bo jest w miare ciemny i nie będzie się brudził :)

Entuzjast(k)a Avatar Arlecia

O widze, ze dziewczyny macie ten sam fotelik co my. Ja mam jeszcze po Kornelce wiec przyda sie teraz dla Marcelka i kolor nam pasuje bo jest niebieski. Wlasnie patrze na ceny to widze, ze teraz są tansze bo jak ja kupowalam kilka lat temu to dawalam za niego 999 zl

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania