Strona 3 z 67 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 661
Drzewko podziękowań2Podziękowań

Temat: slodkie KILOGRAMY...:)

Czerwcowa mama 2008 Avatar maajka

Domyślnie Odp: slodkie KILOGRAMY...:)

Aja nie czuje jeszcze przyplywu kg i ginka dzis to potwierdzila-wychodze na zero (ale zaczynam za to o 5kg dalej,niz z Maja)

Fan(ka) Avatar atabe

Ja narazie trochę schudłam wedłóg ważenia u lekarza, ale za to mój mąż przytył już 3 kilogramy odkąd ja zaciążyłam

ur.30.06-2010r. godz.17:29 <3100g, 58cm>
    od 15.05.2011r. chodzę sama!!!

Narazie mama Nat... Avatar Newfie

Ja zważyłam się wczoraj... 0,8 kg na plusie.
    Właśnie miałam Was zapytać - czy któraś z Was przytyła w ciąży ponad 20 kg? Jeśli tak, to czy to była kwestia takiego apetytu czy jakiegoś problemu (tarczyca itp)?

Fan(ka) Avatar perla2212

ja w sumie przytylam 16kg w poprzedniej ciazy, z czego 11 zostawilam odrazu w szpitalu po porodzie...

Narazie mama Nat... Avatar Newfie

Czyli w normie Ja tak z ciekawości, z jakiego powodu się tyle tyje... czy mam już zacząć uważać na jedzenie, bo jak przed ciążą nic słodkiego nie jadłam, tak teraz mogłabym nic innego z kolei nie jeść Na razie sobie troszkę folguję i podjadam, ale nie chciałabym po porodzie walczyć z kilogramami

DORKA:)czerwiec06lipiec10 Avatar Rusia

ja w pierwszej ciazy przytylam 10 kg...z tego 6-7 zostawilam w szpitalu...tzn..mala 3,5 kg zabralam do domu
    ***NAJWIEKSZA MILOSC KLAUDIA***

*****KOLEJNA MILOSC GRACJAN*****

Początkująca(y) Avatar ewita1

ja w pierwszej ciąży przytyłam ok 20 kg, które potem dosyć szybko zgubiłam (to było ok 10 lat temu), teraz nie wyobrażam sobie przytyć, aż tyle. Na słodycze nie moge patrzeć. Narazie waga w normie czyli bez zmian.

Entuzjast(k)a Avatar ania_pestka

Ja dzisiaj stanęłam na wadze...i na minusie jestem pół kilo mąż na mnie krzyczy że chudnę zamiast tyć...ale brzuszek pomału się zaokrągla, za to nogi chude jak patyki. Zobaczymy jak tym razem będzie...w pierwszej ciąży 17kg, w szpitalu zostawiłam 10, no i ostatecznie zabrakło mi 2kg do wagi sprzed ciąży...a tu powtórka z rozrywki

Fan(ka) Avatar kusska

ja na razie kilo na minusie. za pierwszym razem startowalam z 45kr i przytylam ponad 20kg a teraz startuje z 55kg. zobaczymy czy bedzie powtorka z rozrywki. na razie jem glownie owoce bo to mi najlepiej podchodzi, z reszta bywa roznie.

Fan(ka) Avatar kasiente

ja ostatnio u gina na wadze mialam 62kg:/// ale mi wyszlo ze przed ciaza jeszcze musialy mi dwa skoczyc a teraz schudlam prawie dwa bo jesc zaczelam inaczej przez te mdlosci. Zeszczuplalam i mam ladna figurke a brzuszek juz wyskoczyl ciazowy moja mam tak moiw. Jest twardy rownomierny i juz leciusienko wystaje. No a I trymestr sie konczy:) no mam nadzieje ze bede mogla jest normalnie i nie skocze z waga duzo:) Na razie udalo mi sie po raz trzeci przytulic muszle....wiec potem slabo moge cos wszamac;)
    -------------------------------------------------------

Strona 3 z 67 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania