Strona 1 z 6 1 2 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 51
    Fan(ka) Avatar Maruśka

Domyślnie sprzedam, zamienię, oddam w dobre ręce

hej. tak sobie pomyślałam, że może będziecie miały ochotę powymieniać się, sprzedać, czegoś macie za dużo, coś niepotrzebne. Ja mam na początek do oddania Bebilon Pepti, 2 nieruszone opakowania - dziecię zajada Nutramigen i nie zdążył zjeść Bebilonu, a kupiłam zapas. Pamiętam, że na naszym lipcu jest mama karmiąca Bebilonem Pepti - chętnie prześlę za darmo, jedynie do pokrycia koszt przesyłki. Chętną mamę proszę o maila na prv

mama cesarzyka Avatar Mystique

Domyślnie Odp: sprzedam, zamienię, oddam w dobre ręce

Maruska, chętnie zaopiekuję się bebilonem

Wątek faktycznie bardzo przydatny - póki co nie mam nic zbędnego bo wszystko oddałam szwagierce ale wiele osób na pewno skorzysta

Fan(ka) Avatar perla2212

Maruska swietny watek!!!
    ja mam sporo rzeczy do sprzedania... duzo firmowych ciuszkow po Krisie (m.in. 3cz. garniturek do chrztu z 2 koszulami, 2 krawatami i bucikami na rozm.74cm), nianie elektroniczna fp z projektorem, nosidelko "Premaxx" itd
    Ostatnio edytowane przez perla2212 : 25-08-2010 - 10:54

Fan(ka) Avatar izi85

Sprzedam pake ciuszków 84 sztuki.
    Rozmiary od 56 cm do 74..
    Body,pajacyki,spodnie,ogrodniczki,bluzki,sweterki, czapki,rajstopki...
    Dla zainteresowanych zdjecia meilem wyśle...
    Przewidziany gratis w postaci nosidła!!!
    Czekam na oferty cenowe z Waszej strony:)
    Kto da wiecej paka jego:)
    Pozdrawiam!

Fan(ka) Avatar izi85

Mam do sprzedania nowoczesny wózek głęboko-spacerowy wraz z fotelikiem BOLDER SD firmy Implast.
    W zestawie znajduje się: folia p/deszczowa, okrycie na nóżki,spiwór do gon,doliparasolka, p/słoneczna, budka p/słoneczna do spacerówki i gondoli oraz torba pielęgnacyjna Implast

Funkcje podwozia: - centralny hamulec STOP&GO - przednie koła niezależnie obrotowe z mozliwością zablokowania - koła przednie pneumatyczne, podwójnie łożyskowane - stelaż wykonany z lekkich stopów aluminiowych - regulowana wysokość rączki - tylny system amortyzacji SCS - duży zakres amortyzacji - możliwość regulacji - elastyczność i miękkość zawieszenia - cicha praca systemu SC - koła tylnie pompowane, podwójnie łożyskowane - łatwy montaż i demontaż kół.
    Kolor stelaża: srebrny.
    Funkcje gondoli i siedziska: - komfortowa gondola z regulowanym zagłówkiem - miękki materacyk do gondoli - wyściółka gondoli łatwo zdejmowana do prania - okienko wentylacyjne w budce - montaż gondoli i spacerówki tyłem lub przodem do kierunku jazdy - 5 - punktowe szelki bezpieczeństwa w części spacerowej - oparcie regulowane - łącznie w pozycją do spania - pałąk bezpieczeństwa - regulacja podnóżka - szerokie i wygodne siedzisko spacerówki z podwyższonym oparciem Wymiary: - po złożeniu z kołami (d x s x w): 102 x 66 x3 5cm - szerokość wózka: 66cm - długość wózka: 98cm - szerokość siedziska: 31cm - wysokość siedziska od ziemi: 55cm - dł. powierzchni leżącej spacerówki: 99cm - gondola (d x s): 86 x 43cm - wysokość rączki: 80-112cm - średnica kół ( p / t ): 25/30cm Waga: - stelaż z kołami: 8,9kg - siedzisko spacerowe: 3kg - gondola: 5,3kg

WIECEJ na meila

Sprzedam posciel do łóżeczka,ochraniacz,przybornik,baldachim, kolor niebieski w misie uszatki :) mam tez rożek w kolorze pistacji tez misie uszatki:)zainteresowane osoby prosze na pri
    W SKŁAD ZESTAWU WCHODZA:
    1. Poszewka na podusię 40x60 cm (zapinana na bezpieczny suwaczek)
    Wykonana ze 100% bawełny.
    2. Poszewka na kołderkę 100x135 cm (zapinana na bezpieczny suwaczek)
    Wykonana ze 100% bawełny.
    3.
    Ochraniacz na szczebelki 30x180 cm (wysokość w zagłówku - 40cm)
    z wyoblonym zagłówkiem i pogrubioną górną krawędzią dla jeszcze większego bezpieczeństwa Twojego Maluszka. Każda mama na pewno miała problem z załamywaniem się ochraniacza. Ochraniacz posiada 9 długich porządnie przyszytych troczków dzięki którym można go solidnie przytwierdzić do łóżeczka, troki sa oczywiście z tej samej tkaniny. Ochraniacz wypełniony jest spreżystą włókniną puszystą o gramaturze 300g/m2 wyłącznie w I gatunku. Zewnętrzna tkanina to 100% bawełna.
    4. Baldachim z szyfonu 150x270 cm.
    Szyfon obszyty jest atłasową lamówką co dodaje mu niepowtarzalnego uroku.

Banned

Sprzedam naklejki na sciane - nie niszcza scian mozna je przeklejac w rozne miejsca

plecak princess

torby do wozka - 40 zl

bordery ozdobne

wiecej informacji na priv

naklejki.jpgIMG_0257.jpg1118393349.jpgBM-KWL2008.jpg

. Avatar Ashika

mam na zbyciu fotelik graco junior z wkladka dla noworodka, fotelik nowy maly jezdzil w nim tydzien potem sie przerzucilam na drugi od kompletu z wozka

Lipcóweczka :))

Mam do sprzedania Laktator elektryczny z Aventu-użyty dwa razy

Cena nowego około 300 zl

Fan(ka) Avatar kacperek i fasolka

a ja mam na sprzedaz paki ciuszkow dla chlopca rozmiar 86, 74-80, 98-110, nowy baldahim zapakowany!! ilnki i fotki pisac na priv

Fan(ka) Avatar agatka_natalia

Mam do oddania ponad połowę pampersów z paczki pampers new baby 1 2-5 kg. Chętne zapraszam na prv.

Strona 1 z 6 1 2 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania