Strona 3 z 444 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 4433
Drzewko podziękowań25Podziękowań

Temat: Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Banned

Domyślnie Odp: Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Hej

dziewczyny mam ochote dla mojego maluszka kupic takie lozeczko od urodzenia
    Graco Pack 'N Play with Posture Plus Changer - Betsey - Graco - Babies "R" Us

niestety moj M twierdzi ze lozeczko nie nadaje sie ze wzgledu na to ze jak dziecko bedzie juz wstawalo to nie bedzie mialo sie czego zlapac i lepsze bedzie drewniane

czy ktoras z Was uzywala takiego lozeczka cz jest ono ze sztywnym dnem i jakie Wy byscie wybraly drewniane czy te z linku - prosze o porade

Entuzjast(k)a Avatar malewa

do takich turystycznych łóżeczek sa takie specjalne uchwyty. ja mam takie łóżeczko ale tylko na jakies wyjazdy i kupilam do niego dodatkowo materacyj bo ono ma miękki spód.
    Każdy robi jak uważa ale ja w domu wole mieć drewniane tak mi sie wydaje że zdrowsze, ale to moja opinia

Banned

Cytat Napisał malewa Zobacz post
    do takich turystycznych łóżeczek sa takie specjalne uchwyty. ja mam takie łóżeczko ale tylko na jakies wyjazdy i kupilam do niego dodatkowo materacyj bo ono ma miękki spód.
    Każdy robi jak uważa ale ja w domu wole mieć drewniane tak mi sie wydaje że zdrowsze, ale to moja opinia
    Te Lozeczko ma materac ktory jest teraz wysoko jak dziecko mniejsze pozniej sie go opuszcza nizej wiec jest na samym dnie i usztywnione powinno byc to nie jest zwykle turystyczne lozeczko te zwykle wlasnie nie maja materacy.

co to sa za uchwyty gdzie je mozna zoabczyc i do czego sluza ???

Fan(ka) Avatar agatha61

Aszka79, ja miałam przy Majce identyczny leżaczek bujaczek i bardzo zadowolona bylam, mogłam sobie ją nosić ze sobą po domu i ona sie przyglądała co robię, np ja gotowałam w kuchni, a leżaczek na stole stawiałam i sobie "gadałyśmy", fajna sprawa. właśnie będę sie musiała wkrótce upomnieć do znajomych o zwrot tego bujaczka....

Ja w zasadzie nie kupuję jeszcze nic, ale jak coś trafie fajnego to nie omieszkam

okolo kwietnia, maja bedziemy urzadzac pokoik dla maluszka i upatrzyłam sobie takie meble:

Drewnostyl : meble - Oferta - Barcelona

tylko muszę się w cenach tam zorientować, ewnetualnie cos z Ikei wybiorę

w ogole zachorowalam na biale lozeczko

Entuzjast(k)a Avatar malewa

Cytat Napisał sasanka.1 Zobacz post
    Te Lozeczko ma materac ktory jest teraz wysoko jak dziecko mniejsze pozniej sie go opuszcza nizej wiec jest na samym dnie i usztywnione powinno byc to nie jest zwykle turystyczne lozeczko te zwykle wlasnie nie maja materacy.

co to sa za uchwyty gdzie je mozna zoabczyc i do czego sluza ???
    UCHWYTY DO NAUKI WSTAWANIA 4 szt.Gratis!! (885084689) - Aukcje internetowe Allegro

A te materace to sa jakieś grubsze ?? Bo mi zawsze od podlogi wydaje się że troche ciągnie zimno.

U mnie w łóżeczku turyst byl materac ale taki hmmm 0,5 cm tyle żeby sztywne było i nic poza tym. Ja powiem że nie mam za bardzo w takich łóżeczkach rozeznania.

Banned

Cytat Napisał malewa Zobacz post
    UCHWYTY DO NAUKI WSTAWANIA 4 szt.Gratis!! (885084689) - Aukcje internetowe Allegro

A te materace to sa jakieś grubsze ?? Bo mi zawsze od podlogi wydaje się że troche ciągnie zimno.

U mnie w łóżeczku turyst byl materac ale taki hmmm 0,5 cm tyle żeby sztywne było i nic poza tym. Ja powiem że nie mam za bardzo w takich łóżeczkach rozeznania.

w tym lozeczku jest gruby

Banned

Ja juz poczynialam male zakupy
    lezaczek kupilam taki

FISHER PRICE LEŻACZEK bujaczek M7930 +naklejki (900388764) - Aukcje internetowe Allegro

po dwoch miesiacach po porodzie jade do PL to zakupki czekaja na mnie w polsce

wanienka
    FISHER PRICE WANIENKA WANNA M5656 +gratis za 20pln (899069385) - Aukcje internetowe Allegro

zabawke

Fisher Price Gwiazdka-projektor-pozytywka (3w1) (891487575) - Aukcje internetowe Allegro

poluje jeszcze na projektor

Fisher price karuzela pilot projektor misie (900240513) - Aukcje internetowe Allegro

Ja zaczelam juz robic powoli zakupy bo niektore rzeczy musze kupic podwojnie wiec czekam nie wiekszy wydatek

Wdrożona(y) Avatar szarl

A ja trochę z innej beczki
    Zastanawiam sie nad czapeczkami. W związku z tym, że rodzimy w lipcu to czy musimy ubierać maluszkom czapeczki wychodząc na spacer?
    Moja mama twierdzi, że bez czapki ani rusz. Mam na myśli takie letnie czapeczki, żeby maluch się nie ugotował.
    Jakie macie zdanie?

Fan(ka) Avatar oczekiwanie

Czapeczki potrzebne nawet latem Wiatr ten cieply tez jest zdradziecki a jak dzidzia sie upoci to moment i chora.

sasanka taka sama wanienke dzisiaj ogladalam i sie zastanawiam czy kupic.

Banned

Cytat Napisał oczekiwanie Zobacz post
    Czapeczki potrzebne nawet latem Wiatr ten cieply tez jest zdradziecki a jak dzidzia sie upoci to moment i chora.

sasanka taka sama wanienke dzisiaj ogladalam i sie zastanawiam czy kupic.

Ja jej na zywo nie widzialam ale mojej mamie sie podoba a na zdjeciach wyglada slodko ja kupilam zielona :)

Strona 3 z 444 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania