konwalianko - z odkurzaczem nie pomogę bo ten co mamy nie jest godny polecenia. Mój mąż za każdym razem gdy odkurza to przeklina.. a ja nie chcę inwestować w nowy bo w perspektywie chcemy miec odkurzacz centralny. ale to najpierw musimy sie wybudowac :P piaskownica faktycznie wydaje się fajna z tego co opisałaś! też chcemy kupić i zamontować na wsi. Taka z daszkiem byłaby idealna. Ja chciałam żeby miała też przykrycie właśnie żeby zwierzaki się w niej nie załatwiały! Może na all coś będzie..

My już po reha. W drodze powrotnej Mati zasnął i nie chcąc go budzić (potem już ciężko byłoby go uśpić i na pewno byłby strasznie marudny!!) siedziałam w aucie godzinę aż się obudzi.. A żeby nie było zbyt nudno to pojechałam do Maca ://// i kupiłam sobie McZestaw tortille z grillowanym kurczakiem bez sosów, frytki i cole :/ ech.. dobre to było :/ i jak tu się odchudzić :P ale dzisiejsza rozpusta to przez Mateuszka :D

Mój Mateusz to jest teraz straszny złośnik, jak mu się czegoś nie da to wpada w taką furię, krzyczy, płacze i lecą mu łzy jak grochy!! Zawsze chodzi o to samo: o laptopa, telefon i piloty, ech...