91. do 96. z 96
-
31-12-2009, 10:58 #91
Odp: Rodzeństwo naszych najmłodszych pociech
I jak tam dziewczyny? zmieniło się coś w relacjach między starszym i młodszym rodzeństwem?
U nas dalej spokój. Tomcio bardzo chciałby, żeby Adaś się już z nim bawił. Pokazuje mu właśnie ciastolinę (mam nadzieję, że go nią nie nakarmi
). A tak poza tym, to jeszcze mu wyczucia brak. Czasem jak się na nim położy to wydaje mi się, że Adam zaraz wypluje to co zjadł, razem z wnętrznościami.
Ale Adasiowi to nie przeszkadza. On by się tylko uśmiechał do Tomcia. Jest w niego zapatrzony bardziej niż we mnie i w mojego cyca. A jak Tomasz jest w pobliżu, to mogę tylko pomarzyć o tym, że Adaś napije się mleka z cycka.
-
2-01-2010, 16:34 #92
Ewa u nas to samo!!!
Ja nie pozwalam sie kłaśc na JULKA KALOWI,choć mały sie cieszy i non stop sie na niego gapi jak sie bawi ,sam pewnie już by chciał siedzieć przy klamotach razem z pierworodnym!!
Wczoraj u szwagra usypiał JULKA woził go wózkiem , głaskał, co mały sie odkrył to go przykrył ,poprawiał kocyk.
Normalnie myslałam,że serce z radosci mi pęknie.
Naprawde pekałam z DUMY!!
Do tego mowił ''śpij już LULUŚKU , NO ŚPIJ''!!!

-
2-01-2010, 22:57 #93
Mi się podoba gdy Adaś leży w leżaczku i zacznie coś tam sobie postękiwać, jakby chciał, żeby ktoś do niego podszedł, a ja jestem akurat zajęta to Tomuś podbiega do leżaczka i mówi "Nie płacz Adasiu, już jestem."
i podaje mu jakąś grzechotkę. Po prostu wymiękam
-
3-01-2010, 09:34 #94
SERCE SIĘ KRAJE ZE SZCZĘŚCIA JAK ONI TAK SIE OPIEKUJĄ NIMI!!
NIGDY NIE MYŚLAŁAM,ŻE TAK BEDZIE KAROL KOCHAŁ!!
On to przylatuje i krzyczy na mnie żebym mu cyca dała bo płacze!!!

A swoja drogą ciekawe jakby był drugi mały bobo ,czy też by tak kochał.
A może miałby dość oby dwóch

!!!
-
25-01-2010, 14:27 #95
DZIEWCZYNY widziałyście mojego posta powyżej!!!
Taka ze mnie pani ciekawska ,to teraz mam I sie dowiem!!

Niewiem czy WAS zaspokoje,mam jedno foto fasolinki-ego ,pierwszym razem co byłam dała mi.
Pewnie juz wiecej nie dostane z chłopcami też dostałam po jednym na samym poczatku
.
Szkoda ,że nie wiecej!!
-
25-01-2010, 15:01 #96

LinkBack URL
About LinkBacks

,szkoda tylko ze łapka sobie nakryło i nie widac jeszcze czy chłopczyk czy dziewczynka

Facebook

Nieśmiałe dziecko
Dzisiaj, 17:56 w Kraków