Strona 33 z 33 PierwszyPierwszy ... 13 23 28 32 33
321. do 328. z 328
Drzewko podziękowań3Podziękowań

Temat: Walka z kilogramami po porodzie

Fan(ka) Avatar justysia85
    Wpisów do bloga
    14

Domyślnie Odp: Walka z kilogramami po porodzie

AGA zazdrosc jest grzechem ,to ja grzesze paczac na TWOJE wyniki .

Fan(ka) Avatar gabiaz

Aga szacuneczek.......... Jak to zrobiłaś?????????????????

Fan(ka) Avatar kamlotka

Aga super wyglądasz i świetnie że to Ci się udało i właśnie jak to zrobiłaś??????? Ja doszłam do wagi sprzed ciąży, spadło mi 18kilo, + jakieś 1 lub 2 kg nadto, raz mam kilo więcej raz mniej i tak waga stanęła i już więcej zrzucić nie mogę

Fan(ka) Avatar Alusia8989

Agnieszka ja to zrobiłaś?? Jaaa też chce. Kurcze waże 66kg i nie moge na siebie patrzeć. Mam wielki ogromny brzuch i co najlepsze każdego dnia budze się i mowie sobie że bede się odchudzać ale jak ? Nie mam chyba takiej silnej woli... :((

Lipcowa mama 09 Avatar adddaaa

No Alusia- narazie karmisz piersią a na piersi tak na prawdę nie da się szybko schudnąc,No chyba ze dla dobra dziecka musisz przestrzegac jakiejs rygorystycznej diety..
    Ja w ciazy z kacprem przytlam nie cale 13kg i po 4miesiacach karmienia schudlam jakies 7kg, jak przestalam karmic spadło samo jakies 3/4. aa teraz to juz niewiem ile waze, moze to i dobrze

Fan(ka) Avatar bezsenna

Ja również ślę wyrazy podziwu dla Agnieszki za walkę z kilogramami

Adddaaa
    Trochę mnie pocieszyłaś. Ja nadal karmię piersią i po 15 miesiącach moja obecna waga nie różni się prawie w ogóle od tej z ostatnich dni ciąży. Masakra jakaś. W ciąży przytyłam 16 kg i z tych 16 zrzuciłam może ze 4... Wyglądam okropnie, zresztą wystarczy to sobie wyobrazić.Ciągle się łudzę, że jak skończę karmić, to samo zejdzie. Mam nadzieję, że tak się stanie

mamusia lipcóweczka'09 Avatar dmuchawiec

U mnie było wręcz odwrotnie. W ciąży przytyłam 11kg i w przeciągu pierwszych trzech miesięcy od porodu schudłam 10kg. Przez karmienie właśnie. Karmiłam wyłącznie piersią przez pół roku, jadłam jak stado wilków i chudłam. Dopiero gdy stopniowo odstawiałam małą od piersi i karmiłam tylko rano i wieczorem, zaczęłam tyć. Po prostu karmiłam mało, a jadłam nadal dużo, mój organizm sam dla siebie tyle nie potrzebował i tyłam. Wniosek z tego taki, że co baba, to inaczej.

Teraz nie martwie się swoja wagą, ale mam nadzieje, ze po drugim porodzie schudnę tak samo szybko jak po pierwszym Życze Wam kochane wytrwałości i umiejętności akceptacji tego, co choć nie doskonałe, to przeciez i tak piekne
    [CENTER]

Szczesliwa mama Jonathana Avatar agnieszka...24

ANIU u mojej siostry bylo tak samo...karmila 9 miesiecy,a jak przestala to przytyla :O

A ty z natury szczuplutka babeczka wiec nie bedzie problemu i tym razem...;)

Strona 33 z 33 PierwszyPierwszy ... 13 23 28 32 33

Zasady Postowania