5 751. do 5 753. z 5753
Temat: Listopad 2008
-
27-01-2012, 07:39 #5751
Odp: Listopad 2008
Cześć Dziewczyny!!!! Dawno nie pisałam.... ufffff, ale ten czas tak szybko leci, że sama jestem w szoku...
Co u nas... czas chorób krąży po domu niczym bumerang. Powoli mam dosyć. Młody choć nie chodził do przedszkola to od września kilka racy był przeziębiony :/ Staram się go uodparniać i idzie ku lepszemu, ale wolałabym nie zapeszać. Ja w ciągu miesiąca drugi raz na antybiotyku :/ Czuję się coraz bardziej przemęczona i tylko czekam na urlop :)
Piotruś od stycznia poszedł do przedszkola. Pierwsze 2,5 tygodnia było super, ale od tego tygodnia zaczęły się już dramaty :( U nas w placówce stosuje się wobec tych dzieci przychodzących w środku semestru system, że wprowadza się je stopniowo - zwiększając ilość godzin. No i w tym tygodniu miał już być na cały dzień. Pierwsze leżakowanie super, a drugie już dramatyczne i od tego dnia już nie chce chodzić. Płacze i mówi, że nie pójdzie :/ Echhhh... nie sądziłam, że tak to przeżyję - chyba bardziej od niego :( Dzisiaj ostatni dzień przed feriami, mam nadzieję, że jakoś przez ten wolny czas zatęskni za kolegami i będzie chciał po feriach iść :/ Nie wiem, czy w razie niechęci zmuszać go, czy dać mu z tym spokój .... Jak to u Was było Dziewczyny??
Pozdrawiam i całuję!!!Dziewczyny zapraszam!!! :) http://nasza-klasa.pl/#profile/2832261
Aniołek
11.06.2007r.
(*) (*) (*)Na zawsze w sercach naszych...
-
3-02-2012, 17:05 #5752
cześć dziewczyny!:) niewiem czy mnie pamiętacie dawno mnie niebyło bo niemogłam sie zalogować a hasło mi gdzieś wcieło:) widze że maluszków nowych ciągle przybywa
wielkie gratulacje dla was zdrówka dla dzieciaczów. u mnie tak sobie córcia daje nieźle polalić jest bardzo żywym dzieckiem czasmi a właściwie to siły mi brak na nią jest gorsza od chłopaka
do przedszkola niechodzi bo i tak mi często choruje a jest lekooprna czyli ciężko ja się leczy chociaż chiałbym przynajmnie wyszłabym z domu bo u mnie dom dom i nic więcej . chciałabym miec kolejnego maluszka ale poprostu niestać nas na 3 dziecko ale jakby sie przytrafiło to już inna sprawa
pozdrawim wszystkie dziewczyny i postaram się częściej zaglądać .
-
6-02-2012, 12:07 #5753
Hanuś mój chodzi od września i nadal mówi, że on do przedszkola nie chce ;/
Opowiada, że mu dzieci zabawki zabierają a wiem że to on rozbójnik jest.
Dzisiaj poszedł pierwszy dzień po kolejnym zapaleniu ucha (już 3 x antybiotyk od września) i tragedia była rano.
Tatusia wysłałam bo nie chciałam się szarpać z brzuchem w przedszkolu.
Pozdrawiam
Clue