Strona 3 z 168 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 1675
Drzewko podziękowań236Podziękowań

Temat: Czas dla mamy

Entuzjast(k)a Avatar weri
    Wpisów do bloga
    11

Domyślnie Odp: kosmetyki dla przyszłych mam

ja mam straszne problemy z twarza nie wiem co to jest mam mnostwo brazowych plamek na twarzy i szyi a poza tym ma strasznie sucha skore i liszaje co do brzuszka i rzstepow na razie nie ma bo dzidzia jeszcze mala a uzywam po kapieli oliwki dla dzieci a na rozstepy z palmer'sa maslo kakaowe na cale cialo mam nadzieje ze zadziala

Listopadówka 2009 Avatar xxxklaudziaxxx

Domyślnie Odp: Kolczyk w pępku a ciąża

Dziurka jak narazie sie nie powieksza i chyba nie peka. Ostatnio byla lekutko zaropiala ale teraz wyglada ok. Mam nadzieje ze nic sie z tym nie bedzie dzialo. Smaruje to ta mascia tribiotic wiec jest ok :)
    Jeszcze raz dziekuje za troske :) Pozdrawiam

Wrześniowe mamy'06 Avatar Thea.

wydaje mi się, że samoopalcze powinnyśmy odstawić, w końcu mają one trochę mocniejsze działanie skoro barwią skórę, ale pewności nie mam...

Weri - te plamki brązowe na twarzy itd. to pewnie ostuda, na skutek zmian hormonalnych. wiele kobiet dotyka i nic na to nie poradzisz, ale po ciąży zejdzie sama...ewentualnie są sposoby , żeby to przyspieszyć u kosmetyczki...
    Mi zeszło kompletnie
    http://www.suwaczki.com/tickers/mhsvk6nllgzytb0x.png

Fan(ka) Avatar OLICA

A ja dziewczyny wyglądam jak nastolatka.
    Mam taką cerę tłustą, że szok.
    Krostki i pryszczyki mam na szyji, dekolcie, karku, a o twarzy i czole to już lepiej nie mówić.
    Czy naprawdę nie ma na to rady/?

Zawsze miałam problem z cerą ale to co dzieje się teraz to już gruba przesada....

Wrześniowe mamy'06 Avatar Thea.

ja od urodzenia córki zaczęłam mieć potworne problemy z cerą, łudziłam się , że jak skończę karmić to minie. No i jeszcze 3 miesiące temu nie lubiłam oglądać swojej buzieczki w lustrze, a teraz wszystko minęło, wysuszyła się cera i jestem szczęśliwa, że już nie muszę żadnych podkładów stosować itd.
    Olica -Poczekaj jeszcze chwilę, może i Tobie się poprawi jak burza I trymestru minie :D
    http://www.suwaczki.com/tickers/mhsvk6nllgzytb0x.png

Fan(ka) Avatar Helena

hej.. ja tez poki co uzywam zwykłych balsamów nawilżających i oliwki j&j baby... Ale moze pojde za wasza rada i kupie sobie ta ziajke do wypróbowania....
    M A T E U S Z E K

Fan(ka) Avatar Ewelia

Co do samoopalaczy to juz w poprzedniej ciazy slyszalam ze mozna spokojnie stosowac tylko nie mogą zawierac "czegoś tam". Ale jak patrzylam w sklepie to żadne tego nie zawierały. Ja tam nie umiem sie samoopalaczem smarowac bo mi plamy zostają. A nie wiem jak z tymi balsamami brazujacymi, chyba tez nie powinny szkodzić

Szczesliwa mamusia! Avatar Pianistka

Super watek, tego nam trzeba bylo, tylko ze tak naprawde dopiero po porodzie mozna pogadac o tym, co pomoglo a co nie:)
    Ja poki co jedynie oliwki J&J uzywam, tutaj na wyspach nie mamy ziajki wiec musze poszukac co tutaj sie uzywa. W przyszly weekend planuje sobie cos zakupic, delikatnego na piersi i na brzuszek.

Entuzjast(k)a Avatar enka1

To ja też kupię tę ziajkę, myślałam też o tej mustelli, poszukam na allegro. Ze 3 razy posmarowałam się oliwka j&j i pryszcze mi sie robily , jakąś mam dziwną skórę, ale ktoś pisał, że wysuszają oliwki i wydaję mi się, że zatykają pory
    13.09.2008r. PAMIĘTAMY........ZAWSZE BĘDZIEMY CIĘ KOCHAC

Fan(ka)

Ja smaruje J&J Baby zaraz po kąpieli na mokrą skórę i ani mnie nie uczula ani nie mam po niej suchej skóry - najwyraźniej mi pasuje ta oliwka :), ale po przeczytaniu wątków "starszych" koleżanek postanowiłam zmienić ja na Bambino - skoro J&J częściej uczula dzieciaki to może Bambino będzie jeszcze lepsze....

http://siepomaga.pl/r/pass, dla szczególnie ulubionych: www.sjp.pwn.pl

Strona 3 z 168 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania