1. do 10. z 62
-
23-11-2010, 23:55 #1
Polecam/Nie polecam-artykuły z sieciówek (Tesco,Rossman,Biedronka..)-dla biedoty :D
Wątek poświęcony artykułom z logo danego sklepu,tak w skrócie.Każdy mam nadzieję kuma ocb ?bez komentarzy zbednych proszę.
to jedziemy
jako że czesto i mam najblizej biedronkę co moge polecić
BIEDRONKA
POLECAM
czekoladę z prazynkami - wypas
mieszanki warzyw wsloikach np marchewka+groszek itp
jogurt szcz bananowy
papier zapachowy do pupci
mleczko do czyszczenia-identyko jak CIF
NIE POLECAM
tortellini z serem-ochyda i smród
jutro c.d jak odswieze pamięć
edit
TESCO/POLECAM
pieluchy (esentiales zielone)
-
24-11-2010, 00:14 #2
Odp: Polecam/Nie polecam-artykuły z sieciówek (Tesco,Rossman,Biedronka..)-dla biedoty
Ja polecam detergenty z lidla W5 bardzo dobre takie starymi metodami robione czyli na occie, alkoholu itp. Super wszystko czyszcza a przy tym kosztuja grosze np plyn do kibelka usuwający doslownie kazdy kamien 3zł z groszami
a tabletki do zmywarki sa bardzo dobre w rossmanie - domol (16zł)Ostatnio edytowane przez kilolek : 24-11-2010 - 00:17
-
24-11-2010, 06:47 #3Listopadowa mama 2009

-
24-11-2010, 07:17 #4
-
24-11-2010, 09:44 #5Początkująca(y)
Odp: Polecam/Nie polecam-artykuły z sieciówek (Tesco,Rossman,Biedronka..)-dla biedoty
z biedronki polecam srodki czystosci ,piluchy ,chusteczki nawilzajace,natomiast teraz jestw rosmanie promocja na jedzonko dla dzieci i deserki gerber jak i soczki dla dzieci sa po 2zlpolecam tez serie babydrem pieluchy sa dobre
-
24-11-2010, 10:25 #6
-
24-11-2010, 10:30 #7
-
24-11-2010, 11:02 #8
-
27-11-2010, 10:25 #9
Kilolek pytanko-któraś dziewczyna pisała na listopadzie ze kupiła z lidla Cleffekt i Ci dziękowała - to jest to samo co Ty polecasz? Bo coś piszesz o W5. No ja męża wysłałam do Lidla (chociaż w sieciówkach tego typu nie robimy zakupów, ale w koncu dał się przekonać) i kupił ten Cleffekt ktory ma działać cuda....i u mnie cudów nie było :( Zalałam nim kibelek gdzie miałam dwa żólte zacieki gdzie spływa woda i tego nie ruszył. Nosz czy ja mam takigo pecha ze ciągle mam jakieś ale do rzeczy z tych sklepów :(
-
27-11-2010, 10:36 #10
nie, nie jest to to samo. Clinefect jest ze 2 zl tanszy od W5 ale ja się wczoraj skusilam na ten clinefect i jestem zadowolona tak samo jak z W5. JAk miałam taki utrwalony, ze tak pwiem kamień to się zawzielam i przez póół dnia co godzine zlewalam kibelek a potem jak troszeczkę tylko poszorowalam to cały kamien odpadał płatkami. Leniwa z natury jestem i nie chciało mi się mocno szorowac dlatego tyle razy lałam. Ale tak na co dzien to wystarczy jak raz poleję i poszoruje trochę.
Też pewnie zależy jaką wode masz i jaki ten kamień mocny

2Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Domek letniskowy do wynajęcia nad...
Dzisiaj, 22:06 w Miejsca przyjazne dzieciom