Strona 1 z 7 1 2 6 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 62
Drzewko podziękowań2Podziękowań

Temat: Polecam/Nie polecam-artykuły z sieciówek (Tesco,Rossman,Biedronka..)-dla biedoty :D

Szczęśliwa Mama Igorka Avatar Cleo1981

Domyślnie Polecam/Nie polecam-artykuły z sieciówek (Tesco,Rossman,Biedronka..)-dla biedoty :D

Wątek poświęcony artykułom z logo danego sklepu,tak w skrócie.Każdy mam nadzieję kuma ocb ?bez komentarzy zbednych proszę.

to jedziemy

jako że czesto i mam najblizej biedronkę co moge polecić

BIEDRONKA

POLECAM

czekoladę z prazynkami - wypas
    mieszanki warzyw wsloikach np marchewka+groszek itp
    jogurt szcz bananowy
    papier zapachowy do pupci
    mleczko do czyszczenia-identyko jak CIF

NIE POLECAM

tortellini z serem-ochyda i smród

jutro c.d jak odswieze pamięć

edit

TESCO/POLECAM

pieluchy (esentiales zielone)
    Ostatnio edytowane przez Cleo1981 : 24-11-2010 - 00:18

podwójna listopadowa mama Avatar kilolek

Domyślnie Odp: Polecam/Nie polecam-artykuły z sieciówek (Tesco,Rossman,Biedronka..)-dla biedoty

Ja polecam detergenty z lidla W5 bardzo dobre takie starymi metodami robione czyli na occie, alkoholu itp. Super wszystko czyszcza a przy tym kosztuja grosze np plyn do kibelka usuwający doslownie kazdy kamien 3zł z groszami

a tabletki do zmywarki sa bardzo dobre w rossmanie - domol (16zł)
    Ostatnio edytowane przez kilolek : 24-11-2010 - 00:17

Listopadowa mama 2009

Domyślnie Odp: Polecam/Nie polecam-artykuły z sieciówek (Tesco,Rossman,Biedronka..)-dla biedoty

Ja polecam z biedrony: cole, chipsy, pierogi z miechem(hermetycznie zamkniete), plyn do podłóg cler, pampki Dada,

Ps. Nie moge sie powstrzymać Cleo-dla biedoty hahahahahahahhaah

mama Ignasia Avatar kiragold

no to ja polecam chusteczki nawilzane z auchan:) i jeszcze potem jak se cos przypomne...

Początkująca(y)

z biedronki polecam srodki czystosci ,piluchy ,chusteczki nawilzajace,natomiast teraz jestw rosmanie promocja na jedzonko dla dzieci i deserki gerber jak i soczki dla dzieci sa po 2zlpolecam tez serie babydrem pieluchy sa dobre

Mama J&J Avatar dziunka24

Ja polecam ręczniki papierowe z Biedronki SĄ REWELACYJNE i tanie :)
    Gosia - mama Juleczki Tancereczki i Asiuli Łobuziuli

Fan(ka) Avatar aga4444

a ja polecam soki SOLEVITA z LIDLA tylko te w plastikowej litrowej butelce (te z kartonu nie dobre) pomarańczowy pyszny ale banan z jabłkiem rewelacja (smakuje jak bobofrut z dzieciństwa)

M i K moje szczescia:-) Avatar gie-oska

a ja polecam z lidla reczniki papierowe rewelacja i tj Kilolek srodki czystosci super

Listopadowa Mamusia Avatar Uleńka_79

Cytat Napisał kilolek Zobacz post
    Ja polecam detergenty z lidla W5 bardzo dobre takie starymi metodami robione czyli na occie, alkoholu itp. Super wszystko czyszcza a przy tym kosztuja grosze np plyn do kibelka usuwający doslownie kazdy kamien 3zł z groszami

a tabletki do zmywarki sa bardzo dobre w rossmanie - domol (16zł)
    Kilolek pytanko-któraś dziewczyna pisała na listopadzie ze kupiła z lidla Cleffekt i Ci dziękowała - to jest to samo co Ty polecasz? Bo coś piszesz o W5. No ja męża wysłałam do Lidla (chociaż w sieciówkach tego typu nie robimy zakupów, ale w koncu dał się przekonać) i kupił ten Cleffekt ktory ma działać cuda....i u mnie cudów nie było :( Zalałam nim kibelek gdzie miałam dwa żólte zacieki gdzie spływa woda i tego nie ruszył. Nosz czy ja mam takigo pecha ze ciągle mam jakieś ale do rzeczy z tych sklepów :(

podwójna listopadowa mama Avatar kilolek

nie, nie jest to to samo. Clinefect jest ze 2 zl tanszy od W5 ale ja się wczoraj skusilam na ten clinefect i jestem zadowolona tak samo jak z W5. JAk miałam taki utrwalony, ze tak pwiem kamień to się zawzielam i przez póół dnia co godzine zlewalam kibelek a potem jak troszeczkę tylko poszorowalam to cały kamien odpadał płatkami. Leniwa z natury jestem i nie chciało mi się mocno szorowac dlatego tyle razy lałam. Ale tak na co dzien to wystarczy jak raz poleję i poszoruje trochę.
    Też pewnie zależy jaką wode masz i jaki ten kamień mocny

Strona 1 z 7 1 2 6 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania