Strona 286 z 292 PierwszyPierwszy ... 266 276 281 285 286 287 291 ... OstatniOstatni
2 851. do 2 860. z 2911
Drzewko podziękowań168Podziękowań

Temat: WÓZEK - wasz wybór !

Fan(ka) Avatar AniaSm

Domyślnie Odp: WÓZEK - wasz wybór !

dziewczyny odświeże trochę ten wątek bo znowu będą wózki na tapecie
    gieoska dawno się nie odzywała więc liczę że ją zachęce (o ile nas podczytuje)
    podoba mi się ten wózek Rabat Wozek Quinny Zapp z USA + torba + akcesoria (2052237930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , no i nie wiem czy nie uzbieram jakiegoś grosza na niego , tylko nie wiem czy dam rade przed kwietniem

M i K moje szczescia:-) Avatar gie-oska

Cytat Napisał AniaSm Zobacz post
    dziewczyny odświeże trochę ten wątek bo znowu będą wózki na tapecie
    gieoska dawno się nie odzywała więc liczę że ją zachęce (o ile nas podczytuje)
    podoba mi się ten wózek Rabat Wozek Quinny Zapp z USA + torba + akcesoria (2052237930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , no i nie wiem czy nie uzbieram jakiegoś grosza na niego , tylko nie wiem czy dam rade przed kwietniem
    Aniu wolasz wiec jestem co do zappa ja sie z niego skutecznie wyleczylam podobno jest bardzo ciezki jak na taka spacerowke i kola sa bardzo glosne...maclarena tez juz nie mam tandeta jakich malo teraz testuje buggstera i to jest wozek ktorego szukalam:)dla kogo chcesz zappa dla Kuby czy malej??
    AniaSm dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar aga4444

Ania ja mam zappa od września i sprawuje się doskonale zajmuje bardzo malutko miejsca co do wagi to faktycznie mógłby być troszkę lżejszy ale w porównaniu z buzzem jest leciutki

tylko ja mam 3 kołowca ale kolor ten sam
    AniaSm dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar AniaSm

Gosia wiedziałam że się pojawisz na tym wątku , napisz co tam u was ?? moja koleżanka ma tego buggstera i też jest zadowolona
    Aga no właśnie nie zależy mi bardzo na wadze ,tylko chodzi o to że fotelik mogę wpiąć na niego z małą i mam możliwość pożyczenia w PL gondoli a że on się składa to mi do bagażnika wejdzie bez problemu bo z freestylem mam malutki problem żeby go wcisnąć ,a ten zapp 4-kołowy mi się podoba ,zresztą jakbym kupowała trójkołowca to też tego xtra

M i K moje szczescia:-) Avatar gie-oska

Cytat Napisał AniaSm Zobacz post
    Gosia wiedziałam że się pojawisz na tym wątku , napisz co tam u was ?? moja koleżanka ma tego buggstera i też jest zadowolona
    Aga no właśnie nie zależy mi bardzo na wadze ,tylko chodzi o to że fotelik mogę wpiąć na niego z małą i mam możliwość pożyczenia w PL gondoli a że on się składa to mi do bagażnika wejdzie bez problemu bo z freestylem mam malutki problem żeby go wcisnąć ,a ten zapp 4-kołowy mi się podoba ,zresztą jakbym kupowała trójkołowca to też tego xtra
    Ania u nas ok jakos leci:))
    do buggstera tez mozna wpiac fotelik tylko trzeba miec adaptery:)) ja jestem zadowolona bo on podobny do zappa jest ale wieksze siedzisko,rozkladane do spania,Kacper siedzi jak krol w nim:))tylko jest troche wiekszy niz zapp po zlozeniu. Mi sie tez podoba ten 4 kolowy ale strasznie duzo chca za niego na all i to chyba wysylka ze stanow. A nie masz kogos kto moglby Ci kupic go w usa i wyslac bo one duzo tansze tam sa albo moze z ebaya mozesz kupic moze sprzedawcy maja mozliwosc wysylki do Norwegii??
    quinny zapp | eBay mi sie osobiscie ten zapp podoba Quinny 2012 Zapp Xtra Stroller Limited Edition in "Vivid Colors" Brand New!!! (884392566760) | eBay

Aniu tu masz zdjecia zappa i buggstera zapp vs buggster - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl a Twoja kolezanka jaki ma kolor buggstera?? ja mam taki kolorek te na srebnej ramie mi sie nie podobaja.
    Ostatnio edytowane przez gie-oska : 2-02-2012 - 11:37

Mama J&J Avatar dziunka24

Fajny ten buggster
    Gosia - mama Juleczki Tancereczki i Asiuli Łobuziuli

listopadówka 2009 :) Avatar madziek

a my sprzedaliśmy chauck jeep 3 kołowy i kupiliśmy Espiro City (kolor czarny z dodatkiem pomarańczowego). Poprzedni już mi się znudził, a z drugiej strony ciężko by było młodemu do niego samodzielnie wejść i wyjść. A Espiro to typowa duża parasolka, bardzo jestem zadowolona (jedyny minus to waga, bo aż 10 kg)
    tu widać nasz kolorek:
    Wózek Espiro City Spacerowy - Ceneo.pl

Mama obecna i przyszła :) Avatar martolinka

madziek kolorek świetny!!!taki optymistyczny
    madziek dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar AniaSm

a ja się wkurzyłam bo wczoraj do mnie zadzwonił facet że wózek który kupił nie mają już na magazynie i mogę wybrać inny lub czekać do końca marca na dostawe
    cały tydzień stracony a mogłam szukać już innego w tym czasie , znalazłam inny sklep w necie i wysłałam zapytanie ile trzeba czekać bo mają ten sam wózio tylko w innym kolorze no i teraz czekam na odp

Mama J&J Avatar dziunka24

Madziek bardzo ładny wózek

Ania
    madziek dziękuje za post.
    Gosia - mama Juleczki Tancereczki i Asiuli Łobuziuli

Zasady Postowania