Strona 3 z 1239 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 12383
Drzewko podziękowań782Podziękowań

Temat: zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Fan(ka) Avatar OLICA

Domyślnie

Cytat Napisał kaśka k Zobacz post
    wózek mam po córce więc napewno nie będę nowego kupowała
    ma cztery dmuchane koła i dużą gondolę
    uważam że 3 kołowe sa wywrotne niestabilne często mamy mają problemy na krawężnikach
    dmuchane koła super na zimę chlapę więc dla nas też ważne ze względu na termin rozwiąznia
    no i nie kupujcie małych zgrabnych gondol bo w połowie zimy nie zapakujecie dziecka w kombinezonie do wózka

napewno muszę kupić łóżeczko ale jestem zdecydowna na turystyczne z przewijakiem jeszcze nie szukałam nic konkretnego

mebli nie kupuję dopiero wyremontowaliśmy pokój córeczki a mamy tylko 2 pokoje
    w szafach zrobimy miejsce dla dzidzi i tyle
    Ja się właśnie boję bardzo tych gondoli.
    W każdym wózku są okropnie małe !!!
    Jacyś idioci to projektowali.
    Jak urodzę 19.11 to niewiadomo czy w kwietniu dziecko się zmieści do tej gondolki...

M i K moje szczescia:-) Avatar gie-oska

Domyślnie Odp: zakupki dla mamy i dzidziusia:-)

Olica tu jest ten wozek ktory pasuje do Twojego opisu: 3 w 1 - BARTATINA 2009 Jedo+ FOTEL+GRATISY (612006120) - Aukcje internetowe Allegro On ma duzo wieksza gondole niz x-lander i kolorki ciekwasze...fajnie Ci z ta winda ja niestety nie bede miec windyW jakiej czesci wWroclawia bedziesz mieszkac?

Fan(ka) Avatar kaśka k

gieoska świetne ciuszki nakupowałaś
    strasznie mi się podoba zielony sweterek

sukienki też fajne

ja mam kilka ciuszków jakieś 3 sukienki 3 bluzki spodnie muszę odebrać koleżance której pożyczyłam
    narazie nic nie kupuję
    ale butki jakieś wygodniejsze do biegania będę kombinować

16 października 2009 r.,

Kaska K..a jaki masz wozio po corce??daj nazwe lub link??

Olica ten wozek co Ci wkleilam tez mi sie podoba bo jest idealny na zimei ma taki klasycczny wygladduza gondola i chyba wygodny dla dziecka ..ma dno tez regulowane...mozna go kupic ponizej tysiaca bez fotelika:
    -)

Fan(ka) Avatar OLICA

Cytat Napisał gie-oska Zobacz post
    Olica tu jest ten wozek ktory pasuje do Twojego opisu: 3 w 1 - BARTATINA 2009 Jedo+ FOTEL+GRATISY (612006120) - Aukcje internetowe Allegro On ma duzo wieksza gondole niz x-lander i kolorki ciekwasze...fajnie Ci z ta winda ja niestety nie bede miec windyW jakiej czesci wWroclawia bedziesz mieszkac?
    Teraz mieszkam na osiedlu Krzywoustego (Psie Pole), a za parę miesięcy będę mieszkać na Zakrzowie (to w sumie też Psie Pole)
    Mieszkanko się nam tam buduje.
    Garaż będziemy mieć indywidualny- w kształcie litery L, więc i auto wejdzie i wózek jak będzie trzeba.

A Ty gdzie mieszkasz?

ps. zaraz obejrzę ten wózek co polecasz, ale coś się uparłam na tego x-landera:)

Olica ja mieszkan jeszcze Oporow czyli drugi koniec w porownaniu do Psiego Pola a mieszkanie odebralismy na Partynicach tylko bedziemy je wykanczac a to troche potrwaale mam nadzieje ze do listopada zdazymy sie wprowadzic

Olica i jak podoba Ci sie ten wozek co Ci wklepilam>??

Kaska K..dziekujemi tez sie podobaja te ciuszki w rzeczywistosci jeszcze ladniejsze saw pierwszej ciazy nic nie kupowalam i sobie tylko ubranka ponaciagalama teraz w lecie bedzie brzuszek wiec trzeba sie jakos pokazac hehe

Fan(ka) Avatar OLICA

Cytat Napisał gie-oska Zobacz post
    Olica ja mieszkan jeszcze Oporow czyli drugi koniec w porownaniu do Psiego Pola a mieszkanie odebralismy na Partynicach tylko bedziemy je wykanczac a to troche potrwaale mam nadzieje ze do listopada zdazymy sie wprowadzic

Olica i jak podoba Ci sie ten wozek co Ci wklepilam>??
    Kolory fajne, ale ten stelaż mi się nie podoba, uparłam się jak osioł na X-Landera i nie wiem czy jeszcze zmienię zdanie
    Mam takie wrażenie, że ten wózek wygląda jak te sprzed 10 lat (mam na myśli formę całości). Jest taki jakiś mało nowoczesny, mało bajerancki, ale kolory ma fajne.
    W X-Landerze nie widzę fajnego koloru prócz zielonego....

My mieszkanie odbieramy dopiero w październiku, wątpię, że zdążymy je wykończyć przed porodem, ale trudno

Na Partynicach byłan w niedzielę na wyścigach i widziałam takie nowe bloki i były balony porozwieszane (dni otwarte)- to jest ta Twoja inwestycja? Nie pamiętam nazwy " Złota Podkowa" ???

Fan(ka) Avatar OLICA

Porównałam wymiary gondoli:

Jedo Bartatina 80/35/21
    X-Lander 79/37/21
    Quinny 76/37/20

NOm ten wozek ma taka konstrukcje sprzed 10lat hehe
    Ja tez uparlam sie na buzza i staram sobie wybic go z glowy ale nie idziejuz kaske odkladam na niego
    NIe ja nie mam mieszkania w tej zlotej podkowie dokladnie na Obroncow Pocztow Gdanskiej nie wiem czy wiesz gdzie jest ta ulica zaraz obok wyscigow konnych...

Strona 3 z 1239 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania