Strona 1 z 107 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 1064
Drzewko podziękowań48Podziękowań

Temat: Cztery koła dla naszych maluchów

Fan(ka) Avatar Mysza84

Domyślnie Cztery koła dla naszych maluchów

W tym wątku wymieniajmy się opiniami na temat wózków dla naszych maluchów, pokazujmy nasze typy i...wszystko co się tyczy 4 kółek

My zdecydowaliśmy, że najprawdopodobniej wybierzemy wózek firmy Musty.
    Po pierwsze bardzo podobają mi się wizualnie (zdjęcia tego nie oddają), są zdrabne i nie ciężkie, w zależności od potrzeb można dokupić gondolkę, spacerówkę i inne dodatki więc są też wielofunkcyjne. Wyglądają na porządne i solidne.
    Poniżej kilka zdjęć...jest wiele modeli -> my jeszcze nie zdecydowaliśmy się na konkretny, ale rozważamy 2 typy.
    Zdjęcia przykładowe, bo takie znalazłam w siecie...jak pojadę kiedyś do tego sklepu to cyknę zdjęcie jaki mnie się najbardziej podoba
    Załączone Obrazki Załączone Obrazki
    Ostatnio edytowane przez Mysza84 : 14-03-2010 - 15:49
    Najpiękniejszą rzeczą w życiu kobiety jest bycie mamą!

„Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie”

Entuzjast(k)a Avatar KaSiaa:)

Domyślnie Odp: Cztery koła dla naszych maluchów

Witam

To może tu rozwieje swoje wątpliwości na temat kupna mojej gwiazdce pojazdu
    Zastanawiałam się początkowo nad bexa 4, teraz chodzi Mi po głowie jumper gt..
    Czy któraś z mamusiek może coś wiecej powiedzieć na temat tych wóżeczków?
    Pozdrawiam serdecznie

Fan(ka) Avatar Mysza84

Cytat Napisał KaSiaa:) Zobacz post
    Witam

To może tu rozwieje swoje wątpliwości na temat kupna mojej gwiazdce pojazdu
    Zastanawiałam się początkowo nad bexa 4, teraz chodzi Mi po głowie jumper gt..
    Czy któraś z mamusiek może coś wiecej powiedzieć na temat tych wóżeczków?
    Pozdrawiam serdecznie
    No ja nie pomogę bo nawet nie widziałam tych wózeczków. Mnie od razu do gustu przypadły te Musty i chyba nie będę już kombinować z innymi...choć przez te pare miesiący jeszcze różnie może być
    Najpiękniejszą rzeczą w życiu kobiety jest bycie mamą!

„Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie”

MamaZosiaszka Avatar eddi29

ja juz wybrałam i jestem zadowlolona. Moge polecic wózek Vulcano firmy Bebetto - cena ok 1300 zł ze wszystkim gongola + spacerówka + fotelik. Wózek ma wiele fajnych funkcji, jest w miarę lekki, dobrze się go prowadzi, duża gama kolorów. Posiada wiele funkcji, które inne wózki podobnej klasy nie mają - same plusy.
    podaję stronę producenta, jest tam jeszcze wiele innych modeli Wózki Dziecięce BEBETTO Producent wózków dziecięcych

Lila001
    Guest

Ja tez myslalam o wozku wielofunkcyjnym ale nie wiem czy wybiore taki z gondala chociaz bardzo mi sie podobaja ale niestety nie mozna go zlozyc i nie przewozi sie tak latwo a czeka go spory transport

Zadomowiona(y) Avatar EVE81

Lila wózek wielofunkcyjny wcale nie musi być "trudny" w transporcie. Weźmy takiego mutsy. Jedziesz na zakupy z dzieciątkiem, zabierasz ramę wózka, a fotelik masz w aucie. wypinasz fotelik, wpinasz do stelaża na system klik klik i już gotowe. W gondolach dzieci się nie powinno przewozić, są takowe ale one są drogie. Chyba że tobie chodzi o wózki klastyczne tj np. Roan marita,czy Inglesina bike to wtedy mogę przyznać rację.

Lila001
    Guest

chodzilo mi o to ze musze przewiesc wozek z Polski do Wloch i dlatego zrezygnuje z takiego z gondala

MamaZosiaszka Avatar eddi29

to fakt, że gondola zajmuje wiele miejsca. Ja np widziałam latem, kiedy było bardzo ciepło mamy z maleństwami w spacerówkach z wózków wielofunkcyjnych. Jeżeli spacerówka ma twardze podłoże i jest dobrze zabudowana po bokach można latem wozic nawet noworodka. Wystarczy rożek lub becik i dzisiusiowi będzie wygodnie. A spacerówka nie zajmuje tyle miejsca co gondola.

Wdrożona(y)

tez mysle o przywiezieniu wozka z polski bo tu w anglii zadne mi sie nie podobaja doradzcie jaki bylby najlepszy chodzi glownie o to aby byl wielofunkcyjny i mial duze kola
    lila a jak chcesz przewiesc ten wozek z polski myslalas juz nad tym chcesz jechac osobiscie czy kupic cos przez internet?

Wdrożona(y)

MURANO - WÓZEK UNIWERSALNY MURANO - KOLOR ZIELONY Sklep on-line AROSHOP - wózki dziecięce, foteliki, huśtawki
    co myslicie o tym wozku? to jest to co bym chciala bo potrzebuje fotelik samochodowy ktory sie montuje do wozka bo chce leciec w przyszlosci z malenstwem do polski i do maroko a w polsce potrzebuje fotelik samochodowy a jakbym chciala wozek i fotelik osobno to w samolocie nie chca zabrac i kupe kasy chca a wozek musza wziasc wiec doczepiony fotelik do wozka to najlepsze rozwiazanie

Strona 1 z 107 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania