Strona 1719 z 1734 PierwszyPierwszy ... 1699 1709 1714 1718 1719 1720 1724 1729 ... OstatniOstatni
17 181. do 17 190. z 17331
Drzewko podziękowań2073Podziękowań

Temat: Listopad 2010

Fan(ka) Avatar paulinka109

Domyślnie Odp: Listopad 2010

agrafko HA!! Ja to mam nosa :D I dobrze, nie na daremno sie mówi ze w małzeństwie przeciwnieństwa się przyciągają ;) U nas jest tak samo!
    tygrysku ode mnie też już głos na Krzysia oddany!! :) A co u nas...? Wszystko dobrze :) Małemu kolejne ząbki wychodzą na świat więc z nockami bywa różnie, teraz częściej śpi przytulony z nami niż sam w łózeczku. Mamy już 13, chyba ze coś nowego doszło ale teraz trudno mu zajzeć do dzioba :D Zdrowy jest, prawie codziennie się hartujemy na krótkich spacerach, zeby jeszcze tego śniegu było więcej to już bym wcale nie marudziła! Mój mąż za to na 3 zmiane chodzi do pracy czyli wychodzi wieczorem a tak to cały dzień jestesmy razem :))) Dzieki temu tez sporo mozemy załatwić bo u nas aktualnie zawirowania lokalowo-mieszkaniowe... Co do gadania to mały gada po swojemu :) Standardowe papa, tata, baba ma opanowane, na rózne przedmioty mówi po swojemu ale już wiem co do czego przynależy :D No i najważniejsze, kiedy jest głodny wydaje z przepony przeciągłe "DAAAAAAAMMMMMMMM" :D:D:D Całuje i tuli się do nas co chwile mój kochany więc jest słodko i korzystam puki mały bo później pewnie bedzie "Mamoooo weź!! Nie przy ludziach!! Jaka siara!!" hehe i tego typu teksty ;)
    Opowiadaj jak Wasz maluszek!
    I inne maluszki też!!!! :D

mama Belli Avatar diablica3010

Ostatnio edytowane przez diablica3010 : 11-02-2012 - 22:09

Fan(ka) Avatar Trusia77

hej hej
    Obczytałam :) Mrozi co nie? my od tzech dni codziennie koiluminotowy soacer bo niemożemy z katatów wyjśc, już 1,5tyg i nic nie lepiej, na szczęście tez nie gorzej. Od dziś inhaluję... ja latam po lekarzach, jak to urlop w Pl, dentysta-gin-internista a jutro może usg piersi. Mala też była u lekarza z katarem i przy okazji w opakowaniu zimowych 11,9 to chyba nie tak źle. Lobuzuje u dziadków i cuduje z jedzeniem no ale trudno. Poza tym jaka frajda że nie musze gotować :)))))

mama Belli Avatar diablica3010

witam....co dziś na obiadek robicie kobitki? ja chyba bitki z ziemiaczkami ale coś mnie leń ogarnoł straszny. Kurcze ja do dentysty też musze isć. Dzis śniło mi sie ze robiłam test ciążowy i wyszedl pozytywnie po czym zaczełam rozpaczać że termin znow na listopad wyjdzie ale to uczucie że znów w ciązy jestem noooo aż mi ciary przechodzą ze szczęścia....ja chcę mieć znów ten boski brzuszek...a wy kiedy chcecie następne maleństwo?

diablica super sen! Na pewno się spełni :) U nas dziś zupka buraczkowa była - mały uwielbia, i pierogi (niestety kupne, Tobie zazdroszczę chęci i produktów do robienia eko pierożków ;)) A kiedy kolejny brzusio...? Przeciez wiesz ;)
    trusia u nas jak Dawid miewał katar to też trwał zawsze bardzo długo choćbym niewiem co robiła, bite 2 tygodnie. Biegaj po lekarzach jak masz możliwość, na zdrowie Ci to wyjdzie ;)

Mnie w tym miesiacu też dentysta czeka i na 1 marca do gina jestem umówiona właśnie na usg piersi przede wszystkim...

Fan(ka) Avatar 85asia

Witam się ja !
    Dawno nas nie było, bo byliśmy u rodziców w Lublinie. Oderwałam sie troszke od tej naszej monotoni dnia codziennego. Dziadkowie zakochani po uszy we wnukach, mimo że Olek dał im troszke popalić (sprzątał babci w szafkach itp.).
    Oklowi wyszedł siódmy ząb (czwórka górna lewa). Luśka zrobiła sie straszna gaduła. Wystarczy tylko się do niej odezwać, a ta grucha i się uśmiecha od ucha do ucha.
    Nareszcie ten mróz odpuścił i znów mozemy wychodzić na spacerki.
    Diablica ja juz limit potomstwa wyczerpałam. Teraz będę trzymać kciuki za was. Za kilka tygodni będę zakładać wkładkę i tak nawet troszke mi się smutno zrobiło, że już nie planujemy dzieci i na wpadke też nie mogę liczyć, ale z drugiej strony może sie jeszcze raz zastanowie za 5 lat.

Fan(ka) Avatar agrafka_7

trusia- odpukać u nas z chorobami cisza, ale mnie też czeka seria lekarzy, najbardziej boję sie dentysty brrrr
    diablica- mi ostatnio też się śni, że jestem w ciązy, a to dlatego pewnie, że jawnie rozmawiamy o staranku od lipca br.
    85asia- cieszę się bardzo, że odpoczełaś, Alusia juz się śmieje i gaworzy, matko jak to leci.. z 1szymi naszymi tak nie leciało szybko
    Damianek ciagle chce się bawić w kółko graniaste, aż do znudzenia..i ten moment "a my wszyscy bęc!" jest hitem.
    Mam fajna a'la książkę zabawy od 1roku w pdf-e, jeśli któraś chce to wyślijcie mi @ na pw, jest na prawdę super.
    A ja jestem na zwolnieniu, ciągle mnie mdli i wymiotuję..w ciąży nie jestem, ale za to choruję na jelitówkę, tak sadzę, bo u mnie w pracy jestem 3 co ma takie objawy.

Aniołek 03.04.2009 [*]

Ania u nas od rana hitem jest wsadzanie małego w koc i robienie mu z mężem huśtawki Aż piszczy z radości hehe

Entuzjast(k)a Avatar Tygrysek-M

Witajcie Krzyś przez ostatni tydzień też miał katarek ale na szczęście nic innego się nie przyplątało i już jest po katarze. Z nowości to wychodzi nam 9 ząbek
    Diablica zagłosowane oby ci się twój sen spełnił ja chcesz już kolejnego maluszka. My zaczniemy się starać może gdzieś za rok bo na razie nie mamy warunków mieszkaniowych na drugiego brzdąca.
    Paulinka Krzyś też uwielbia huśtawkę z koca
    Agrafka ja w zeszłym tygodniu też to przechodziłam, całą noc wymiotowałam. Nic przyjemnego.

Proszę pomóżcie Krzysiowi i głosujcie WIELKI FINAŁ
    głosowanie trwa do końca lutego, Krzyś jest na 2 miejscu i jeszcze ma szansę na wygranie nowych zabawek. Za pomoc dziękujemy

Mamusia Maciusia Avatar Joanka85

Cześć :)

Paulinka - mój Maciuś również uwielbia gdy go bujamy na kocu :)
    Diablica - trzymam kciuki by Twój sen się spełnił :) My chwilowo nie planujemy rodzeństwa dla Maciusia, mamy niestety małe mieszkanie, w czwórkę będzie się trudno pomieścić :) W przyszłości jednak chciałabym mieć jeszcze córeczkę :)
    Tygrysek - zagłosowane :)

Miłego dzionka Wam życzę :*

I z racji tego, że jest Tłusty Czwartek, przesyłam Wam pączka :)
    Smacznego...
    http://www.paczekdlaciebie.pl/141592
    Ostatnio edytowane przez Joanka85 : 16-02-2012 - 11:12

Zasady Postowania