51. do 60. z 595
Temat: Zadbane listopadóweczki :-)
-
13-04-2010, 13:48 #51Fan(ka)
Odp: Zadbane listopadóweczki :-)
A ja już od bardzo dawna nie farbowałam włosów ... ale teraz przymierzam się do dośc drastycznego cięcia ... mam baaaardzo długie włosy, ale nie wyobrazam sobie siebie jako mamy z takimi ... ale powoiem szczerze, że bardzo się boję jakiejś radykalnej zmiany i pewnie skończy się na ścięciu do łopatek ... chociaż pewnie krótsze byłyby o wiele wygodniejsze
-
14-04-2010, 23:21 #52
-
15-04-2010, 06:28 #53
Ja też mam bardzo długie włosy...no prawie do "pasa", ale jakoś nigdy mi nie przeszkadzały, a jak nie chcę żeby leciały do przodu to je spinam

Co do obcięcia to słyszałam kiedyś że nie powinno się włosów z długich od razu na krótkie obcinać, bo są przyzwyczajone do określonej ciężkości i wbrew temu co się mówi że jak się obetnie to się wzmocnią i nie będą wypadać, właśnie tak się może dziać. Więc jak coś to proponuję obcinać partiami.
-
15-04-2010, 07:17 #54Fan(ka)
No własnie ja też tak słyszałam

jakieś 3 lata temu się przymierzałam do takiego stopniowege cięcia ale skończyło się na łopatkach właśnie
teraz znowu mam włosy dłuuugaśne ... i to tak do bioder
przy takiej długości to nawet zmiana uczesania powoduje ból skóry głowy ...
-
15-04-2010, 07:31 #55
Czyli się potwierdza, bo mi tak fryzjerka powiedziała.
A przecież większość jak ma problemy to od razu z długich na krótkie, a tu się okazuje że to jeszcze gorzej.
-
15-04-2010, 14:12 #56
-
15-04-2010, 14:23 #57
Moja przyjaciolka wlasnie obciela niedawno dluugie wlosy na bardzo krotkiego "boba" i jest zadowolna, mowila ze juz dawno miala ochote na jakas zmiane i ze krotkie wlosy myje sie duzo szybciej, a ze ma w miare proste to nawet nie musi przy nich duzo robic.. a jak chce troche "napuszyc" z tylu glowy to nie musi sie meczyc jak przy ciezkich dlugich wlosach tylko lekko natapiruje i sie jej ladnie trzyma :)
Ja osobisie jak scielam z dlugich na krotkie (jakis czas temu) to mi przeszkadzalo ze nie moglam zwiazac i zakonczylo sie na opaskach.. i spinkach :)
-
15-04-2010, 20:16 #58
Ja teraz troche z innej beczki :)
Czy ktora z was sie woskuje? Ja reguralnie zawsze woskowalam bikini tzn brazilian style i teraz mam pewne watpliwosci czy to kontynuowac. Bylam wczoraj i jakos mialam skore chyba wrazliwsza niz normalnie i nie wiem czy dalej chodzic i czy nie odpuscic sobie do produ...hmmm
-
15-04-2010, 21:05 #59
-
15-04-2010, 21:12 #60

42Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Domek letniskowy do wynajęcia nad...
Wczoraj, 22:06 w Miejsca przyjazne dzieciom