31. do 35. z 35
-
8-02-2012, 13:44 #31
-
8-02-2012, 15:58 #32Fan(ka)
Odp: Rozrywka czyli zabawy z naszymi maluszkami:))
a nasza Zosieńka też łapie maskotki, butelkę też potrafi trzymać ale nie na dłuższą mete, teraz jedzenie to nie lada wyzwanie
bo ona bardziej jest zainteresowana łapaniem butelki, i ja sobie albo próbuje wepchnąć do buźki albo wyciągnąć.główka standard na brzuszku wysoko, gorzej jak się męczy bo za chole... nie umie/nie chcę jej położyć i będzie skubana tak długo ją trzymać do póki jej nie przewróci.dźwiga się do siadania no i ta dupka też ją podnosi i się przemieszcza na swój sposób, no i też tak nie udolnie kosi łapki robi
a oto Zosi postępy:
Załącznik 434622Załącznik 434623
-
20-03-2012, 20:54 #33
Odkryłyśmy ostatnio z Paćką tą bajkę. Ja osobiście teletubisiów nie ogarniam, ale moje dziecko się śmieje w głos na tej bajce. Spróbujcie to pokazać swoim pociechom na pełnym ekranie, u mnie strzał w dziesiątkę
Teletubisie - Miś i Lew - YouTube
-
21-03-2012, 08:01 #34
majuska jako ze Maciek sporo bajek oglada to Kuba śmieje sie do każdej uśmiechnietej buźki
Najbardziej lubi Myszke Miki ale nieraz zaczyna flirtowac tez z jakimiś Paniami z reklam czy filmow
No serio, jak ktos sie do niego uśmiecha z TV to od razu odwzajemnia

-
18-04-2012, 11:04 #35
Lenka w tv oglada co popadnie, W tygodniu z rana na polsacie lecą bajki, to najbardziej odpowiada jej Miś Yogi :) Śmieje się chichocze... no ubaw z niej jest :)
Całować po szyjce, po nożkach, pupci... śmiechu ile się da. Samolocik i ,,szarpanie,, różek też uwielbia. Ostatnim hitem jest ,,A-ku-ku,, Buzia Lenki pod pieluszkę i co chwilkę odkrywać
Sama uwielbia swoją świnke z Kubusia Puchatka - najsmaczniejsze są uszka
Rzuca nią, całuje
No i najwięcej uwagi poświęca zabawką które się świecą i grają. Lubi też męczyć swoją niedawno zakupioną ośmiorniczką zabawka edukacyjna ośmiorniczka BCM (2229308981) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

13Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Usunięty temat!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj, 01:09 w Wcześniaki