Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 3 4
31. do 35. z 35
Drzewko podziękowań13Podziękowań

Temat: Rozrywka czyli zabawy z naszymi maluszkami:))

Fan(ka) Avatar Margana

Domyślnie Odp: Rozrywka czyli zabawy z naszymi maluszkami:))

Natalka juz potrafi złapać miękkie zabawki, grzechotkę włozoną do rączki chwile potrzyma, no i po woli zaczyna te zabawki kierować do buźki

Fan(ka)

a nasza Zosieńka też łapie maskotki, butelkę też potrafi trzymać ale nie na dłuższą mete, teraz jedzenie to nie lada wyzwanie bo ona bardziej jest zainteresowana łapaniem butelki, i ja sobie albo próbuje wepchnąć do buźki albo wyciągnąć.główka standard na brzuszku wysoko, gorzej jak się męczy bo za chole... nie umie/nie chcę jej położyć i będzie skubana tak długo ją trzymać do póki jej nie przewróci.dźwiga się do siadania no i ta dupka też ją podnosi i się przemieszcza na swój sposób, no i też tak nie udolnie kosi łapki robi
    a oto Zosi postępy:
    Załącznik 434622Załącznik 434623

Fan(ka) Avatar Majuska1

Odkryłyśmy ostatnio z Paćką tą bajkę. Ja osobiście teletubisiów nie ogarniam, ale moje dziecko się śmieje w głos na tej bajce. Spróbujcie to pokazać swoim pociechom na pełnym ekranie, u mnie strzał w dziesiątkę
    Teletubisie - Miś i Lew - YouTube

Podwójna mama Avatar nimfii

majuska jako ze Maciek sporo bajek oglada to Kuba śmieje sie do każdej uśmiechnietej buźki Najbardziej lubi Myszke Miki ale nieraz zaczyna flirtowac tez z jakimiś Paniami z reklam czy filmow No serio, jak ktos sie do niego uśmiecha z TV to od razu odwzajemnia

Zadomowiona(y) Avatar Justynaz

Lenka w tv oglada co popadnie, W tygodniu z rana na polsacie lecą bajki, to najbardziej odpowiada jej Miś Yogi :) Śmieje się chichocze... no ubaw z niej jest :)
    Całować po szyjce, po nożkach, pupci... śmiechu ile się da. Samolocik i ,,szarpanie,, różek też uwielbia. Ostatnim hitem jest ,,A-ku-ku,, Buzia Lenki pod pieluszkę i co chwilkę odkrywać
    Sama uwielbia swoją świnke z Kubusia Puchatka - najsmaczniejsze są uszka Rzuca nią, całuje No i najwięcej uwagi poświęca zabawką które się świecą i grają. Lubi też męczyć swoją niedawno zakupioną ośmiorniczką zabawka edukacyjna ośmiorniczka BCM (2229308981) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 3 4

Zasady Postowania