21. do 30. z 101
-
1-08-2005, 13:46 #21
-
1-08-2005, 13:55 #22
Odp: Niezwykły sposób na przewidywanie płci!!!
Dzięki Aletko , nie znałam tej metody i tak życie pokaże co naszę pod serduchem :laugh: Dla dziewczynki mamy imię - i to już od dawna - Alicja, a dla chłopaka jeszcze nie .....a ja mimo wszystko mam "czuja " na synka, zupełnie nie wiem czemu..........
Aletko śliczną masz córcię, rewelacyjne zdjęcia, zwłaszcza to ze stópkami i to , gdzie widać wasze dłonie.... C*U*D*O* :D :D :D Pozdrawiam Was słodko :-*
-
1-08-2005, 14:08 #23
Komplementy jak najbardziej się należą takim fajnym dziewczynom jak Wy!!! Twój mąż Aletko musi chodzić w chmurach ze szczęścia :)
Jak sobie pomyślę, że taka mnie spotkała radość i szczęście, że urodzę dziecko mojemu kochanemu mężczyżnie, to po prostu wiem po co żyję ;D i rzeczywiście na drugim planie jest tutaj płeć dziecka :laugh: Nawet mężuś stwierdził ostatnio,że czy będzie synek czy córka to nie jest takie istotne, bo on już kocha to maleństwo..... oj wzruszyłam się........
-
1-08-2005, 22:49 #24
Dla mnie też płeć nie jest ważna. w pierwszej ciąży obstawialiśmy chłopaka i tak się stało, ale teraz, to tylko bym chciała, że by dzidzia zdrowa była, no i troszkę ssamolubnie, że za długo po terminie się nie rodziła (bo syniowi się na ten świat nie spieszyło)
Alteka dzidzia śliczna, podziwiam ją już od jakiegoś czasu. Gratulacje
-
2-08-2005, 10:37 #25
-
2-08-2005, 11:07 #26
Tetka tak na pociesznie to 1/4 ciąży już za nami, a za 7 tygodni już bedzie za połową. Więc chyba damy radę się doczekać :laugh:
-
3-08-2005, 10:06 #27Fan(ka)
Ja mam czuja na dziewczynke..... obie metody tez wskazuja na dziewczynke... druga w ponad 70%.
Zobaczymy......
Czekamy na zdrowego bobaska, ale...... mhm..... marzy nam sie po cichu cora
-
3-08-2005, 10:10 #28
hihi Kira u mnie w tej drugiej metodzie wyszło 75% na córunię :)

-
3-08-2005, 10:20 #29Szczęściara20Guest
Jest tyle przesądów gdy kobieta jest w ciąży , ja nie wierze w zabobony ale uważam
Nie chce znać płci Dziecka to bedzie niespodzianka dla mNie i męża .POzdrawiam!!
-
4-08-2005, 10:41 #30
cześć dziewczyny czytam z zainteresowaniem waszego sposobu na określenie płci i u mnie się sprawdziło ;D
zastanawiam sie tylko bo może cos nie zrozumiałam że jesli z mężem jestem z tego samego roku 1977(on jest starszy o miesiąc :P) to nam zawsze będzie wychodził chłopiec. To według tej przepowiedni nie mam szans na dziewczynke?

1Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Usunięty temat!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj, 01:09 w Wcześniaki