1. do 10. z 12654
Temat: Lutóweczki 2008-wątek główny
-
7-06-2007, 18:10 #1
Lutóweczki 2008-wątek główny
Witam wszystkie przyszłe mamy z terminem porodu na luty 2008.
Jutro testuję i mam nadzieję, że otwierając ten wątek, także w nim na stałe zamieszkam.
Wszystkim przyszłym mamusiom życzę:
wszystkiego co najlepsze, samych szczęśliwych i pogodnych dni w 9-miesięcznej drodze ku największemu szczęściu jakim jest DZIECKO.
-
7-06-2007, 20:33 #2
Odp: Lutóweczki 2008-wątek główny
Kiniusia trzymam kciuki za pozytywne testowanko. Mam cichutką nadzieję, że ja też zagoszczę w tym wątku :))
-
7-06-2007, 21:00 #3
witam przyszle lutowe mamusie :)))

..juz nie moglam sie doczekac tego wąteczku:)
wiec i ja sie dopisuje, mam nadzieje ze razem szczesliwie przejdziemy przez te 9 miesiecy
..bedziemy sie wymieniac spostrzezeniami i sie wzajemnie wspierac!
kiniusia i kasia_2005 czekam na dobre wiesci :))))
ps.ja juz mam pierwsze zdjecie mojego malenstwa, we czwartek mialam pierwsze usg.
jestem w 6 tc i 7d..termin mi wyapada ok, 3,4 luty .
pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia.Łapcie fluidki od mojego maleństwa
...brałam Cię za męża.. dostałam anioła...
...kocham Cie mój Misiu!!!

-
7-06-2007, 21:06 #4Grudniowa Mama '07
- Chyba w końcu znalazłam swoje miejsce...
kiniusia oczywiście trzymam mocno kciuki, musi sie udać

kasia za ciebie też trzymam...
adzamx Ogromne Gratulacje, jesteś pierwszą oficjalną lutówką

I wszystkim życzę spokojnych i miłych -hmm niecałych już 9 miesięcy...
-
7-06-2007, 21:12 #5
Kasia_2005, trzymam kciukasy mocno, aby nam się udało!!!

Mam nadzieję, że nawet jak jednak mi się nie uda, to oczywiście z całego serduszka życzę Ci,żeby Tobie się udało
.
Adziamx3, witaj.Załóż wątek ze zdjęciami brzucholków.Życzę spokojnych i szczęśliwych 9 m-cy
.
Dziewczynki,cieszę się, że od jutra będę mogła dumnie pisać, że spóźnia mi się @.
Mam nadzieję, że to fasolka, szczególnie, że od kilku dni tempka w okolicach 37
.
Piszcie często i na wszystkie możliwe tematy.Buziam was.
-
7-06-2007, 21:20 #6
-
7-06-2007, 23:10 #7
Kiniusia jestem, jestem
Dla niewtajemniczonych napiszę że niedawno robiłam test i wyszły dwie kreseczki. Szczegółów dowiem się w środę bo dopiero wtedy mam wizytę u gina
Z moich obliczeń wynika że dzidzia powinna pojawić się ok 15.02.
Adziam gratulacje
Ja nie mogę się doczekać kiedy zobaczę zdjęcie swojej fasolki. Kiniusia ma rację Załóż wątek ze zdjęciami . Potem to będzie fajna pamiątka
-
7-06-2007, 23:14 #8
kiniusia....a podpowiesz mi jak zalożyc ten wątek???bo ja niebardzo sie orientuje jeszcze na tym forum

a tak poza tym....dziewczyny tak sie okropnie czuje, ze szok
cały czas jestem tak strasznie glodna, że aż mnie brzuszek boli..jakiś głodomorek mieszka mi pod serduszkiem
juz nie nastarczam go karmić...hm...a co bedzie za pare miesiecy??? heheh az boje sie myslesc!

-
7-06-2007, 23:18 #9
adzamx3,cloe(podwójna już mamusiu)ogromne dla Was GRATULACJE !!!
Kiniusiaoczywiscie życzę aby się Tobie udało.Czekamy na poranne wieści.Temperaturka jak najbardziej właściwa i obiecująca. No ja niestety, jeszcze czekam na testowanko ponad tydzień. Chociaż LUTEINĘ biorę jeszcze 5 dni i zanim przerwę ją brać, zrobię wcześniejsze testowanko chyba w środę. No chyba, że jednak paskudna @ pojawi się jak w poprzednim cyklu troche za wcześnie (podczas brania luteiny)
-
7-06-2007, 23:21 #10
cloe...ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak fajnie wiedzieć , że sie nie jest samemu z tymi wszystkimi pytaniami, wątpliwosciami :)
ps. wiesz co ja do gina poszlam pierwszy raz za wczesnie, w 4 tyg ciąży (czyli 2-gim faktycznym) ... ale nie załuje bo mnie uspokoił i powiedział ze wszystkie objawy dobrze wróżą ..czego i tobie z calego serduszka zycze