Strona 1 z 5 1 2 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 48
    Marcowa mama '06 Mamy lutowe'08

Talking Pogadajmy o sobie

tak sobie pomyślałam ze dobrze by było gdybyśmy się mogły troszkę lepiej poznać i napisac o sobie i nietylko

Zacznę od siebie:
    mam na imię Agnieszka 30 lat, zamężna od 07.08.2004. Mieszkam na podbeskidziu ( Kęty). Jedno dziecko ( do strzału :)) - syn Kamil ur. 18.03.2006r drugie w drodze Staraliśmy się o nie 4 cykle.Z mężem jesteśmy od 14.07.1995 roku bez zmian - że też tyle wytrzymałam.

Majowa mama 2006; Mamy lutowe'08

Domyślnie Odp: Pogadajmy o sobie

to teraz ja

Mam na imię Marta. Mam 23 lata (rocznikowo 24). Ślub biorę w październiku. Mieszkam w Łodzi. Mam jedno dziecko, synka który 28 maja skończył roczek. Staraliśmy się o niego 3 lata. W tym czasie przeszliśmy leczenie hormonalne, inseminację i zapowiedź in vitro. Udało się naturalnie. Tym razem udało się za pierwszym staraniem. Z moim narzeczonym - Maćkiem jesteśmy 6 lat. Narazie mieszkamy w kawalerce, razem z pieskiem i dwoma kotkami. Do końca roku przeprowadzamy się do większego mieszkania. Ja pracuję w sądzie jako sekretarz sądowy. Maciek jest informatykiem, kończy w tym roku studia. To chyba narazie tyle :)

Mamusia Bartusia :))) Avatar kiniusia

W takim razie kolej na mnie.
    Mam na imię Kinga.Mam 20 lat.Mieszkam w Łodzi.O fasolkę staraliśmy się 4 miesiące.Z narzeczonym-Marcinem jestem od 14 grudnia 2002 roku.
    Mieszkam z przyszłymi teściami,którzy jeszcze nie wiedzą o fasolce.Zauroczeni są swoim drugim synem,którego dziewczyna jest w 4 miesiącu ciąży i my niestety zeszliśmy na drugi plan.
    Oprócz naszej czwórki (z fasolką-piątki) mamy trzech sublokatorów:psa,kota i moją świnkę morską.
    Jestem pracownikiem produkcji na lakierni-obecnie na zwolnieniu.
    To na razie tyle.

Agawa ,super pomysł z wątkiem.

Pozdrawiam.

Jesteśmy szczęśliwymi rodzicami!!! Bartuś już na świecie :)))

dzięki za pochwały w sprawie wątku

Qurcze wychodzi na to ze stara dupa jestem

30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08 Avatar Najka

Agawa nie martw sie, ja też mam 30 lat! A na dodatek to moje pierwsza ciąża. Cóż tak to jest, nie każdy trafia na odpowiednią osobę do długiego związku, małżeństwa w wieku 20 lub 25 lat. Ja na swojego trafiłam 3 lata temu z kawałkiem. Ślub w lipcu zeszłego roku. Szczęśliwy był nasz siódmy cykl starań!:)))

Maruda Mamy lutowe'08 Avatar Ika_s

Ja mam 29 lat i moje pierwsze dziecko powinnam, zgodnie z terminem, przywitać w dniu moich 30-tych urodzin. Mieszkam w Warszawie razem z moim mężem. Z wykształcenia jestem filologiem. Pierwsza nasza ciąża niestety zakończyła się niepowodzeniem w marcu. Dzidziuś odszedł w 8 tygodniu. Ta jest troszkę niespodzianką, ale ogromnie się cieszymy.
    Ostatnio edytowane przez Ika_s : 4-07-2008 - 14:06

Miłością jest przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić Ciebie płaczącą wtedy, kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
    M. Stroud

Nie ma na całym świecie źródła tak głębokiej, silnej, nieśmiertenej MIŁOŚCI jak ta, która żyje w sercu matki.
    Felicja Hemans

Najka siedem to na szczęśce, Dobrze ze nie jestem sama taka wiekowa baba. Widzę ze piszecie o zwierzach obecnie mam 2 koty i 2 papugi.Koty a zwłaszcza kotka łazi za mną non stop bo to moje zwierze jest . Co do przelewania miłości na zwierzaki też tak miałam przed młodym ale po urodzeniu to się zmieniło. Nadal głaszczę przytulam ale to już nie to co kiedyś.

maritka
    Guest

Witam koleżanki!
    Agawa1 i Najka dołączam do Waszej grupy 30-latek, więc nie jesteście osamotnione! Mam na imię Sylwia i od 3 lat mieszkam w Łodzi, tj. od momentu kiedy zostałam szczęśliwą mężatką - 21.08.2004r. A teraz niecierpliwie czekamy na przyjście na świat naszych bąbelków.
    Termin mam na 15.02.2008, ale jak to w przypadku bliźniąt będzie troszkę wcześniej.
    Ostatnio edytowane przez maritka : 27-06-2007 - 18:53 Powód: dodanie kilku słów

30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08 Avatar Najka

Agawa też wierzę, ze siódmy na szczęście!:) Ja mam jednego kotka, już 12-letniego, ale nie widać po nim wieku. I też domowy ulubieniec!
    Maritko witaj! A kiedy masz termin?

Fan(ka)

Hej na imię mam Ula pokazałam się tutaj ponieważ termin wg ostatniej@ wypada mi 29 Luty, jeszcze nie skończyłam 26 lat ale zrobię to 15 sierpnia... Ślub wzięłam 30.12.2006 Mieszkam w Zielonej Górze Z wykształcenia jestem programistką ale przekwalifikowałam się na konsultantkę ds wdrożeń
    W domku mam chomika i rybki Ale moją prawdziwą miłością są koty
    Starszy brat 4.03.2008 4950 63 :D

Młodsza siostra 25.03.2011 4170 56 :D

Strona 1 z 5 1 2 ... OstatniOstatni