1. do 10. z 23
Temat: Kalinka "Nasza Lutowka" :)
-
19-10-2010, 21:18 #1
Kalinka "Nasza Lutowka" :)
Dziewczyny kochane, znalazlam link do strony chorej dziewczynki Kalinki...
Urodzila sie w lutym 2010 r. tak jak wiekszosc naszych dzieciaczkow
Wiem, ze nie kazdy moze pomoc wplacajac pieniazki ale mozna przesylac link do jej strony znajomym tak jak to sie robi to w innych przypadkach. W ten sposob mozliwe, ze znajda sie osoby, ktore moga wspomoc materialnie leczeni Kalinki.
Wklejam link, poczytajcie...Zobaczcie jaki to kochany dzidzius

Kalina Janowska - pom mi
-
19-10-2010, 21:25 #2
Odp: Kalinka "Nasza Lutowka" :)
dodam jeszcze link do bloga Kalinki: kalinajanowska.blog.onet.pl
jak się czyta to aż serce ściska ile taka malutka istotka musi się wycierpieć... a jak się pomyśli o tym, że jest w wieku naszych dzieciaczków, to już w ogóle zimno się robi...
roześlijcie linki gdzie się da, może trafią gdzieś na osoby będące w stanie pomóc!
-
20-10-2010, 00:36 #3
Zobaczcie Kalinke na YT
YouTube - Kalina Janowska - uratuj jej życie...
Jak czytam jej blog to podziwiam jej rodzicow...Wspaniali ludzie.
-
20-10-2010, 10:17 #4
-
20-10-2010, 11:34 #5
-
20-10-2010, 11:40 #6
-
21-10-2010, 13:36 #7
-
23-10-2010, 22:47 #8
-
24-10-2010, 22:24 #9
minikasia,jak dobrze,że znalazłaś tę stronę o Kalince.
Swego czasu pomagałam Martynce ,ktorej mama zamieściła rozpaczliwy apel o pomoc na naszej klasie,dzięki temu,dzieki własnie naglosnieniu tej sprawy,Martynka mogła podjąc leczenie w Niemieckiej klinice,podczas gdy w Polsce wypisano ją ze szpitala do domu z wyrokiem śmierci i kazano rodzicom pożegnać się ze swoją ukochana córeczką-lekarze powiedzieli-nic już nie możemy zrobić,a jednak w Niemczech ją uratowano-to był rak również,może spotkałyście się z jej historią( Historia ).
Dlatego właśnie nigdy nie można tracić nadziei i trzeba takie historie nagłaśniać,bo dzięki temu wlaśnie ktoś może pomóc.Ja bardzo przezywam każdą taką historię,po prostu cierpię tak,jakby to było moje dziecko.
-
24-10-2010, 22:35 #10
Anne zachecam do poczytania blogu....Polscy lekarze rowniez stwierdzili, ze oczko nalezy "usunac" (?)...
Dlatego Kalinka byla w Essen w Augenklinik...ale juz nic nie mowie, tylko zapraszam do zapoznania sie z jej historia:)
Bedzie tez reportaz w TVN24 ale jeszcze niewiadomo kiedy.
Powiadamiajcie kochane swoich znajomych...

4Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

K K K K K K K K

Facebook

Usunięty temat!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj, 01:09 w Wcześniaki