Strona 14 z 14 PierwszyPierwszy ... 4 9 13 14
131. do 137. z 137
Drzewko podziękowań4Podziękowań

Temat: Karmimy piersia :)

Fan(ka)

Domyślnie Odp: Karmimy piersia :)

Cytat Napisał Tygrynka Zobacz post
    Agapa "niebezpiecznie długo" tzn ile?? :))
    no niewiem, ale jak się słyszy że kilka lat to może trwać... Ja myślę tak na max do 2 lat

Początkująca(y)

Witajcie
    Nie zaglądam tutaj za często, ale cały czas jestem z Mamusiami lutowymi i ich pociechami myślami, ostatnio tez zaczynma myśleć o sposobie przespania, przez mojego cycusiowego synusia nocki. Ale chyba ida zabki, bo spi po 2 godz :( podawanie kaszki wieczorami nie sprawdza sie, wiec nie wiem, cyz nie wprowadze mleka modyfikowanego.

pozdrawiam

Początkująca(y)

Kaszka to dobry posiłek na dobranoc. By nauczyć maluszka przesypiać noc wieczorem posmaruj mu dziąsełka maścią łagodzącą objawy ząbkowania, a nocne karmienia zastąp przepajaniem wodą. O tym jak to robić poczytasz tutaj: Co należy wiedzieć o dopajaniu dzieci - Karmienie piersią - Dziecko w INTERIA.PL - ciąża i wychowanie dzieci, planowanie ciąży, forum dla rodziców. To powinno zmobilizować smyka, do przespania nocy. Samo wprowadzenie mleka modyfikowanego na dobranoc niestety nie rozwiąże sprawy.
    monikasia dziękuje za post.

Wdrożona(y) Avatar Martyna18

Witajcie mój synek ma 9 miesięcy i też staram się zmniejszać tą jego kochaną cycuszkę im straszy tym coraz gorzej na razie jesteśmy na etapie odzwyczajania w dzień i spania w oddzielnym łóżeczku (mój smyk niestety przyzwyczaił się spać razem z mamusią i tatusiem ) na razie rewelacji nie ma . nie lubię słuchać jak płaczę. No ale już jakiś postęp jest , w dzień dostaje cyce tylko przed południowym spankiem co kiedyś było nie do pomyślenia.

Fan(ka)

Moja Emisia obowiazkowo przed spankiem, w nocy i przed dzienna drzemka - wszystko trwa po ok 15 min :D ale bez cyca sie nie obejdzie hehe

Fan(ka) Avatar Motylla

Mój Krystek je przed popołudniową drzemką i przed spaniem i jak się w nocy obudzi to też chce. Chciałabym żeby już nie jadł w nocy ,ale jak na razie nie zanosi się na to.
    ( 08.02.2010r.)

(06.09.2011r.)

Fan(ka)

Ja moja mala przez ostatnie 2 dni czesciej przstawiam mimo wszystko, bo 2 zabki ida i widze, ze ja to uspokaja. Potuli sie podziamgoli:))

Strona 14 z 14 PierwszyPierwszy ... 4 9 13 14

Zasady Postowania