Strona 20 z 20 PierwszyPierwszy ... 10 15 19 20
191. do 193. z 193
    Entuzjast(k)a Avatar celira

Domyślnie Odp: miłe i niekoniecznie miłe komplementy

Cytat Napisał Nesca Zobacz post
    hehe, no jest coś w tym, teraz nikt się mnie nie pyta: "Co u ciebie słychać" tylko: "Jak się czujesz?" I to jeszcze z taką troską w głosie, jakbym obłożnie chora była

Może uprzedź nieciekawe zachowania i powiedz, że tak cię dzisiaj brzuch boli i skóra, że jesteś nadwrażliwa na dotyk i że jak kto cie dotknie to nie ręczysz za siebie !
    No dokładnie -jak się czujesz albo jak się czujecie? Kopie? Normalnie jak żywe inkubatory Myślę, że przy innych będzie się lepiej zachowywał, a jak coś powiem, że mam ciąże zagrożoną (co jest prawdą) i lepiej nie dotykać

Cytat Napisał shingle Zobacz post
    Zdecydowana większość ludzi "boi" się takich Kruszynek, więc tylko stoją nad dzieckiem i się wgapiają
    No dokładnie Teściu to pewnie nie dotknie, ale teściowa na pewno-jest pielęgniarką więc dla niej to pewnie żaden strach. Ale ją akurat bardzo lubię, fajna kobitka i na pewno mi pomoże

Wdrożona(y)

Domyślnie Odp: miłe i niekoniecznie miłe komplementy

wczoraj się spotkałam z dawnym przyjacielem, wiecie co, aż normalnie miło mi się zrobiło, jak on taki zafascynowany powiedział: "Ale fajny masz ten brzuch".
    A jeszcze ponoć mały jest - przynajmniej tak oceniły baby siedzące ze mną w poczekalni u gina. Dla mnie jest w sam raz :)

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Akcje promocyjne dla kobiet w ciąży

Drogie Kobietki z Bielska Białej i okolic. Polecam najbliższe spotkanie z cyklu "Diagnostyka dla Twojej ciąży", które odbędzie się 30 września 2010 roku w Hotelu Vienna przy ul. Bystrzańskiej 48. Gorąco zapraszam - będą eksperci ginekolodzy, ciekawy program i każda dostanie mnóstwo upominków gwarantowanych i weźmie udział w losowaniu atrakcyjnych nagród.

Akcja cykliczna, to już jej ósma edycja.

Strona 20 z 20 PierwszyPierwszy ... 10 15 19 20

Zasady Postowania