191. do 193. z 193
-
17-11-2009, 11:20 #191
Odp: miłe i niekoniecznie miłe komplementy
No dokładnie -jak się czujesz albo jak się czujecie? Kopie? Normalnie jak żywe inkubatory
Myślę, że przy innych będzie się lepiej zachowywał, a jak coś powiem, że mam ciąże zagrożoną (co jest prawdą) i lepiej nie dotykać
No dokładnie
Teściu to pewnie nie dotknie, ale teściowa na pewno-jest pielęgniarką więc dla niej to pewnie żaden strach. Ale ją akurat bardzo lubię, fajna kobitka i na pewno mi pomoże
-
20-11-2009, 13:08 #192Wdrożona(y)
Odp: miłe i niekoniecznie miłe komplementy
wczoraj się spotkałam z dawnym przyjacielem, wiecie co, aż normalnie miło mi się zrobiło, jak on taki zafascynowany powiedział: "Ale fajny masz ten brzuch".

A jeszcze ponoć mały jest - przynajmniej tak oceniły baby siedzące ze mną w poczekalni u gina. Dla mnie jest w sam raz :)
-
20-09-2010, 11:46 #193Początkująca(y)
Odp: Akcje promocyjne dla kobiet w ciąży
Drogie Kobietki z Bielska Białej i okolic. Polecam najbliższe spotkanie z cyklu "Diagnostyka dla Twojej ciąży", które odbędzie się 30 września 2010 roku w Hotelu Vienna przy ul. Bystrzańskiej 48. Gorąco zapraszam - będą eksperci ginekolodzy, ciekawy program i każda dostanie mnóstwo upominków gwarantowanych i weźmie udział w losowaniu atrakcyjnych nagród.
Akcja cykliczna, to już jej ósma edycja.

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Usunięty temat!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj, 01:09 w Wcześniaki