26 551. do 26 553. z 26553
Temat: Wątek główny
-
7-05-2012, 13:34 #26551
Odp: Wątek główny
Witam
u nas pracowicie bo sprzątam po remoncie. Kina zdrowa jak koń ;) Kuba dalej ma alergię i walczymy z wysypkami a ja wreszcie chudnę ;) no i myslimy o ostatnim potomku. Pewnie za 8 miesięcy sie zdecydujemy :)) a może wcześniej ;) bo mi mąż kazał na razie wziąć receptę na 3 opakowania ;)
a poza ty6m to czasu brak i Kuba juz zaczyna wstawac i dreptac przy meblach to oczy dookoła głowy
buziaki ślemy
-
11-05-2012, 15:35 #26552
-
15-05-2012, 14:54 #26553
Odp: Wątek główny
Witajcie.U nas znów zaczoł się odwyk cyckowy.:(
Jestem taka smutna, i chce mi się płakać. z jednej strony bardzo chcę żeby zuzia już dała spokój mi, a z drugiej tak mi jej żal że funduje jej stres.Wczoraj popołudniu zaczełyśmy usypianie bez cyca.45 min płakała:( usneła.Obudziła się dalej płakała z 15min.Wieczorem posmarowałam się musztardą, popisałam czarna kredką cycki i powiedziałam że popsute.Chyba zrozumiała....płakała , rzucała się, ale potem wziełam ją na ręce a ona odsłoniła mi bluske przutuliła się do jednego i drugiego dala im buzi i położyła się spać
Boże myslałam że się poryczę, i tak mi łezki popłyneły.Dziś usypiała 40min.też było darcie i rzucanie się po łóżku, połodze.W nocy raz sie obudziła, to dałam jej cyca bo miałam już twarde, potem nad ranem drugiego.Teraz wziełam już tabletkę na zatrzymanie laktacji:( i odwrotu nie ma już nie mogę juz jej dać
Mam nadzieję, że dam radę, ale chyba bedę miec deprechę:(
Dzisiaj w nocy tez pewnie się obudzi:( a ja chyba padnę jak ona bedzie płakusiala.Nawet nie da się przytulić, ponosić, nic.
Kupilismy jej łóżko nowe, żeby spała juz sama beze mnie.Bo też to nie było dobre.
Mam wyrzuty teraz ze jestem nie dobra matką.:(

969Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Usunięty temat!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj, 01:09 w Wcześniaki