Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 3 7 8
71. do 80. z 80
Drzewko podziękowań3Podziękowań

Temat: Pomysły na prezenty

mama VIKTORII i KUBY:)
    Wpisów do bloga
    19

Domyślnie Pomysły na Gwiazdkowe Prezenty

wiem, wiem, że temat przewija się tu i tam - ale pomyślałam, że może w ten przedświąteczny czas warto wrzucić ten temat w osobny wątek- przecież będziemy zajęte mnóstwem świąteczno - noworocznych przygotowań, a i nasze dzieci są już na takim etapie, że raczej nie pozwolą nam na przeszukiwanie forum w poszukiwaniu pomysłów- wiec po prostu wrzucajmy te pomysły tutaj - i oczywiście niekoniecznie chodzi o prezenty dla naszych najmłodszych dzieci ... u mnie jak na razie - pomysłów brak całkowity - więc czekam na natchnienie ps.połączyłam ze starym tematem świątecznym
    Ostatnio edytowane przez vikiigus : 11-12-2011 - 22:17

Zadomowiona(y)

Domyślnie Odp: Świeta,Świeta:))))) nasze pomysły na prezenty,wypieki i tradycje rodzinne:)

co do wigilii w tym roku chcemy jechać do moich rodziców- rok temu mnie tam nie było :(
    a prezenty tylko dzieciom, więc bratankowie męża bardzo chcieli dostać pościel ulubionego klubu piłkarskiego (13lat) i złomek zdalnie sterowany (6lat)a nasz szkrab dostał fotelik do auta a dostanie jeszcze klocki, helikopter a od chrzestnych bujaka i chodzika pchacza z tego co wiem :)
    w tym roku chcę mieć choinkę meeega ale mąż coś mi nosem kręci i chyba będzie taka mała

p.s. pierogi i uszka już mam zamrożone- sama robiłam tak jak rok temu ale jeszcze mam "pypcia" żeby pierniki w tym roku zrobić :)
    Ostatnio edytowane przez asiulka918 : 12-12-2011 - 10:38

Fan(ka)

Domyślnie Odp: Pomysły na Gwiazdkowe Prezenty

Ja większość prezentów mam już kupionych:dla dziadków zamówiliśmy kalendarze ze zdjęciami Ninki. Dla mojego ojca kawiarka i dobra kawa, dla siostry mp3,. DLa męża mam płytę i coś chcę jeszcze kupić- jakiś portfel lub kubek w kształcie obiektywu do aparatu.Dla Ninki chcemy kupić nocniki i tę KuleHule

Fan(ka) Avatar DorissŁ

my dla Mai mamy taką kostkę EDUKACYJNA KOSTKA MULTIFUNKCYJNA NOWOŚĆ PREZENT ! (1974508276) - Aukcje internetowe Allegro
    dla bratanka 3 letniego taki warsztat narzędziowy
    dla 13 letniej siostrzenicy bon do new yorkera
    dla mamy ksiązka, dla taty portfel, dla siostry wedlug wlasnego zyczenia koc
    a dla tesciow zamowilam reczniki z wyszytym napisem super babcia i super dziadek, w sumie prezent lepszy na dzien babci i dziadka ale powiele go z tej okazji dla moich rodzicow a ze tesciom juz nie wiem co wiec zostaną reczniki na gwiazdkę
    nie mam jeszcze nic dla brata

Fan(ka) Avatar margoz

DorissŁ, moja Lena ma identyczną kostkę :) bawiła się nią super, na razie jej się znudziła i poszła w odstawkę

Entuzjast(k)a Avatar dariaa

mama VIKTORII i KUBY:)
    Wpisów do bloga
    19

Domyślnie Odp: Świeta,Świeta:))))) nasze pomysły na prezenty,wypieki i tradycje rodzinne:)

ja dzis skorzystałam z promocji carrfourowej na zabawki- oczywiście dopiero po fakcie okazalo sie ze rabat to niest 40% a zalezy od przedziału zakupu- tylko 10zł zabraklo mi do kolejnej wart. tego ich e-bonu - troche sie wkurzylam- bo jak zwykle wszystko opisane ogólnikowo- i jak sie mój starszy smiał- drobnym druczkiem:))) - w każdym razie prezenty czesciowo upione Viki dostanie dużego pluszaka i taki telefonik-

E-EDU Telefon KOMÓRECZKA DRYŃ DRYŃ Ekran Mówi PL (1987294405) - Aukcje internetowe Allegro

jest na etapie telefonowania wiec bedzie mega zadowolona

męzowi kupiłam nie napiszę co - bo jescze wejdzie i przeczyta ...ale nadal brak nam pomysłu na Kubę - help !!! co dla prawie 13 latka ...

Fan(ka)

My wczoraj kupiliśmy kilka prezentów dla Niny: pierwszy nocnik:) , 2 książeczki i do tego kubek do nauki samodzielnego picia lovi 360.

Fan(ka) Avatar anusiak17

hej dziewczyny
    może tu byśmy wklejały linki z pomysłami na prezenty na roczek? pełno tych zabawek itp a ja nie mam pojęcia co kupić, dodatkowo parę dni przed urodzinami Filipa mamy zaproszenie na pierwsze urodziny kolegi Filipa i to znaczy ze muszę pomyśleć nad dwoma prezentami na roczek ;-/ może mogłybyście wklejać tu swoje pomysły albo to, co już wasze dzieci maja, co dostały i z waszą opinia czy się tym interesują? nie było by trzeba watku "wszystko dla naszych dzieci.." przeszukiwac by znaleźć prezent?

Ania i Rafał

podwójna mamusia ;) Avatar Karolina1983a

Ja nie za bardzo pomogę, bo Ala nie bawi się swoimi zabawkami tylko Dawida: warsztat z narzędziami, samochody, klocki...

Ale na pewno mogę polecić jeździk, rowerek i konia na biegunach (Ala go uwielbia). My mamy akurat taki z IKEI (łoś czy coś takiego) i jest super. Nie jest taki wysoki jak inne konie i drewniany więc łatwo go wyczyścić. No i polecam jeszcze huśtawkę do zawieszania w drzwiach.
    anusiak17 dziękuje za post.

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 3 7 8

Zasady Postowania