71. do 80. z 80
Temat: Pomysły na prezenty
-
11-12-2011, 22:11 #71
Pomysły na Gwiazdkowe Prezenty
wiem, wiem, że temat przewija się tu i tam - ale pomyślałam, że może w ten przedświąteczny czas warto wrzucić ten temat w osobny wątek- przecież będziemy zajęte mnóstwem świąteczno - noworocznych przygotowań, a i nasze dzieci są już na takim etapie, że raczej nie pozwolą nam na przeszukiwanie forum w poszukiwaniu pomysłów- wiec po prostu wrzucajmy te pomysły tutaj - i oczywiście niekoniecznie chodzi o prezenty dla naszych najmłodszych dzieci
... u mnie jak na razie - pomysłów brak całkowity - więc czekam na natchnienie
ps.połączyłam ze starym tematem świątecznym
-
12-12-2011, 10:30 #72Zadomowiona(y)
Odp: Świeta,Świeta:))))) nasze pomysły na prezenty,wypieki i tradycje rodzinne:)
co do wigilii w tym roku chcemy jechać do moich rodziców- rok temu mnie tam nie było :(
a prezenty tylko dzieciom, więc bratankowie męża bardzo chcieli dostać pościel ulubionego klubu piłkarskiego (13lat) i złomek zdalnie sterowany (6lat)a nasz szkrab dostał fotelik do auta a dostanie jeszcze klocki, helikopter a od chrzestnych bujaka i chodzika pchacza z tego co wiem :)
w tym roku chcę mieć choinkę meeega ale mąż coś mi nosem kręci i chyba będzie taka mała
p.s. pierogi i uszka już mam zamrożone- sama robiłam tak jak rok temu ale jeszcze mam "pypcia" żeby pierniki w tym roku zrobić :)
-
13-12-2011, 12:55 #73Fan(ka)
Odp: Pomysły na Gwiazdkowe Prezenty
Ja większość prezentów mam już kupionych:dla dziadków zamówiliśmy kalendarze ze zdjęciami Ninki. Dla mojego ojca kawiarka i dobra kawa, dla siostry mp3,. DLa męża mam płytę i coś chcę jeszcze kupić- jakiś portfel lub kubek w kształcie obiektywu do aparatu.Dla Ninki chcemy kupić nocniki i tę KuleHule
-
14-12-2011, 21:18 #74
my dla Mai mamy taką kostkę EDUKACYJNA KOSTKA MULTIFUNKCYJNA NOWOŚĆ PREZENT ! (1974508276) - Aukcje internetowe Allegro
dla bratanka 3 letniego taki warsztat narzędziowy
dla 13 letniej siostrzenicy bon do new yorkera
dla mamy ksiązka, dla taty portfel, dla siostry wedlug wlasnego zyczenia koc
a dla tesciow zamowilam reczniki z wyszytym napisem super babcia i super dziadek, w sumie prezent lepszy na dzien babci i dziadka ale powiele go z tej okazji dla moich rodzicow a ze tesciom juz nie wiem co wiec zostaną reczniki na gwiazdkę
nie mam jeszcze nic dla brata
-
15-12-2011, 06:34 #75
-
16-12-2011, 02:23 #76
czesc dziewczyny,
jestem majowa mamusia 7miesiecznej michalinki
przepraszam ze sie wtracam ale chcialam wam polecic cos na prezent swiateczny
FOTOMONTAŻ DZIECKA RAMKI PREZENT KARTKI ŚWIĄTECZNE (1986541700) - Aukcje internetowe Allegro
BAJKOWY DZIECIĘCY FOTOMONTAŻ DZIECKA RAMKI PREZENT (1988276904) - Aukcje internetowe Allegro
= FOTOMONTAŻ DZIECKA = PREZENT PAMIĄTKA PROMOCJA (1990110562) - Aukcje internetowe Allegro
= BAJKOWY FOTOMONTAŻ DZIECKA = PREZENT PROMOCJA (1997653763) - Aukcje internetowe Allegro
-
18-12-2011, 19:59 #77
Odp: Świeta,Świeta:))))) nasze pomysły na prezenty,wypieki i tradycje rodzinne:)
ja dzis skorzystałam z promocji carrfourowej na zabawki- oczywiście dopiero po fakcie okazalo sie ze rabat to niest 40% a zalezy od przedziału zakupu- tylko 10zł zabraklo mi do kolejnej wart. tego ich e-bonu - troche sie wkurzylam- bo jak zwykle wszystko opisane ogólnikowo- i jak sie mój starszy smiał- drobnym druczkiem:))) - w każdym razie prezenty czesciowo upione Viki dostanie dużego pluszaka i taki telefonik-
E-EDU Telefon KOMÓRECZKA DRYŃ DRYŃ Ekran Mówi PL (1987294405) - Aukcje internetowe Allegro
jest na etapie telefonowania wiec bedzie mega zadowolona
męzowi kupiłam nie napiszę co - bo jescze wejdzie i przeczyta
...ale nadal brak nam pomysłu na Kubę - help !!! co dla prawie 13 latka
...
-
19-12-2011, 12:03 #78Fan(ka)
-
27-01-2012, 20:05 #79
hej dziewczyny
może tu byśmy wklejały linki z pomysłami na prezenty na roczek? pełno tych zabawek itp a ja nie mam pojęcia co kupić, dodatkowo parę dni przed urodzinami Filipa mamy zaproszenie na pierwsze urodziny kolegi Filipa i to znaczy ze muszę pomyśleć nad dwoma prezentami na roczek ;-/ może mogłybyście wklejać tu swoje pomysły albo to, co już wasze dzieci maja, co dostały i z waszą opinia czy się tym interesują? nie było by trzeba watku "wszystko dla naszych dzieci.." przeszukiwac by znaleźć prezent?
-
27-01-2012, 20:21 #80
Ja nie za bardzo pomogę, bo Ala nie bawi się swoimi zabawkami tylko Dawida: warsztat z narzędziami, samochody, klocki...
Ale na pewno mogę polecić jeździk, rowerek i konia na biegunach (Ala go uwielbia). My mamy akurat taki z IKEI (łoś czy coś takiego) i jest super. Nie jest taki wysoki jak inne konie i drewniany więc łatwo go wyczyścić. No i polecam jeszcze huśtawkę do zawieszania w drzwiach.

3Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Usunięty temat!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj, 01:09 w Wcześniaki