1. do 10. z 31
-
4-04-2011, 12:13 #1
WAKACJE:)))))) Gdzie na wakacje z dziećmi???
coraz bliżej wakacje:)
i jak w temacie
bardzo proszę o miejsca wraz z linkami:)))))
Zaczynamy od długich weekendów.W tym roku odpada Zu za malutka.
Zawsze jeździmy po zakończeniu roku szkolnego(tfu,tfu pogoda zawsze) tak na 10-
14 dni.W lipcu i sierpniu jeszcze weekendujemy w okolicach Augustowa,nad jeziorami.
W planach morze
choć w temacie jest też Solina:)
z moich doświadczeń:
Zwykle szukam domków,by dzieci mogły mieć bezpośrednie wyjście na podwórko.Unikam też pięter(wózek).Koniecznie z łazienką i lodówką.
Zaraz wkleje ciekawe miejsca w PL.Tylko poszukam:)
-
4-04-2011, 14:06 #2
Odp: WAKACJE:)))))) Gdzie na wakacje z dziećmi???
Eh, wakacje

WIELORYBEK - wypoczynek, noclegi, wczasy, restauracja - KĄTY RYBACKIE
::: GAFEL :::
Byliśmy i mogę polecić.
Sudomie | Ekologiczny O�rodek Wypoczynkowy
P�wysep Lipa - Wczasy na Kaszubach, wakacje na Kaszubach, domki nad jeziorem, wypoczynek dla rodzin z dzie�mi, rodzinny wypoczynek, lato, Wdzydze, camping, przysta�, bar �eglarski
Nie byliśmy, ale czailiśmy się na to w zeszłym roku. Miałam szlaban na wyjazdy, więc nie wyszło.
-
5-04-2011, 15:57 #3Fan(ka)
Ja waham się między 2 miejscami:
- Rabka, Noclegi, Pokoje, Kwatery, wakacje, dzieci, pokój zabaw, plac zabaw, wypoczynek, wczasy, góry, nocleg, pokój, do wynajęcia, z dzieckiem, dziećmi, przyjazne rodzinom z dziećmi, wygody, udogodnienia dla dzieci, - Okolica
-http://www.wczasyzdzieckiem.eu/noclegi_krynica_strona_glowna.html
Co myślicie?
-
5-04-2011, 16:12 #4
Suseł ja bym do Rabki pojechała,ale tylko dlatego że Krynicę znam:)też uwielbiam te okolice ale wolimy morze,głownie za względu na dzieci:)
Rachel- ten pólwysep super,jestem zachwycona,mam już w ulubionych:)
to nasza ŁEBA
http://malgosia.nadmorze.pl/malgosia/
-
6-04-2011, 08:54 #5
Suseł miejsca fajne na wakacje. też się zastanawiamy nad Krynicą bo szukamy czegoś na południu, blisko naszych rejonów, choć marzą mi się wakacje nad morzem, ale to kawał drogi:( może zna któraś z was jakieś ciekawe okolice na południu??ale nie Zakopane:)
-
6-04-2011, 12:10 #6
My się wybieramy do Władysławowa.
Cyprys Władysławowo - O nas
Naszukałam się noclegu no ale znalazłam wreszcie. Najważniejsze jest to, że nie muszę nic tam zabierać. Mają wanienki, łóżeczka, krzesełka, rowerki itd.
Dodatkowo pokój i plac zabaw.
Zobaczymy jak będzie.
-
7-04-2011, 15:21 #7Fan(ka)
-
7-04-2011, 16:21 #8
my 30 maja wybieramy się na czy raczej do :) tropical island - oczywiście max na 2 dni - a jesli chodzi o wakacje - to wiadomo ,że niezbyt daleko , żeby za długo się autem nie tłuc po naszych krzywych drogach - chyba bory - morze odpada bo uwazam ze drogo i nieciekawie - w zeszlym roku zaczelismy wakacje od morza(jarosławiec) i po dwóch dniach ucieklismy w góry:))) na szczęście nie mieliśmy nic z góry zapłacone, więc moglismy sobie pozwolić:)
a nad charzykowym tez bywalismy kilka razy w zeszłe wakacje - w sumie mamy blisko - i w tym roku chyba tam sie wybierzemy - na razie bez rezerwacji, ale ja tam lubie taki spontan- najlepiej wychodzi :)
-
7-04-2011, 22:01 #9
-
8-04-2011, 09:14 #10
a my się chyba zdecydujemy tu
http://www.willa-nadi.pl/

2Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Usunięty temat!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj, 01:09 w Wcześniaki