2 991. do 3 000. z 3084
-
23-01-2012, 20:35 #2991
Odp: Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp
póki Lenka nie chodziła w miarę sprawnie to biegała w samych skarpetkach, od 3 dni chodzi w kapciach, bo inaczej nie przemieszcza się po mieszkaniu, całkowicie przestała raczkować, teraz tylko na 2 nogach się porusza, a kapciochy kupiłam, bo na płytkach trochę zimnawo ma
-
23-01-2012, 20:57 #2992
Odp: Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp
My kapcie mamy i w żłobku i w domu firmy BEFADO. A buciki z BEFADO też oglądałam ale w rozmiarze 20 mieli tylko jeden model, który akurat mi się nie podobał.
-
23-01-2012, 22:07 #2993
Karolina, sylvanas, a nie smierdzą stópki maluszkom w bucikach Befado? Bo ja mam pod tym wzgledem bardzo niemiłe wspomnienia...
Na roczek zamówiona już pudelko odkrywcze Kiddieland MZK Odkrywcze pudełko KIDDIELAND (2048576497) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no i nadal zastanawiam się nad tym konikiem-jeździkiem Smoby.
Gosiu, ja własnie teraz chcę kupić, żeby może mała coś zaczęła pracowac nóżkami, a jak nie będzie chciała, to zawsze mozna ją powozić, tylko ja chce taki z oparciem i pasami.
Ten rowerek spacerowy boski, szkoda tylko, że taki drogi....
Ostatnio edytowane przez Ewitka : 23-01-2012 - 22:13
......13.05.2007 r. godz. 5:10 nasze małe wielkie szczęście
......
...... +4.11.2009 (8 tc) Żegnaj Serduszko
......2.02.2011 r. godz 9:45 nasz maleńki Dar Boży
......
....
......
-
24-01-2012, 07:32 #2994
-
24-01-2012, 09:42 #2995
My małemu kupiliśmy te buciki tylko tak jak pisałam za 130 zł. :)
Garvalin BABY SCHOOL BOT Dziecko Marine - Bezpłatna dostawa w Spartoo.pl !
-
24-01-2012, 10:34 #2996Fan(ka)
Ja też pomału zastanawiam się nad bucikami, mała jeszcze sama nie chodzi (tylko przy meblach) ale myślę ze lada dzień może postawić swoje pierwsze kroczki:)
Rachell- Nina też mam bardzo drobną stopę i też wszystko z niej się zsuwa, mam mnóstwo skarpet z ABS ale najlepsze jak dotąd okazały się te z rossmana- za 10 zł 3 pary, są bardzo fajne i nawet się tak nie zsuwają, spróbuj. Jak zacznie lepiej chodzić to kupię kapcie do żłobka i do domu.
-
24-01-2012, 20:10 #2997
-
25-01-2012, 11:56 #2998
a ja również u Viki mam ten problem z potliwoscia- na szczescie nie ze smierdzeniem

- podobno te bez palcow eliminuja ten problem- nie weim bo jeszcze nie uzywalsmy - mam kupiona pare befado roz.19- ale jakies duze te 19 w porownaniu do innych firm- teraz nosi 19 - nie wiem jak firma - kupione w ccc z tą naklejką z zolta stopa- myslicie ze tą naklejką stoja jakies wartości
bo stópka i tak sie poci niestety...a zeby nie bylo ze jej sie po prostu poci- na dwór ma buty ze smyka - czyli ich coolclub- bardzo fajne - lekkie i z elastyczna podeszwą - i noga sie nie poci mimo ze w srodku wylozne futerkiem- a zeby bylo smieszniej - w tym samym czasie kupilam jej takie wypasione z bartka- przecena byla z 200 na 1300- cale szczescie ze moglam oddac - bo tez sie nozka spocila:( - a niby mialy membrane oddychającą
...i wlasnie przy okazji butów zimowych wyjsciowych- zwracajcie uwage na ciezar- bo niektóre potrafia naprawdę sporo wazyc jak na taka małą nóżkę - my jak przymierzalismy w bartku - to w niektorych viki tylko stala - bo trudno jej bylo nogę podnieść
- oczywiscie ta podeszwa elastyczna tez jest wazna - i tu tez niestety zonk- te za 200 potrafia mieć sztywną !!! - tak więć drogie mamy - marka marką - ale pamietajmy ze większosc i tak robiona w tych samych chinach
- a tak serio - najważaniejsza jest po rpstu nasza wyobraźnia i intuicja - jak wiadomo przy wyborze czegokolwiek
-
26-01-2012, 10:11 #2999
Ja w tym roku synkowi nie kupułam Bartków tylko polskie kozaczki skórzane Mido Noster - naturalna owcza wełna, żadnych membran, a nóżka mu się nie poci i podeszwa ładnie pracuje. Część Bartków robią już niestety w Chinach.
A w tych szmacianych to podobno klej , którym kleją buta tak smierdzi, wystarczy, że nóżka się lekko spoci, podeszwa zawilgnie i zapaszek murowany
Teraz zimą to nie ma tego problemu, ale na wiosnę, lato jak synkowi dałam do przedszkola - tragedia.
viki ciekawa przecena z 200 na 1300
......13.05.2007 r. godz. 5:10 nasze małe wielkie szczęście
......
...... +4.11.2009 (8 tc) Żegnaj Serduszko
......2.02.2011 r. godz 9:45 nasz maleńki Dar Boży
......
....
......
-
10-02-2012, 10:11 #3000Fan(ka)
Ninka na razie ma tylko kapcie firmy Befado, bardzo lubi w nich dreptać, bo wtedy się nie ślizga. Butków na dwór na razie nie kupujemy bo chodzi tylko w domu przy meblach i jakieś tam drobne kroczki sama robi więc kapcie wystarczą. Poza tym normalne butki zaczynają się od rozmiaru 19 a ona nosi 18 więc i tak byłyby za duże.
Wczoraj zamówiliśmy na urodzinki małej huśtawkę, taką do powieszenia między drzwiami. Mam nadzieję, że jej się spodoba i będzie lubić się huśtać (ja też taką miałam w domu będąc dzieckiem i huśtałam się w niej długie lata).

260Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Usunięty temat!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj, 01:09 w Wcześniaki