Strona 296 z 296 PierwszyPierwszy ... 276 286 291 295 296
2 951. do 2 956. z 2956
Drzewko podziękowań197Podziękowań

Temat: Lutówki na zakupach

Mama Anielii Aleksandry<3 Avatar blair_90

Domyślnie Odp: Lutówki na zakupach

Munie Dziękuje :) i za taka cenę to opłacało się My razem z wózkiem mieliśmy śpiworek ale do spacerówki, do gondoli jest za duży. Zastanawiałam sie czy do fotelika nie dokupić. Tez mam tak jak Ty Maxi Cosi. Ale nie wiem czy się opłaca teraz?

Fan(ka) Avatar ArliJ

my mamy podobny kombinezonik na teraz, dostała Lena od siostry męża. Mam też cieplejszy zimowy ale ten sie super sprawdził na ten ciepły weekend. Mamy tez śpiworek do wózka, był w komplecie i przy takiej pogodzie jak dziś to jeździ w kombinezonie tym ciepłym i śpiworze plus kocyk. W weekend w tym lżejszym i kocyk była.

IMG_1183.jpg
    Załączone Obrazki Załączone Obrazki

Fan(ka)

Blair, nie wiem sama, z jeden strony ten spiworek jest bardzo wygodny - ja go używam zarówno w gondoli jak i w foteliku, ale robi się z każdym dniem cieplej a on jest bardzo gruby - jak jest ok 15 stopni, to wkładam dziecko do niego bez zadnych kurtek i dodatkowych kocyków, bo inaczej cała nam się córcia poci...

Entuzjast(k)a Avatar chouette82

Poszukuje ładnych i dobrych jakościowo ubranek na allegro- możecie mi polecić jakiegoś sprawdzonego sprzedawce?
    potrzebuje wszystko na 68cm (body, pajace, półspiochy, sukienki, spodenki itp) i fajnie by było kupić całość u jednej osoby a nie na kilku aukcjach i dopłacać za przesyłki.

Fan(ka) Avatar Suzi86

ja mogę polecić tego sprzedawcę:
    Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    ja kupowałam u niego body kopertowe i kaftaniki na małego i cały czas używam, kupowałam także czapeczki i inne przedmioty potrzebne dla noworodka:)
    chouette82 dziękuje za post.

Fan(ka)

Ja ostatnio dla Filipka kupiłam, taki stojaczek:
    Stojak Edukacyjny Playskool (2290195793) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    oraz chustę-nosidło
    nosidełko, chusta dla dziecka Infant Carrycot (2284748073) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Wcześniej miałam nosidełko z 5-pozycjami INFANT ale bałam się Filipa w nim nosić i sprzedaje jednej kobitce ;)

Zasady Postowania