Strona 75 z 75 PierwszyPierwszy ... 55 65 70 74 75
741. do 749. z 749
    Fan(ka) Avatar mysz1978

Domyślnie Odp: A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

Milka - Konkurs Miłosne Graffiti: Ranking - oglądaj walentynkę

Dziewczyny - prosze o glosy

Dziekuje z gory!!!!!!!!!!!

http://www.pustamiska.pl/

mama kochanych urwisków Avatar Żania7

Domyślnie Odp: A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

juz zagłosowałam

Fan(ka) Avatar Welonka_bb

ja też ;o) ślicznie

Zadomowiona(y)

jak juz pisalam na innym wątku synowi kupilam lego na promocji a sobie torbę w Carry, tez na promocji za 21 zeta i jestem happy

Zadomowiona(y)

żeby odreagować stresy zakupowe w aptece, kupiłam sobie dwie koszulki i majtki na ostatkach wyprzedażowych, wszystko za cale 37 złotych.

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, randki itp

http://www.rafalsalbut.cba.pl 1% podatku dla Rafalka{1Roczek}
    1% Wpisany przez Dominika Sałbut Poniedziałek, 09 Marzec 2009 18:06 Należymy do Regionalnej Fundacji Pomocy Niewidomym ze względu na rafikowy oczopląs i ta Fundacja otworzyła nam także subkonto. Numer ten jest wspólny dla wszystkich dlatego ważne aby dopisać imię i nazwisko dziecka, czyli Rafał Sałbut. Wtedy pieniążki będą zbierane dla nas i wydać je będziemy mogli na sprzęt, turnusy i wszelką inną rehabilitację.

Jak to zrobić? Po wyliczeniu kwoty podatku, no i 1 z niej % w rubrykach zatytułowanych ,,Wniosek o przekazanie 1% podatku należnego na rzecz organizacji pożytku publicznego OPP" wpisujemy:

nazwę fundacji

REGIONALNA FUNDACJA POMOCY NIEWIDOMYM ul. Dąbrowskiego 55a, 41-500 Chorzów

i jej numer KRS

Numer KRS : 0000018926

W rubryce ,,Informacje uzupełniające" określacie cel swojej darowizny, jeśli chcecie pomóc właśnie nam wpiszcie tam proszę RAFAŁ SAŁBUT.

Ważne jest także aby wyliczona przez Was kwota 1% była zaokrąglona do pełnych dziesiątek groszy w dół. W tym roku macie również prawo ujawnić Wasze dane naszej Fundacji, dzięki czemu Wasza darowizna może być nieanonimowa jeśli tylko chcecie. Każda złotówka się liczy, bo wystarczy 2 tysiące takich złotówek i pojedziemy w przyszłym roku do Jadowników na turnus ;) Za Wasz czas i pieniądze bardzo dziękujemy. Napewno nam pomogą w robieniu kolejnych małych kroczków.

ja już oddalam mama DAWIDKA{2LATKA}

Mama_Misia

a ja dla własnej przyjemnoiści zaczynam robić jajka, ale jakos mało czasu mam na razie udalo mi sie zrobic dwa względne, i nigdy nie udaje mi sie zrobic takiego samego wzoru
    ale dopiero rok temu pokazali mi jak sie robi takie pisanki w pracy więc jak na pierwszy raz chyba nieźle
    Załączone Obrazki Załączone Obrazki

Majowa mama 2007 Avatar Noukie

Felidae super

Ja umiem tylko malowac w cebuli

Malenstwo nam rosnie

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, randki itp

no francuski bardzo trudny też na nim poległam ;) teraz zamierzam się uczyć hiszpańskiego i poćwiczyć mój dawno nie używany angielski. Stawiam na ćwiczenie umysłu, może potem przyjdzie pora na ciało ;)

Strona 75 z 75 PierwszyPierwszy ... 55 65 70 74 75

Zasady Postowania