48 541. do 48 550. z 48657
Temat: Mamy majowe 2009
-
26-12-2011, 00:24 #48541
Odp: Mamy majowe 2009
Witam kochane

Cośik mnie tkneło aby zajrzeć ,wchodze i własnym oczom nie wierze
Wy piszecie
Niezmiernie mi miło że pamiętacie jeszcze o mnie i moich długaśnych postach

Co jakiś czas tu zerkałam a że nic się nie działo to niestety zwątpiłam.
Madzia-kochana gratuluje super!!!niech maleństwo zdrowo rośnie!!!!
Marta-ech widze że ten czas przedświąteczny to daje sporo do myślenia i wpędza człowieka w jakiś taki nastrój.RAk to cholerene paskudztwo!mi teraz zabrał dziadków najpier jeden zmarł 20.11 no i teraz 10.12 drugi dziadek ,byłam własńie u niego w odwiedzinka i przyszło mi być z nim w tych ostatnich minutach-ech cieżkie przeżycie zwłaszcza w moim obecnym stanie.Ok niesmęce!!!!dobrze że u Was wszystko ok i dzieciaczki zdrowe.
Kasia,Kasica-nasz mały przedszkolak to więcej w domu zabawi jak w przedszkolu,wygląda to następująco:3 dni w przedszkolu 2 tygodnie w domku.3 dni w przedszkolu -2 tygodnie w domku i tak w kółko.Myślałam że aż tak źle nie będzie chciałam byc troszke odciążona bo mała czasem da nieźle popalić a mamusia z wielkim brzuchem nie nadąża.Teraz już zdrowa jednak do przedszkola jej nie wysyłałam bo panuje ospa i wirusówka jakaś,lekarz mi mówił że jak mała przyniesie ospe to dla maleństwa w brzuszku było by niebezpieczne także Niki po nowym roku dopiero pójdzie.Jednak strqasznie to wkurzajace bo jak Nicol chora to i ja uziemiona w domku no i też przy okazji ja od niej łapie,teraz długi czas u siebie walcze z paskudnym kaszlem.Dziś już oniebo lepiej i kaszel coraz słabszy.
Rany ja to już jestem uzależniona jedyne czego mi u rodziców brakowało to -laptop
Wigilie spędziliśmy u moich rodziców zostaliśmy spać i dziś po obiadku dopiero się zbieraliśmy.Prosto od rodziców pojechaliśmy do szwagierki na kawke i tak do wieczorka zeszło .Jutro spokojnie w domku razem ,tesciu tylko przyjdzie do nas na obiadek.
Co do mojego samopoczucia to różnie bywa-mały Wiktorek
od 6-mca nieźle daje popalić bo jest bardzo nisko ułożony główką przez co nieźłe uciska ,kręgosłup też mam nieźle obciążony i mały uciska jakiś nerw ,takze od 6mca ładnei boli ,no ale co zrobić trzeba ząbki zacisnąć i przecierpieć,chciałąm to mam jednak nie ukrywam ze już się doczekać lutego nie moge!!!.Pozatym bardzo jestem zaskoczona bo będąc z Nicol w ciąży prawie całą ciąże przepracowałam ,wracałam z pracki ogarniałam domek i było ok, a teraz sprzątam na raty bo nie dałabym rady inaczej.Ból taki to miałąm przed samym porodem a tu teraz od 6mca co mnie zaskakuje,nawet przed świetami poleciałam do innego gina na usg w 4d bo wydawało mi się że coś nie tak i że to nienormalne ażeby aż tak bolało.Na szczęście wszystko ok -Wiktorek waży jakieś 1800 i ma się dobrze.
No to tyle o nas bom się rozpisała za bardzo
ciesze się ogromnie że znów coś sie dzieje i można podczytać co u Was ,nie będe ukrywać że się stęskniłam za Wami
Fakt że został jeszte tylko jeden dzień świętowania mimo to życze Wam zdrowych wesołych spokojych oraz spędzonych w gronie najbliższych Świąt!!!
-
29-12-2011, 22:05 #48542
-
31-12-2011, 16:44 #48543
-
16-01-2012, 17:28 #48544
-
31-01-2012, 00:20 #48545
Witam się:) Mama Nikosia(11.05.2009) :)
-
21-02-2012, 10:54 #48546
-
22-02-2012, 11:00 #48547
-
23-02-2012, 09:54 #48548
-
23-02-2012, 14:45 #48549
-
23-02-2012, 17:19 #48550
monika dałaś bardzo krótki czas na odpowiedź bo dziś już 23, a luty krótki

mamaNiki też gratuluję z całego serca. Jak poród? Mam nadzieję, że rodzeństwo szybko się pokocha, a Ty dojdziesz do siebie w mgnieniu oka

U nas ok, dzieci rosną, ja się starzeję, obecnie starzeję się na urlopie
zuzika witamy na naszym wątku, niestety wstrzeliłaś się w dość martwy okres i nie wiem czy będziesz miała szansę na lepsze poznane wszystkich majóweczek, a szkoda, bo wszystkie temperamentne
Napisz coś więcej o sobie jeśli masz ochotę i pisz, pisz, pisz może Ty ożywisz towarzystwo

717Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Mogłabym nie spać tylko po to , aby słyszeć jak oddychasz , patrzeć jak sie uśmiechasz gdy śpisz - chwile spędzone z Tobą to skarb 

.
).

Facebook

Usunięty temat!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj, 01:09 w Wcześniaki