Strona 3 z 7940 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 79396
Drzewko podziękowań13820Podziękowań

Temat: Maj 2010

Początkująca(y)

Domyślnie

........

Witam i ja ;)
    Ostatnio edytowane przez kurczak1305 : 15-11-2011 - 08:52
    Make a pregnancy ticker

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Maj 2010

Hej:)))
    Jestem zupełnie nowa na tym forum,wlaściwie to pierwszy raz.Chciałabym nieśmiało do was dołączyć.W ostatni piątek dowiedziałam się,że jestem w ciąży po dość długich staraniach.Byłam już na I wizycie i widziałam malutki pęcherzyk ciążowyWstępny termin porodu 08 maja 2010.Jeszcze nie mogę w to uwieżyć,bardzo się boję o swoje maleństwo.Pozdrawiam wszystkie mamusie majówki

Wdrożona(y) Avatar Anyś

Domyślnie

Cytat Napisał lenka82 Zobacz post
    Hej:)))
    Jestem zupełnie nowa na tym forum,wlaściwie to pierwszy raz.Chciałabym nieśmiało do was dołączyć.W ostatni piątek dowiedziałam się,że jestem w ciąży po dość długich staraniach.Byłam już na I wizycie i widziałam malutki pęcherzyk ciążowyWstępny termin porodu 08 maja 2010.Jeszcze nie mogę w to uwieżyć,bardzo się boję o swoje maleństwo.Pozdrawiam wszystkie mamusie majówki
    To niesamowite, też dokładnie w piątek się dowiedziałam że jestem w ciąży i termin wstępny też na 8 maja 2010 roku :) trzymam kciuki i pozdrawiam :) jaki zbieg okoliczności ;)

Cytat Napisał Kamillaa Zobacz post
    Witam i ja ;) ciesze się że już jest taki wątek :) u mnie objawy standardowe, apetyt i senność, jak na razie
    Kamillaa a jak Ci się udało wstawić taki piękny kalendarz z obrazkiem z pragnency bo ja jak wstawiam to po pierwsze znika mi ten co mam a po drugie żaden z wyświetlających się tam linków nie chce mi wejść, który skopiowałaś? POZDRAWIAM

JUSTME 5 mi przez chwilę się wyświetlało, trzeba kilkakrotnie próbować wkleić ten ostatni lik, wyślij i powinien się suwaczek pokazać na samej górze wtedy zapisać i jest dobrze, ja kilka razy powtarzałam i zobaczymy czy mi wyjdzie, z góry przepraszam wszystkie koleżanki za kolejną próbę ;)
    Ostatnio edytowane przez kurczak1305 : 15-11-2011 - 08:52

Fan(ka) Avatar bara82

No widzę że nas przybywa:)) ja kolejne USG mam 19 września, narazie był widoczny pęcherzyk ciążowy muszę zrobić pierwsze badania, na szczęście mdłości trochę odpuściły

Entuzjast(k)a Avatar MeKlaudia

Gratuluje wszystkim, u mnie jutro dzień ostateczny.. ALe pewnie i tak przyjdzie @ i nici znów z dzidzi:( takie mam przeczucie:(

Fan(ka) Avatar gaba82

Cytat Napisał MeKlaudia Zobacz post
    Gratuluje wszystkim, u mnie jutro dzień ostateczny.. ALe pewnie i tak przyjdzie @ i nici znów z dzidzi:( takie mam przeczucie:(
    Trzymam kciuki żeby się udało

Wdrożona(y) Avatar Anyś

Ja też trzymam kciuki :) co to za złe myśli !!!

Entuzjast(k)a Avatar andziak1

Ja również wszystkim gratuluje. I u mnie, mam nadzieję, wszystko się jutro wyjaśni, teścik już kupiony i nie mogę się już doczekać jutrzejszego poranka, do piątku nie wytrzymam. Jeśli chodzi o moje przeczucia to zmieniają się jak w kalejdoskopie. Jak zaboli mnie w dole brzucha jestem przekonana, że to @, ale teraz jestem dobrej myśli, bo tak mnie przyjemnie kłuje w lewym boku

ja jako pierwsza pod sercem cię noszę :* ja o twe zdrowie najgoręcej proszę :* jestem przy tobie od pierwszego grama :* tyś moje dziecko, a ja twoja mama

Entuzjast(k)a Avatar MeKlaudia

Ja powinnam dostac @ jutro, test też robie z samego rana o ile wczesniej nie zobacze @, mnie zakłuje nieraz też podbrzusze ale obawiam sie ze nic z tego, już tyle razy sie rozczarowałam wiec jutro pewnie tez tylko 1 krecha bedzie

Entuzjast(k)a Avatar andziak1

Bądźmy dobrej myśli, u mnie też wszystko może się zdarzyć, ale jakoś jestem tak dziwnie optymistycznie nastawiona co to może znaczyć?

ja jako pierwsza pod sercem cię noszę :* ja o twe zdrowie najgoręcej proszę :* jestem przy tobie od pierwszego grama :* tyś moje dziecko, a ja twoja mama

Strona 3 z 7940 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania