Strona 3 z 78 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 776
Drzewko podziękowań39Podziękowań

Temat: Piękna w ciąży i po

Początkująca(y) Avatar mysza14

Domyślnie Odp: Piękna w ciąży i po

chwytam się wszystkiego, bo moja przyjaciólka jak była w szpitalu 4 dni się nie posmarowała i wyskoczyły jej na podbrzuszu

Początkująca(y) Avatar mysza14

uciekam, miłego wieczorku :)

nataliak
    Guest

dziewczyny, chcialam Wam polecic dwa balsamy do ciala ktore nie do konca sa przeznaczone dla ciezarnych ale swietnie ta role spelniaja:
    1. st. ives - prawdziwa bomba elastynowo-kolagenowa wiec z cala pewnoscia zapobiega rozstepom, swietnie nawilza i uelastycznia skore St. Ives Swiss Formula
    2. body shop - uelastyczniajacy i zapobiegajacy rozstepom (info z opakowania) lotion z maslem kakaowym Cocoa Butter Hand & Body Lotion: Lotions & Creams: Body - The Body Shop

szczęśliwa mama

Cytat Napisał nataliak Zobacz post
    dziewczyny, chcialam Wam polecic dwa balsamy do ciala ktore nie do konca sa przeznaczone dla ciezarnych ale swietnie ta role spelniaja:
    1. st. ives - prawdziwa bomba elastynowo-kolagenowa wiec z cala pewnoscia zapobiega rozstepom, swietnie nawilza i uelastycznia skore St. Ives Swiss Formula
    2. body shop - uelastyczniajacy i zapobiegajacy rozstepom (info z opakowania) lotion z maslem kakaowym Cocoa Butter Hand & Body Lotion: Lotions & Creams: Body - The Body Shop

no właśnie, ale czy w ciązy można ich używać?

nataliak
    Guest

cytat z linka nt lotionu z body shop: 'Best for: very dry skin and pregnant women to help prevent stretch marks'
    a co do st. ives to mysle ze nie ma przeciwwskazan, zawsze mozna zapytac lekarza ale nigdy nie slyszalam ze nie mozna stosowac jakichs balsamow w ciazy, z wyjatkiem wyszczuplajych i modelujacych zawierajacych silnie chemiczne skladniki. nawet samoopalacze mozna przeciez stosowac a to na pewno wieksza chemia niz kolagen czy elastyna.

Mamusia Kubusia Avatar Nikita84

Dobra dziewczyny, ale co z twarzą? Bo ja mam tyle pryszczy co jeszcze nigdy, zrobiły się nawet na policzkach co nigdy wcześniej się nie zdarzało, nawet w wieku dojrzewania. Nie pomagają żadne dotąd stosowane toniki, pilingi ani nic....
    W dodatku większość tych pryszczy tworzy się głęboko pod skórą i są bolesne

Mój blog robótkowy
    http://nitkinikitki.blogspot.com/

szczęśliwa mama

Cytat Napisał Nikita84 Zobacz post
    Dobra dziewczyny, ale co z twarzą? Bo ja mam tyle pryszczy co jeszcze nigdy, zrobiły się nawet na policzkach co nigdy wcześniej się nie zdarzało, nawet w wieku dojrzewania. Nie pomagają żadne dotąd stosowane toniki, pilingi ani nic....

a juz myślałam, że tylko ja mam z tym taki problem, moja twarz wygląda okropnie!! i też już mi ręce opadły co robić, dodatkowo na twarzy świecę się jaj psu jajca- koszmar!!!!

Mama debiutująca Avatar malina29

Cytat Napisał Nikita84 Zobacz post
    No Nikita ...widze, że ten problem nie tylko u mnie...
    no i nie dość, że w ogóle nieładnie wyglądają to są bolesne - jedyna metoda jaka sprawdziłam - to po prostu ich nie ruszać - wtedy - przynajmniej u mnie - po prostu znikają zanim zdążą baaaardzo wykwitnac
    no i korektor został moim przyjacielem ;-(

Początkująca(y)

No u mnie z twarzą ok, tylko mam cały czas rumieńce... i tak chyba jakoś wyładniałam hehe podobam sie sobie :]

szczęśliwa mama

Cytat Napisał Frida Zobacz post
    No u mnie z twarzą ok, tylko mam cały czas rumieńce... i tak chyba jakoś wyładniałam hehe podobam sie sobie :]
    ponoc jak kobita ładnieje w ciazy to na synka

Strona 3 z 78 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania