Strona 1 z 270 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 2696
Drzewko podziękowań135Podziękowań

Temat: Środki lokomocji maluchów

nataliak
    Guest

Domyślnie Środki lokomocji maluchów

jak wiadomo idealnego wozka nie ma ale moze wspolnymi silami uda nam sie znalezc ten prawie ideal ;) jakie sa Wasze typy?

Początkująca(y) Avatar ananke

Domyślnie Odp: wozek czyli pierwsze cztery kola dla malucha

Ha, trudna sprawa :)

Ja od razu dodam od siebie pytanie - KIEDY planujecie dokonać zakupu wózka?

Ostatnio miałam trójkołowca, więc i teraz na taki pewnie się skuszę. Moje typy to na razie:

Implast Bolder 3

Jedo FYN 3DS

XLander XT

Kolor jakiś pomarańczowy albo zielony mi się marzy :)

szczęśliwa mama

temat wózków gdzieś już był poruszany. u nas chyba stanełao na
    X-LANDERZE terenowym X3
    AT - X-lander X3 2009 MEGAZESTAW 9 ELEMENTÓW!!! (828407848) - Aukcje internetowe Allegro
    KOLOR CZERWONY BEZ WZGLĘDU NA PŁEĆ DZIECKA

Entuzjast(k)a Avatar andziak1

Jakie są Wasze opinie / doświadczenia odnośnie ilości kół, w terenie pagórkowatym (mam na myśli również nasze wspaniałe chodniki) lepiej sprawdzą się cztero czy trójkołowce?

ja jako pierwsza pod sercem cię noszę :* ja o twe zdrowie najgoręcej proszę :* jestem przy tobie od pierwszego grama :* tyś moje dziecko, a ja twoja mama

Fan(ka) Avatar awru

jak ja się cieszę, że powstał ten temat jestem co najmniej zielona w temacie wózkowym ale przyznam szczerze, że podglądam intensywnie wasze typy i jak na razie najbardziej podobają mi się x-landery no i co najważniejsze ich cena jest bardzo w normie..
    nastawiam się na wózek wielofunkcyjny, waga nie jest bardzo istotna bo będę zaopatrzona w windę, zależy mi jednak na wielkości po złożeniu - musi się zmieścić w bagażniku focusa, który moim zdnaniem zbędnym miejscem nie grzeszy niestety
    co do terminu zakupu to myślę o kwietniu - jak wyjdzie, zobaczymy

szczęśliwa mama

Cytat Napisał andziak1 Zobacz post
    Jakie są Wasze opinie / doświadczenia odnośnie ilości kół, w terenie pagórkowatym (mam na myśli również nasze wspaniałe chodniki) lepiej sprawdzą się cztero czy trójkołowce?
    ja ze względu na to , ze mieszkam na wsi wybrałam duże pompowane koła, bez żadnych udziwnień.
    a co do zakupu wózka to jesli kupimy nowy ze sklepu to chyba na początku kwietnia, zeby gwarancja na jak najdłużej była

szczęśliwa mama

Cytat Napisał awru Zobacz post
    jak ja się cieszę, że powstał ten temat jestem co najmniej zielona w temacie wózkowym ale przyznam szczerze, że podglądam intensywnie wasze typy i jak na razie najbardziej podobają mi się x-landery no i co najważniejsze ich cena jest bardzo w normie..
    nastawiam się na wózek wielofunkcyjny, waga nie jest bardzo istotna bo będę zaopatrzona w windę, zależy mi jednak na wielkości po złożeniu - musi się zmieścić w bagażniku focusa, który moim zdnaniem zbędnym miejscem nie grzeszy niestety
    co do terminu zakupu to myślę o kwietniu - jak wyjdzie, zobaczymy
    focus to pikuś w porównaniu zmoim polo ale mam patent, bede skąłdałą tylnią kanape ha ha.
    koleżanka ma x-landera xa- ze skrętnymi kołami przednimi i jedzi kadetem kombi i mowi ze bez skłądania kanapy tylniej też jej nie wchodzi

Fan(ka) Avatar JustMe5
    Wpisów do bloga
    1

Cytat Napisał wampi Zobacz post
    Chyba taki termin koniec marca początek kwietnia powinien być najlepszy na kupno wózka.
    Widzicie, a ja nie pomyślałam w ogóle o tym żeby kupić jak najpóźniej ze wzgędu na gwarancję! Zastanawiałam się nawet czy nie kupic jeszcze w tym roku- gdyby były jakieś wyprzedaże kolekcji 2009 albo coś w tym stylu. Ale chyba jednak poczekam do marca!
    Co do gwarancji, to większość ma niestety tylko rok, jedynie słyszałam że Bertini daje 2 lata i 3 lata na Teutonię.
    Mój aktualny typ to Maxi Cosi Mura Zastanawiałam się nad Mutsy, ale usłyszałam od kilku sprzedawców, że mają dużo reklamacji na ramę, więc chyba nie będę ryzykować. Nie wiem jeszcze tylko jaki kolor- tak naprawdę narazie żaden mnie nie przekonuje

Fan(ka) Avatar lenkaa*

Dziewczyny pytajcie w sklepach jaki jest okres realizacji zamówienia danego wózka, bo moja koleżanka rok temu czekała na swój 9 tygodni,a na niektóre modele nawet 3 m-ce - zwłaszcza jak ktoś miał ochotę na konkretny kolor. No i taki nowy wózek musi kilka dni trochę powerandować przed dzieckiem bo śmierdzą te wszystkie plastiki i materiały zamknięte w opakowaniach.

mamusia synusia:P Avatar estragon
    Wpisów do bloga
    1

ja dziś byłam na zakupkach i właśnie pierwszy raz oglądałam wózki. No i spodobał nam się taki jeden.... A mieliśmy w ogóle nie kupowac głębokiego. Otóż wóżek jest dwufunkcyjny, bardzo lekki- tylko 13 kg. Składa się szybciutko i bardzo prosto, po złożeniu mieści się na siedzeniu z tyłu samochodu. Stelaż po złożeniu ma wymiary: 73 cm x 58 x 46. Posiada wszelkie regulacje, kręci się dookoła własnej osi (180 stopni) i ma pompowane kółka itd. Ma dwie wady- jest tylko w kolorze czarno-srebrnym i kosztuje 2500 zł Podsyłam linka, jakby któraś była zainteresowana:
    Mothercare Spin from the Mothercare range - Online baby, Nursery & Maternity Shop

Strona 1 z 270 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania