2 691. do 2 696. z 2696
Temat: Środki lokomocji maluchów
-
11-01-2012, 10:36 #2691
Odp: wózek/fotelik/chusta czyli środki lokomocji maluchów
bali - a Ty chcesz sprzedać buga i się wahasz czy myślałaś o zamianie na parasolkę?
Jak Leoś teraz już prawie nie korzysta a nie masz pilnej potrzeby sprzedaży to potrzymaj jeszcze chwilkę aczkolwiek wątpię żeby sie Mu zmieniło.
Stachu mega wózkowy, śpi w wozie w ciągu dnia (jak się Go nie obudzi to 4h ciągnie, pod kołdrą przy otwartym oknie). Dystansów długich też nie pokonuje, zresztą u nas wszystko jest dosyć od siebie oddalone - wolę Go podwieźć żeby się wyhopsał na placu zabaw niż iść z nim godzinę do najblizszego rogu zbierając po drodze wszystkie kamienie i patyki, pilnując żeby kurzu z samochodów nie scierał...
Ale moze Mu sie smieni, z decyzją o zakupie podwójnego wózka czekam do marca-kwietnia. Na razie mam na oku ten:
ROEMER/BRITAX B-DUAL dla dw�jki dzieci - kolor GREEN - 1szt.
I tak kasy na razie brak...
-
11-01-2012, 11:06 #2692
-
11-01-2012, 11:58 #2693
ja nie mam dwójki dzieci, ale myślę,że możesz odpuścić, tym bardziej, że piszesz, że wszędzie autem podjedziesz.. u nas sklepy, czy galeria na nóżkach, plac zabaw, czy park, jak u ciebie autem, jedynie wózek, jak muszę kilka małch sklepików obskoczyć, żeby coś do jedzenia kupić, ale wtedy koniecznie musi mieć ze 4 autka + coś do jedzenia, bo inaczej chce wyskoczyć.
tak więc bali, daruj sobie nowy wózek
-
11-01-2012, 12:04 #2694
-
11-01-2012, 13:23 #2695
U nas wózek jest "be" ale nie wyobrażam sobie pewnych sytuacji bez wózka dlatego kupiłam używanego Cybexa i jestem zachwycona :)
"Stary" jeszcze stoi bo liczyłam się z tym, że jak spadnie śnieg to Cybex nie da rady ale zima nas nie rozpieszcza więc pewnie jak do lutego nie spadnie to go w cholerę sprzedam :)
-
11-01-2012, 21:54 #2696
serio? Rozważe to.... Na razie sie rozgladamy, myslę ze gdzies w lutym najwczesniej na zakup sie zdecydujemy ;) Jak cos bede pamietala,
Właśnie ja tez zastanawiam sie czy wózek potrzebny....na codzien na pewno nie, ale zeby gdzies na dluzszy spacer pojsc to konieczny jest. Albo na wyjezdzie ...... Takze kupujemy ale bez angazowania zbyt duzej kasy.

135Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

. ale też chciała sobie nabyć cos nowego i zastanawia sie czy sens....

Facebook

Usunięty temat!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj, 01:09 w Wcześniaki