Strona 3 z 34 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 331

Temat: Garkuchnia

Fan(ka)

Domyślnie Odp: Garkuchnia

Cytat Napisał Agutek Zobacz post
    O ja pierd***
    Nie no torcik piękny, ale 150zł!!!!!! W życiu tyle nie dam dla 8 osób Szkoda mi kasy...tym bardziej, że chcę kupić we wrześniu porządny fotelik samochodowy córci i szykuje mi się ogromny wydatek :dull:
    Ciekawe ile u nas wezmą za torta. Potrzebuję znacznie mniejszego.
    Twój jest a raczej był bardzo ładny A ile gości mieliście?
    to był tort na 17 osób dodatkowo płaciłam za to że był kwadratowy a nie okrągły

Podwójna Marcówka :)

Cytat Napisał tigger Zobacz post
    nie wiedzialam, ze tyle torty kosztuja:dull:
    my na razie sie jeszcze nie zdecydowalismy czy ochrzcimy mala, ale widze, ze czeka nas duzy wydatek jakby co
    E tam, przecież można zaprosić tylko chrzestnych i olać całą imprezę . Na komunię to jeszcze rozumiem, że warto zrobić przyjęcie, bo to się robi dla dziecka, ale chrzest jest tylko dla rodziny. Jak ktoś lubi organizować przyjęcia, to nie ma sprawy, ale wg mnie nie ma sensu się jakoś zbytnio tym przejmować .

Agutek
    Guest

Cytat Napisał blueberry77 Zobacz post
    E tam, przecież można zaprosić tylko chrzestnych i olać całą imprezę . Na komunię to jeszcze rozumiem, że warto zrobić przyjęcie, bo to się robi dla dziecka, ale chrzest jest tylko dla rodziny. Jak ktoś lubi organizować przyjęcia, to nie ma sprawy, ale wg mnie nie ma sensu się jakoś zbytnio tym przejmować .
    Ja zapraszam tylko dziadków i chrzestnych Też jestem zdania, że nie ma po co robić wielkiej imprezy

Podwójna Marcówka :)

A u mnie wyszło aż 13 osób (razem z nami). Szwagierka chrzestna z mężem i dwoma synami, kuzyn chrzestny z żoną, mój tata, teściowa i musiałam zaprosić siostry mojej mamy sztuk 3 .

Agutek
    Guest

U nas chrzestni są na szczęście jeszcze singlami

Fan(ka) Avatar malaga

Ja zapraszam tylko dziadków i chrzestnych Też jestem zdania, że nie ma po co robić wielkiej imprezy
    U nas też byli tylko dziadkowie, moje dwie siostry, mąż jednej (chrzestny) i siostra męża (chrzestna) z mężem

W sumie wyszło 12 osób + trzy malutkie brzdące

Agutek
    Guest

malaga a co z tą sałatką meksykańską

Fan(ka) Avatar malaga

malaga a co z tą sałatką meksykańską
    Ja sałatkę meksykańską kupuję (mieszanka meksykańska Pudliszek), dodaję do tego jajka, ser żółty, ogórki kiszone, majonez. Chyba groszek i kukurydza są w tej mieszance, jak nie ma to dodaję Fasoli czerwonej w mieszance jest mało jak dla mnie i ją też dodaję Wszystko zależy od tego, co kto i ile lubi

mama sierp. 04 marzec 07 Avatar kajko

Oto przepis na moja ulubioną sałatkę z tuńczyka. Jest pyszna i zarazem bardzo łatwa w przyrządzeniu.
    puszka tuńczyka w oleju
    makaron kokardki(niecała paczka)
    brokuły
    czosnek(2-3 ząbki)
    sól pieprz
    Makaron gotujemy dodajemy tuńczyka w oleju, ugotowane brokuły( ale nie za miękko) ,dodajemy posiekany czosnek oraz sól i pieprz i razem mieszamy. Wstawiamy na ok. godz. do lodówki i gotowe.

Dziś właśnie byliśmy ustalić datę chrzcin w naszej parafii. Mamy termin na 9.09 i też zastanawiam sie nad menu. Chodzą mi po głowie pyzy własnej roboty z pieczenią (robimy chrzciny w domu) oraz tort z kremem słonecznikowym- specjalność mojej teściowej.

Agutek
    Guest

Cytat Napisał malaga Zobacz post
    Ja sałatkę meksykańską kupuję (mieszanka meksykańska Pudliszek), dodaję do tego jajka, ser żółty, ogórki kiszone, majonez. Chyba groszek i kukurydza są w tej mieszance, jak nie ma to dodaję Fasoli czerwonej w mieszance jest mało jak dla mnie i ją też dodaję Wszystko zależy od tego, co kto i ile lubi

Dzięki.

Strona 3 z 34 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania