21. do 30. z 1714
Temat: powrót do formy:)))
-
14-10-2009, 10:46 #21
Odp: jak to jest z naszą wagą?
ja mam tak samo

schudłam w udach i biodrach, spodnie 36 muszę paskiem trzymać, mój Darek zachwycony
choć ja zazwyczaj mam taką samą figurę, niewiele się zmienia
no ale mu ciągle mówię, że musi się przygotować jakby tendencja się zmieniła i zacznę pęcznieć nie tylko w brzuszku (wtedy też ma być zadowolony
), chociaż na razie nic się nie zapowiada, ale zostało jeszcze 5 m-cy... zobaczymy
-
14-10-2009, 11:23 #22
Ja przed ciążą ważyłam 57/8, w pierwszych trzech miesiącach schudłam do 54/5, a teraz znów ważę 57/8. Jem wszystko to na co mam ochotę, ale bardzo mało słodyczy, bo prawie wogóle nie mam na nie ochoty. Wczoraj zjadłam całego marsa a potem myślałam że wyląduje w kibelku.
W nocy też wogóle nie jem, no chyba że owoce.
Nie wiem czy wy też tak macie, ale ja np zjem śniadanie i godzinę lub dwie po już mi w brzuchu burczy!
Mam nadzieję że nie przytyję więcej niż 10 kilo, a jak tak no to coż. Włąśnie takie są uroki ciąży że można jęść co się chce
-
14-10-2009, 11:38 #23Zadomowiona(y)
-
14-10-2009, 11:41 #24Początkująca(y)
Ja jestem w 16 tygodniu. Od początku ciąży przytyłam około 4 kg ale tyłek też mi spada
noszę już spodnie ciążowe bo brzuszek widać ale kupiłam rozmiar taki jak przed ciąża i mi zlatują, gdyby nie brzuch nie miałyby się na czym trzymać
paulina
-
14-10-2009, 11:56 #25
to i ja sie "pochwale"

W pierwszej ciazy przytylam 19kg choc sie wcale nie najadalam
Z tych 19kg stracilam 15 wiec nie bylo AZ TAK ZLE. Teraz tyje dosyc powoli - juz mam prawie polowe ciazy a w porownaniu z waga "wyjsciowa" tylko 2kg na plusie. Chcialabym przytyc w calej ciazy nie wiecej niz 12kg no ale nie wie mczy sie uda...
Gdybym jeszcze miala potem chec do jakiegos ruszania sie zeby to co m izostanei zrzucic, ale gdzie tam - jedyn yruch to spacer z wozkiem i tyle
I spacer na parking po samochod
-
14-10-2009, 12:30 #26
ja teraz waze po przytyciu 4 kg- 74 kg przy 170... i dalej nosze 38 rozmiar jak juz pisalam
a no i nie mam ochoty na slodycze albo bardzo zadko a przed ciaza makabrycznie sie obrzeralami mi sie strasznie podoba bo mi boczki zeszly i maciek sie zmnieszyl nawet ladna tala mi sie zrobil a brzusio do przodu wyciagnelo 
w nocy tez nie jem... nie jestem glodna bo doscpozno wieczorem jem ok 21 nawet sie zdarza ale tak chodze spac o 24 gdzies.... a w nocy jak wstane na sikacza to tylko napije sie soku albo wody zalezy co mam przy lozku
-
14-10-2009, 12:33 #27
-
14-10-2009, 12:37 #28
-
14-10-2009, 13:23 #29
Ja się dosyć przejmuję wagą. Gdy byłam dorastającą nastolatką miałam dużą nadwagę. Przy wzroście 158 ważyłam 70kg. Potem się odchudzałam, w wieku 18 lat ważyłam 52 kg i starałam się nie utyć jakieś 5 lat. Rok przed ciążą przytyłam jakieś 6 kg. Startowałam z wagą 58kg, teraz mam już 62. Walałabym nie przekroczyć 70kg, ale czas pokaże.

Moja mama nie przytyła wiele w ciąży. Ani ze mną, ani z moją siostrą nie miała więcej niż 10kg na plusie, zato teściowa przytyła 20kg.
Teściowa ciągle mi mówi, że jestem chuda i mam prawo jeszcze dużo przytyć, natomiast mama jest zdania, że w ciąży też należy mieć umiar w jedzeniu. Ja raczej zgadzam się z mamą, do teraz z niej jest laska
-
14-10-2009, 13:56 #30
jak dla mnie to tez wole nie przesadzac z jedzeniem a sumie kazdy robi jak uwaza i jak woli
ale mam nadzieje ze atakow obrzarstwa nie bede miala tym bardziej w nocy ani jakies glupie mieszanki nie bede robila jak moja kolezanka ktora w nocy robila sobie piknik i objadala sie ptasim mleczkiem z keczupem... bbbrrr ochyda

15Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Usunięty temat!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj, 01:09 w Wcześniaki