Strona 3 z 48 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 471
Drzewko podziękowań42Podziękowań

Temat: Święta Święta już tuż tuż

yra245
    Guest

Domyślnie Odp: Święta Święta już tuż tuż

eh dziewczyny ale przecież to cały urok piękna duża kolorowa żywa choinka :) a dzieci czy teraz czy za rok i tak będą małe broje.

myszowata
    Guest

yra boję się nie tyle bałaganu czy pobitych bąbek co tego co może się stać jesli Mały np pociągnie za gałązkę i przewróci na siebie drzewko, niestety znam takie przypadki....sama tak zrobiłam mając 11 miesięcy.....

A tak z ciekawostek choinkowych to tata opowiadał mi jak w jego rodzinnym domu zapaliła sie choinka jak był nastolatkiem bo nie mieli lampek elektrycznych tylko świeczki, i że wyrzucali choinkę płonącą przez balkon....

Fan(ka) Avatar heronek

myszowata wlasnie tego sie boje, jak juz pociagnie za choinke to moment, ja nawet nie zdaze podbiec, i przynajmniej metrowa choinka poleci na niego, a nie 2 metrowa.....

yra245
    Guest

nas to nie zniechęca :) damy radę, a pilnować i tak trzeba.

Kochamy Ciebie Bartusiu!! Avatar madzia84

My mamy duzą choinke ale sztuczną,rok temu kupowalismy a ze jest ładniutka to nie ma potrzeby kupowac nowej.

Mamma 04.2010 i 02.2012 Avatar Marciaa

My jak 13 lat mieszkalismy w bloku to mielismy 3/4 Świat sztuczna potem mieliśmy już żywe od jakiś 3 lat ale małe. W Zeszłym roku pokaze Wam mielismy żywą. Była cudowna. Tylko nie może być ciepło bo odrazu wyginaja sie gałązki i igliwie spada.
    Młody będzie pewnie cały dziki. No i kominek. Ja chce Święta Chociaz jak się kończą to ja się cieszę bo mam dość jedzenia i kolend he he za chwilę beda puszczać Last Christmass w radio

co do jedzenia u nas jest makowiec i serniki. A tak to karpia dużo ryby w occie po grecku. Ziemniaków mało. Pierogi są ale kupne jestesmy za leniwi na lepienie kompot z wisni mamy ale mama robi dla siebie i babci z suszu a ja go nie cierpie. No i makiełki obowiązkowo muszą być
    i bedzie jak w zeszłym roku 20 osób.
    Załącznik 295746

myszowata
    Guest

Marciaa cudna ta Wasza choinka (a tak na marginesie to wystrój pokoju też mi sie podoba) i ja też nie lubię kompotu z siusiu (czyt. z suszu) Dawno już się u nas tego nie gotuje bo chętnych brak do picia...blee, a pierożki to u nas M lepi, a zanim lepił M to mama robiła krokiety z kapustą zamiast pierogów bo to szybciej i łatwiej

Fan(ka) Avatar k_aralajna

marciaa chyba 21

Cytat Napisał k_aralajna Zobacz post
    marciaa chyba 21
    O kurczę! Jak mogłam pominąć najważniejszego członka rodziny!!!!!!!!!!!!ale gapa ze Mnie ale Synus mi wybacza:D

a choinki macie jednokolorowe? U Nas mama ubiera. Niech ma...jak lubi. Zawsze jednak lażdy musi powiesić jedną bombke W Zeszłym roku zawiesiłą na cześć Nikusia buciki na choinke :)
    No i te domy koloroweeeeeeeeeeee o ja :D

Strona 3 z 48 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania