Strona 3 z 21 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 208
Drzewko podziękowań37Podziękowań

Temat: Urodzinki naszych dzieciaczków :)

Fan(ka) Avatar k_aralajna

Domyślnie Odp: Urodzinki naszych dzieciaczków :)

a ja jeszcze nie mam zielonego pojecia

a powinnam bo oboje chrzestni zagranica mieszkaja i pewnie wczesniej beda bilety zamawiac

dzieki za zmobilizowanie dziewczeta

Mamuśka Jaśka:)

Co do tortu to bedzie zamowiony chyab ze sklepu moje mamy w ksztalcie myszka miki bo taki najladniejszy a tort owocowo smietanowy i zje go na pewno:)

A urodziny beda wygladac tak ,ze na 12 do Kosciolka na msze chrzcielna i dla roczniaków,potem obiad w domu i ogolnie mala imprezka nie bedzie jakiejs wielikiej balangi.Chrzestnej nie zapraszam bo z nimi taka dziwna sytuacja my jestesmy chrzesnymi jej synka i ona nigdy nas nie zaprasza i ja ich tez zreszta czytalyscie na Top secret ,ze moj maly od niej nic na swieta nawet nie dostal drugiej siostry R tez nie bedzie,bo ona nas nawet na chrzciny nie zaprosila.Takze chyba tylko moja rodzina + bycmoze rodzice R ale to tez nie wiadomo czy sie zjawią.

Blu a zamierzacie malego chrzcic?

"Ty jesteś moim skarbem wiesz?,tak bardzo bardzo kocham Cię'' J&R

tak mysle i mysle i znow przyjdzie nam robic przyjecie w knajpie,w domu nie ma szans nie wejdzie tu ponad 20 osob a tyle oczywiscie doliczylam, zreszta nawet sobie tego nie wyobrazam, gotowanie dla tyyyylu osob, jak M wroci to musimy to obgadac

Fan(ka) Avatar frotka 74

Milenka też nie ochrzczona jeszcze, bo odłożyliśmy na wiosnę .Za bardzo miejsca nie mamy na niewielką nawet imprezę.Poprostu nasz salon został zamieniony na salonik z aneksem jadalnio-kuchennym.A z pierwotnej kuchni jest druga sypialnia.Z mojej strony rodzice i brat kawaler a przyszły chrzestny.Od strony T rodzice, babcia T, 2 rodzeństwa z zonami i dwoje kawalerka w tym przyszła chrzestna.To w sumie 12osób i nasza 4.Urodzinki zrobimy na raty najwyzej bo wszyscy przyjezdni.Na chrzciny wynajmiemy salkę jakąś i chyba powinnam juz szukac.
    Zrobię obiad a tort też piekę sama, jakiekolwiek zrobię mała dostanie:)
    Ostatnio edytowane przez frotka 74 : 3-01-2011 - 22:10

Fan(ka) Avatar ionka

a ja żadnego obiadu nie mam zamiaru gotować.
    będzie tort (ciasto), jakieś przekąski na zimno dla dorosłych i dla dzieci. w ogóle mam zamiar zwinąć dywan w salonie, dzieci ubrać w takie plastikowe śliniaki z rękawami i niech jedzą jak chcą
    zresztą, w sobotę idziemy na roczek koleżanki mojej Oli, zobaczymy, jak tam bedzie, bo towarzystwo będzie w zasadzie takie same.
    aaaa, no i zero alkoholu.
    16.02.2010

u mnie obiad bedzie ale praktycznie procz domownikow nie bedzie nikogo innego;p

kARLAJNA NO ale raczej co roku bedziesz miala tyle osob nie ma sensu robic wielkiego przyjecia zrobice jakies salatki,ciastka ciasteczka zimna plyta i juz.Nie ma co przesadzac

ja sama nie wiem,w domu i tak ich wszystkich nie pomieszcze przeciez, mieszkamy w 4 w 2 pokojach,nam jest ciasnawo, to jakies 45m2 nie chce mi sie nawet myslec o tym

Fan(ka) Avatar kasia0305

U nas to raczej kameralne urodzinki.Dziadkowie i chrzestny bo chrzestna z Poznania to raczej nie da rady przyjechać no i my. Tort , trochę ciasta , z 2 sałatki, wędlinaka i koniec. Chyba że coś mi się przestawi
    polka_84 dziękuje za post.

Karlajna jak tam uwazasz mnie jednnak szkoda bylo by pieniedzy wolalabym cos malemu kupic.Posaidółw robic nie musisz takiej przy stole ,ze kazdemu talerzyk czy cos tylko jakis stolik maly na filizanki a pod sciana wiekszy z mini bufetem i jazda na prawde nie ma co sie przejmowac.

jasne, za chrzciny placilam 800 ale wiadomo ze chrzciny chrzcinami, ewentualnie jak sie dowiedza ze mala imprezka w domu to niektorzy nie zdecyduja sie przyjsc heh
    poza tym akurat nie jestesmy teraz specjalnie przy kasie wiec wlasnie nie ma o czym mowic, tylko mnie to zestresowalo wszystko

Strona 3 z 21 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania