Strona 3259 z 3296 PierwszyPierwszy ... 3239 3249 3254 3258 3259 3260 3264 3269 3279 ... OstatniOstatni
32 581. do 32 590. z 32960
Drzewko podziękowań9928Podziękowań

Temat: Marcóweczki 2011

Gabonistka Avatar pabella

Domyślnie Odp: Marcóweczki 2011

Cytat Napisał patik80 Zobacz post
    od kilku dni zauważyłam że Zosia jak dorwie telefon w swoje ręce czy to mój, czy zabawkowy to zaraz przykłada do ucha, a jak chwyta szczotkę do włosów to tak nieporadnie się nią po włoskach dotyka tyle że odwrotną stroną...ale i tak widać, że się uczy
    U nas dokładnie to samo! Dumna jestem jak cholera

Entuzjast(k)a Avatar oleniolek

Futrzak a ja tak patrzyłam na te Twoje suwaczki i nie zauważyłam ale gapa ze mnie...
    GRATULUJE!!!!!!!!!!!! niech Maleństwo zdrowo rośnie :)

patik ale to Twoja córeczka ma rozbrajające teksty i jaka z niej kochana starsza siostra.
    patik80 i futrzakowa dziękują za post.

Fan(ka) Avatar patik80

pabella super uczucie, co? rosną nam mądralinki
    oleniolek Hania potrafi mnie rozbroić w momencie do łez, ale tyle samo czasu nieraz potrzebuje żeby mnie wyprowadzić z równowagi ostatnio coś zbroiła i emek sie wkurzył na nią i zaczął podniesionym głosem jej nadawać , a ona spojrzała na niego i zaczęła mu śpiewać piosenkę z programu JIM JAM " kocham cię a Ty mnie, jak rodzinnie tutaj jest lalala" polegliśmy oboje

Zadomowiona(y) Avatar ewkasp

patik, oj ma polot Wasza Hania ! chyba macie w domku bardzo wesolo :) ja juz nie moge sie doczekac zeby z Bartkiem uciac sobie pogawedke. on mowi bez przerwy, ale w sobie tylko znanym jezyku. blebla, spiewa, intonuje jak zawodowiec: pyta, dziwi sie, zaprzecza (slychac wtedy cos w rodzaju nnnnnnnnnnnnnnnnie), a najbardziej jezyk mu sie rozwiazuje jak jest "sam na sam" z ulubiona ksiazeczka albo gdy inni rozmawiaja. przekrzykuje wtedy cale towarzystwo :)
    patik80 dziękuje za post.

Zadomowiona(y) Avatar ewkasp

futrzak, szczerze gratuluje i bardzo zazdroszcze :)
    futrzakowa dziękuje za post.

Mamusia Kacperka :) Avatar patris29

Futrzak moje serdeczne gratulacje , oby ciąża przebiegła bez problemowo i radośnie :).

Pabella , Patik to mądre te wasze dziewczynki :) Mój mały też czasem mnie zaskakuje , ostatnio nas karmi i ma z tego radochę albo ostatnio dostał kawałek mięska z mojego talerza i jak już miał dość to nie rzucił byle gdzie jak do tej pory tylko ładnie się przechylił w stronę talerza i odłożył na niego mięsko :)Uczucie naprawdę nie do opisania taka duma człowieka rozpiera :)

Ewkasp ja też właśnie nie mogę się doczekać jak mały zacznie mówić i będzie można z nim pogawędkę uciąć :).

Jestem prze szczęśliwa moje dziecko wczoraj zaczęło raczkować , przeraczkował jakieś 0,5 metra a później się zmęczył i znów wrócił do pełzania.Klęczał też w łóżeczku trzymając się szczebelków i próbował wstawać w końcu odkrył do czego można je wykorzystać ;P.A już myślałam sobie że skoro tak się rwie do wstawania to pewnie nie będzie raczkował tylko od razu chodził a tu taka niespodzianka :).Dziś kolejny dzień siedzenia w domu za oknem siarczysty mróz i biało jak okiem sięgnąć :).
    patik80 i futrzakowa dziękują za post.

Mama Natalki Avatar katjusza77

witajcie porannie Marcusie

Pamiętnik nadgoniony do 6 tygodnia, dziś mam plan uzupełnić do 14 i dalej już na bieżąco. W zdjęciach też mam bałagan, album Natalki zatrzymał się na wakacjach, więc też trochę pracy przed nami

Futerko - bardzo mię Twój suwak odpowiada!!

Dziewczyny to strasznie fajne tak obserwować jak nasze dzieci się uczą i jakie są sprytne, nie? Czasem sama się dziwię, skąd Ntalka różne rzeczy już umie, tak szybko ten czas leci. Wczoraj ni z tego ni z owego sama ułożyła piramidkę z kółek i zaczęła dopasowywać klocki do otworów w garnuszku na klocuszek. Ale i tak najbardziej rozwaliła nas jak puściła bąka i zaczęła się z tego śmiać na cały pokój!!
    futrzakowa dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar wredniak

Futrzak i Katjuszka - Gratuluje Wam! no nie druga tura się zaczęła
    futrzakowa i katjusza77 dziękują za post.

Entuzjast(k)a Avatar oleniolek

Dzień doberek :)
    Moje dziewczynki śpią a ja galopem ogarnę chałupę.
    Cieszę się bo dziś wieczorem zobaczę się z moją psiapsiółą, która niedawno urodziła córeczkę. Będą ploteczki i drineczki :)

Cytat Napisał patik80 Zobacz post
    oleniolek Hania potrafi mnie rozbroić w momencie do łez, ale tyle samo czasu nieraz potrzebuje żeby mnie wyprowadzić z równowagi ostatnio coś zbroiła i emek sie wkurzył na nią i zaczął podniesionym głosem jej nadawać , a ona spojrzała na niego i zaczęła mu śpiewać piosenkę z programu JIM JAM " kocham cię a Ty mnie, jak rodzinnie tutaj jest lalala" polegliśmy oboje
    patik ja mam często problem, z powstrzymaniem się od śmiechu, kiedy mówię Zuzi "nie wolno" i groźnie kiwam palcem a ona najpierw ze zrozumieniem patrzy a potem rozbrajająco się uśmiecha. No i jak ja mam mieć poważną minę. I bądz tu rodzicu konsekwentnym...

ewkasp nakręć filmik, będzie miał świetną pamiątkę swoich monologów :)

patris brawo dla Kacperka! Teraz Ci się rozpełznie po całym mieszkaniu :)
    A u nas dziś "tylko" -8 więc wybierzemy się na spacerek.

Cytat Napisał katjusza77 Zobacz post
    Ale i tak najbardziej rozwaliła nas jak puściła bąka i zaczęła się z tego śmiać na cały pokój!!
    Jak prawdziwa dama! Moje też takie subtelne są.

Cytat Napisał wredniak Zobacz post
    no nie druga tura się zaczęła
    Ja drugą turę zaliczyłam za pierwszym razem
    patik80 dziękuje za post.

Podwójnie szczesliwa mama Avatar wierka

Cześć mamuśki
    Jamie właśnie śpi po pobudce o 6tej rano.U nas trochę,raczej dużo cieplej niż w Polsce bo temp w + Czekam aż się obudzi,bo idziemy do znajomej zanieść zamówienie z Avonu
    Powiem Wam ze u mnie to się teraz dopiero zaczyna...Sammy szkoli Jamiego Jak narazie nauczył go pokazywać język aż się boje pomyśleć co będzie potem

katjusza
    świetny pomysł z tymi pamiętnikami ciąży a pamiątka potem bezcenna
    patris/katjusza ja jeszcze nie wywołałam żadnych zdjęć odkąd się Jamie urodził,oprócz 2 czy 3 do ramek na ścianę
    oleniolek witaj,ja sama dopiero zaczęłam ponownie pisać.Mój Jamie ur. się 1wszego kwietnia
    futrzak patrze na suwaczek a tam taki duży Piter a nad nim ociupinka fasolinka
    izabela trzymam&&&& żeby wizyty były owocne w dobre diagnozy
    patik Ty to koniecznie powinnaś jakiś zeszyt z tekstami Hani założyć
    patik/pabella/patris u nas Jamie bierze pilota do reki i próbuje przełączać na bajki
    patris widzę ze Kacperek podobnie się rozwija jak mój Jamie a pełzał wcześniej?? Mój najpierw pełzał,z mega prędkością potem nauczył się stać w miedzy czasie zaczął raczkować a teraz ma etap chodzenia przy meblach
    patik80, futrzakowa, katjusza77 i inni (1) dziękują za post.

Tagi tego tematu

Zasady Postowania