34 761. do 34 767. z 34767
Temat: Październik 2008
-
Wczoraj, 10:22 #34761
-
Wczoraj, 11:07 #34762
Odp: Październik 2008
TRINI MAM NADZIEJE ZE BEDZIE DOBRZE
CO DO NOCNIKOWANIA. ANTOSIA I MAKSA UCZYŁ TA SAMA ZABRAŁAM PIELUCHE I ZAŁOZYŁAM NORMALNE MAJTECZKI PRZEZ PIERWSZE 2 DNI PRZYPOMINAŁAM CO POŁ GODZINY O SIKANIU POTEM SAMI JUZ ZAŁAPALI. PO 3 DNIACH BYŁO OKI . aLE PRZEZ TE DNI CO SIE UCZYLI NIE BYŁO WCALE PIELUCHY TYLKO NA NOC KUPIŁAM PIELUCHOMAJTKI Z OBRAZKAMI I MOWIŁAM ZE NIE WOLNO SIKAC BO NA PIELUSZCE JEST CHŁOPIEC, TYGRYS ITP. DZIAŁA
-
Wczoraj, 21:34 #34763
Wiola obyś tylko się nie zarobiła kobieto!!!! Wytrzymałości życzę!!
Trina ojjj ja uwielbiam takie rozmowy, takie to słodkie i nie winne, a najlepiej jak zaczyna coś opowiadać zaczynając słowami; A jak ja byłem mały ..... sikam
Agamir KOBIETO CO TY PISZESZ!!!!!!!!!!!!!!! a może to na tle nerwowy,???? kiedy idziesz do szpitala???
Evela a ty chyba ksywę SOWA dostaniesz

Karolka Marcelinka śliczne imię!!!
A o to moje ptaszyny
-
Wczoraj, 21:52 #34764
-
Wczoraj, 22:58 #34765
Agamir, ja wiem, że strach ma wielkie oczy, ale będzie dobrze, stres tylko potęguje objawy. Jesteś silna baba, pamiętaj!!!!!
czarna no to poleciałaś!!! ja myślałam, że jakaś ważka na kostce a tu ptasyska na ramieniu, ho ho!!!
Zaraz Nikola będzie chciała

.
siedzę zamiast kłaść sie spać....Evela zarażasz mnie tymi nocnymi nasiadówkami

-
Dzisiaj, 00:35 #34766
-
Dzisiaj, 02:37 #34767
No właśnie, Ula, jakieś apogeum letnie! Nawet Tusina się dzisiaj chowała, że "ma już dość słoneczka i niech idzie spać". Ciekawe ile to potrwa...
Agamir, wypluj raz dwa. Nawet tak nie myśl...
Czarna tatoooooo niezły. Wygląda jakby te ptaszki latały tuż nad Twoją skórą. Super
Już mnie przezywali sowa w podstawówce - od okularów co prawda, ale ...
Trina
nioooo, miłe rozmowy wieczorową porą. Za jakiś czas będzie uwielbiał młodszą siostrzyczkę i stawał za nią murem