Strona 224 z 224 PierwszyPierwszy ... 204 214 219 223 224
2 231. do 2 234. z 2234
Drzewko podziękowań13Podziękowań

Temat: Opieka nad bobasem - o kolkach, pieluchach, ubiorach, cycuchach i innych :-)

Pracująca mamuśka Avatar Guziczek87

Domyślnie Odp: Opieka nad bobasem - o kolkach, pieluchach, ubiorach, cycuchach i innych :-)

jejku luiza... powyrywane włosy brzmią groźnie... ale mam nadzieję że Igor się przestawi na normalny tryb życia..

październikowa mama'09 Avatar medeuska

Domyślnie Odp: Opieka nad bobasem - o kolkach, pieluchach, ubiorach, cycuchach i innych :-)

ja osttanio kupilam pieluchomajtki z tesco, takie w czerwonym opakowaniu malym. Bardzo fajne są, nie przeciekają Maksoiw, a on potrafi wszystko przesikac w nocy.
    Happy nowe 3d wypróbowałam, średnio, tez je Maks przesikuje, a najlepiej, bo ostatno sie pomylilam i wzielam normalne happy;/

u mnie najlepiej przechodza pieluchomajtki jednak, teraz z tesco, bo pampers i huggies 4 za male, a 5 za duże, tesco są jakby troszkę większe.

Październikowa mama '09 Avatar coruja

Udało mi się zrezygnować z karmienia cycuchem w ciągu dnia, Młoda nawet polubiła modyfikowane mleko-wypija dwie butelki dziennie, gdzie jeszcze niedawno zmuszenie jej do wzięcia choćby łyka było sukcesem.. I zostało nam nocne karmienie, w sumie, to bardziej o przytulanie chodzi niż jedzenie.. Ale nie mam pomysłu jak z niego zrezygnować. Jak Wy dałyście radę?

Pracująca mamuśka Avatar Guziczek87

coruja no u mnie było prosto szybko i bez płaczu bo mała miała ok 4mc ... więc na dobrą sprawę nie pomogę...

Zasady Postowania