Strona 3 z 1704 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 17037
Drzewko podziękowań52Podziękowań

Temat: Październik 2009

Kura domowa;) Avatar Magdasf1

Domyślnie Odp: Październik 2009

Heheh narazie to gratuluje jedynej pazdziernikowej 2009 roku mamusizycze spokojnych 9 miesiecy, a wy kobitki z pazdziernika 2008 zmykaxc pisac na nasz watek bo cos pusto dzisiaj

ODDAJ 1% NA
    www.krwinka.org
    "Jeżeli biedni musieli umierać z głodu, to nie znaczy, że Bóg się o nich nie troszczył. Znaczy to natomiast, że ty i ja niczego im nie daliśmy, nie staliśmy się narzędziami miłości w ręku Boga, by dawać im chleb i ubranie. Znaczy to też, że nie rozpoznaliśmy Chrystusa, który ponownie przyszedł w nędznym przebraniu człowieka ubogiego, bezdomnego, osieroconego dziecka".

bł. Matka Teresa z Kalkuty

a życie toczy się dalej Avatar agi28

Witam aaalllaaa jestem drugą przyszłą pażdziernikową mamusią na wątku. Termin według OM mam na 7 października mam nadzieję że tym razem się uda. Gratuluję ci z całego serduszka i życzę spokojnych 9 miesięcy.

MOJE ANIOŁKI NA ZAWSZE 16.09.2008 (*) 17.02.2009 (*)

Fan(ka)
    Wpisów do bloga
    3

Wszystkim mamom październikowym gratuluję z całego serca!!!
    A Tobie Agatko szczególnie

Życzę wszystkim też które dołaczą spokoju i szcześcia przez kolejne momenty aż do szczęśliwego rozwiązania!

P.S. Agatko śliczny suwaczek

Edytka & Wiesiu
    Rodzice Aniołków 27.02.2008.[*] 06.06.2008.[*][*] 17.12.2008.[*][*][*] 22.05.2009.[*][*][*][*]

Entuzjast(k)a

No to melduję się trzecia :)
    Witajcie Dziewczyny!
    Dzidziuś będzie, beta ładnie podwyższona, 4tc, no ale na usg jeszcze nic nie widać..
    pozdr wszystkie październikowe mamy'2008 no i kolejne 2009 :)

a życie toczy się dalej Avatar agi28

Witaj Sylvietta bardzo się cieszę że kolejna panienka do nas trafiła. Gratuluję dwóch kreseczek i rosnącej betki. Ja juz robiłam dwie pierwszą w pon. i wyszła 24 a drugą w środę i już było 92
    Na kiedy masz termin?

MOJE ANIOŁKI NA ZAWSZE 16.09.2008 (*) 17.02.2009 (*)

Początkująca(y)

hej, mam pytanie, w którym tyg zaczyna byc widoczny brzuszek?

Czerwcowa mama 2009 Avatar cypisia

Witam! Ja po sąsiedzku, z Mam Czerwcowych 2009
    Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i życzę bezstresowych, radosnych i ciekawych 9 miesięcy!
    Widoczny brzuszek to kwestia indywidualna. Niektórym już w 12 tygodniu ładnie się zaokrągla, inne muszą poczekać nawet do 20 tygodnia
    Na pewno się jednak wszystkie doczekacie i będziecie dumnie nosić brzuszki przed sobą, czego raz jeszcze życzę Wam z całego serca

Fan(ka) Avatar myszunia

Dziewczyny, serdecznie Wam gratuluję i życzę przyjemnego oczekiwania na maluszki!!!

Październikowa mama 2007.

Entuzjast(k)a

Agi, nie wiem jeszcze jak to z moim terminem będzie, wg kalendarza BB wychodzi 8październik, zobaczymy jak będzie usg prognozować sprawę...
    Narazie jestem załamana dzisiejszymi kontaktami z polską służbą zdrowia:
    Od dwóch tygodni mam bardzo silne bóle podbrzusza, zadzwoniłam do mojego gina i on sam mnie nie mógł przyjąć (kazał jechac na ostry dyżur za to) rozmawiałam z nim w czw więc na dziś rano umówiłam się do enelmedu
    ze niby prywatnie i blisko więc będzie wygodniej, wizyta 130 zeta tylko po to żeby usłyszeć że jest przecież za wcześnie aby cokolwiek stwierdzić i że jeśli poronie to trudno (lekarka była w ogóle oburzona czemu tak szybko miałam robione badanie betaHCG, bo jeszcze w środe lekarz <niepolski> mnie na nie wysłał),
    więc po powrocie wściekła i załamana, jeszcze raz zadzwoniłam do mojego gina upewnić się czy taki jest w takim razie standard- no i on mówił że nie jest za wcześnie i że nie do ginekologa prywatnie innego tylko na ostry dyżur do szpitala
    mam jechać, no i pojechałam a tam znowu to samo: że czemu ja tu jestem, przecież ostatnią @ miałam 2.01 więc o żadnej ciąży nie ma mowy, wynik bety 141, mały i nic nie znaczy a jeśli ciąża pozamaciczna to dopiero za dwa tygodnie coś będzie można zobaczyć.. no i w ogóle postawa typu "czemu im dupe zawracam"..

Entuzjast(k)a

Miałam zostać w wawie kilka dni (zjazd na studiach) ale teraz sama już nie wiem co robić, boję się, boli mnie brzuch i aż mam ochotę płakać ze złości że na tak olewających lekarzy 2 razy dziś trafiłam.. nie mam sił nawet na trzecią próbę, łykam tylko nospe i mam nadzieje że nic złego się w ten weekend nie stanie..

Strona 3 z 1704 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania