Strona 83 z 83 PierwszyPierwszy ... 63 73 78 82 83
821. do 825. z 825
Drzewko podziękowań33Podziękowań

Temat: Rozwój i postępy naszych dzieciaczków

mama październikowa2009 Avatar kasiulec

Domyślnie Odp: Rozwój i postępy naszych dzieciaczków

moja je nad ranem około 4-5, czasem w nocy o 2 ale rzadko. Jak dla mnie to ok że pije jeszcze mleko, bo mleko tylko toleruje praktycznie przez sen.
    www.zaczarowanykadr.pl fotografia dziecięca, sesje noworodkowe, niemowlęce, sesje rodzinne Warszawa, Piastów, Pruszków, Brwinów, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki, Zyrardów, Błonie

mamuśka na pełen etat :D Avatar karcia85

u mnie Dawid tez jada jeszcze w nocy później nad ranem 6-7 ale nie zawsze co do nocnika u mnie mały wręcz boi się siadać na nocnik a ja go nie zmuszam znacznie chętniej siada na ...sedes :) muszę wiec zainwestować w nakładkę a w te lato jak najbardziej wchodzimy w temat "pielucha papa " :)

Ja jako pierwsza po
    d sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko...a ja Twoja mama.

Fan(ka) Avatar czarodziejka87

kasiulec Szymon też pije mleko wyłącznie jak śpi. W dzień nie wypije mleka za nic, więc dostaje butle jak zaśnie, później ok. 2 i nad ranem ok. 6.
    A z pieluchami też planujemy się pożegnać jak zrobi się troszkę cieplej. Już kilka razy udało nam się zrobić siusiu na kibelku, ale niestety na razie nie mam czasu żeby regularnie go wysadzać, a uważam, że jak się już zacznie to trzeba robić to konsekwentnie.
    Karcia młodemu też bardziej sedes podpasował niż nocnik.

mama Asi Avatar wiesienka123

ja tu wielki nie zagladalam, ale napisze o Asi, budzi sie na mleko ok 5, i idzie spac, ale bez mamy lub taty ani rusz. Spi sama w pokoju i moze dlatego , nie wiem. Rano ja wysadzam na nocnik i robi ladnie siusiu, czasami po nocy pielucha sucha.w Ciagu dnia tez czasami wola, albo jak widze ze idzie cos grubszego to tez nocnik i taka radocha jak zrobi i klaszcze nad tym nocnikiem

PROŚBA O POMOC DLA NATALKI www.natalkamajchrzak.pl

Mama X 2009 Avatar nutria

u nas nocnik jest super. i generalnie działa, ale sygnalizuje, ze chce siku tylko wtedy, gdy chce kupkę. A kupki nie umie zrobić do nocniczka,... :(

planujemy zrobić akcję nocnik tak na 100% jakoś jak będę siedzieć już w domu na L4.. pewnie w marcu, czy jakoś tak..

------------------------------------------------------------------------------------
    Basia i Piotruś

http://taka-babska-proba.blogspot.com/

Strona 83 z 83 PierwszyPierwszy ... 63 73 78 82 83

Zasady Postowania