Strona 1 z 616 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 6158
Drzewko podziękowań59Podziękowań

Temat: Wyprawka dla naszych maluszków

Pracująca mamuśka Avatar Guziczek87

Domyślnie Wyprawka dla naszych maluszków

Hej dziewczyny podejrzewam ze już kilka z was oprzeć się nie mogło i kupiło kilka rzeczy dla swoich maluszków Tak wiec pomyślałam ze warto by założyć taki temacik odnośnie zakupów liczę tez na pomoć doświadczonych mam które moga nam pomóc co soe przyda i koniecznie zakupić a co jest zbędne.

Mamusia Bianusi Avatar Karolinusia

Domyślnie Odp: Wyprawka dla naszych maluszków

Cytat Napisał Guziczek87 Zobacz post
    Hej dziewczyny podejrzewam ze już kilka z was oprzeć się nie mogło i kupiło kilka rzeczy dla swoich maluszków Tak wiec pomyślałam ze warto by założyć taki temacik odnośnie zakupów liczę tez na pomoć doświadczonych mam które moga nam pomóc co soe przyda i koniecznie zakupić a co jest zbędne.

oooooooo!!!!!! fajnie, że temat wrzuciłas, bo sama chciałam to zrobić nie jestem doświadczona, bo to moja pierwsza ciąża, ale pewne zakupy już zrobiłam. Parę ciuszków, kocyk i takie tam, powolutku zaczynam
    ciekawe jak inne mamy
    [/url][/IMG]

[/url][/IMG]

październikowa mama'09 Avatar medeuska

No dziewuszki, też chcialam załozyc temat, fajnie że jest, ja już kupiłam komplecik: body kaftanik spodenki i czapeczka białe z żółtymi wykonczeniami wiec razczej uniwersalne

I jedne body różowe nie moglam sie powstrzymac

I takie słodkie skarpeteczki niebieskie.... ale... z falbankami( nie żeby dla dziewczynki)

Kocyk tez mnei meczyl ostatnio, ale próbuje sie powstrzymywac, dopoki nie poznam płci

Fan(ka)

A ja zaczęłam od smoczków i butelek. Stwierdziłam, że muszę troszkę rozłożyć wydatki na kilka miesięcy. Z mojego doświadczenia wynika, że tak będzie najlepiej bo później jest troszkę zbyt duże szaleństwo ;)
    Co do ubranek, to czekam na potwierdzenie moich przypuszczeń co do płci. Dopiero wtedy zacznę cokolwiek nabywać. Szczególnie, że muszę zgromadzić podwójne ilości ;). Ale przynajmniej wiem co mi się nie przyda. Na początek nie przydadzą się kaftaniki. Znacznie wygodniejsze są body, śpiochy, półśpiochy i pajace. No i kilka par skarpetek, nie dość, że na stópki, to jeszcze na łapki. Te ostatnie jeszcze chyba mam gdzieś w jakimś worku, po mojej córci. Dobrze, że mnie coś tknęło i nie wszystkie rzeczy po niej wydałam ;)
    http://cardamomma.blogspot.com - mój kulinarny blog

Fan(ka)

Ja jeszcze nic nie kupiłam. Ale myśłę że nie długo zacznę bo te wszystkie rzeczy sa piękne.

Nasz Aniołek Lilka 30.06.2009 (27 tc)

Fan(ka) Avatar cyniczna

No, to na tym wątku będzie mnie niewiele :) Nie mam zamiaru kupować absolutnie niczego do 6ego miesiąca. Jestem przesądna, albo jak kto woli - ostrożna.

(*)07.08.2008r. śpij Aniołku

Fan(ka) Avatar Izaa

Cytat Napisał cyniczna Zobacz post
    No, to na tym wątku będzie mnie niewiele :) Nie mam zamiaru kupować absolutnie niczego do 6ego miesiąca. Jestem przesądna, albo jak kto woli - ostrożna.

x2

Entuzjast(k)a

ja już też nie mogłam się powstrzymać - w Smyku było tyle malutkich śliczności, że po prostu nie mogłam wyjść bez zakupów ubrankowych ;) Zresztą niezależnie od tego jaka będzie płeć i tak chcemy tylko neutralne genderowo ciuszki, z przyczyn zarówno estetycznych, jak i praktycznych - przydadzą się prędko przy następnym skarbie, no chyba że po porodzie jeszcze zmienię zdanie ;)

Fan(ka)

Ja wiem że dużo ciuszków dostanę, dopiero wtedy dokupię to czego będzie mi brakować...
    Na razie jeszcze się opieram szaleństwom zakupowym

Pracująca mamuśka Avatar Guziczek87

Ja tez jeszcze nic nie kupiłam ale to raczej z niezdecydowania...tyle tych rzeczy jest i po prosty sama nie wiem co bym wzięła:)Dziś idę na pierwsze zakupy

Strona 1 z 616 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania