2 261. do 2 264. z 2264
-
9-05-2012, 21:29 #2261Fan(ka)
Odp: Alergia i problemy z nią związane
nice, kania, biedne maluszki...
nice, oby z Alą nie było gorzej - kciuki zaciśnięte!!!
Kaniu, a tobie żebyś też znalazła "złoty lek" dla Oliwki!!!niech te testy rozjaśnia wam sytuację!!!
a tak mi się przypomniało, moja sis miała właśnie jako maluszek okropną alergię i kąpana była w kalii, do tego kazali ją czymś smarować a to jeszcze bardziej pogarszało bo zasuszało tak że skóra aż pękała... naprawdę teraz jednak jest łatwiej o takiego maluszka zadbać
tylko szkoda że w ogóle muszą sie z takim czymś męczyć
-
10-05-2012, 14:07 #2262
Renata i jak? Podałaś już mleko normalne?
U nas też Pudzianek jadł serki normalne i było OK, a zaczęłam mieszać bebilon pepti z HA i niestety...
Ja jeszcze nie kupowałam w maju, ale niedługo muszę pójść po receptę.
Nice mam nadzieję, że z Alicją nie będzie pogorszenia. A Przemkowi życzę poprawy! Mój też cały czas na ketotifenie.
A Wy mieliście testy na pyłki? Czy tylko pokarmowe?
My mamy dopiero pod koniec miesiąca wizytę u alergologa.
Generalnie jest OK, ale pod kolanem nadal jest plamka czerwona już nie pamiętam czasu kiedy by jej nie było
Lepiej późno poznać prawdę niż wcale.
-
18-05-2012, 11:44 #2263
u nas chyba nawrót
Lepiej późno poznać prawdę niż wcale.
-
18-05-2012, 21:52 #2264Fan(ka)
Natolin - a co się dzieje? Jakie ma objawy?
U nas u Przemka ostatnio była duża poprawa, a od przedwczoraj znowu pogorszenie. Nie wiem od czego, albo znowu jakieś pyłki, albo jeszcze może być od dżemu truskawkowego, bo właśnie przez 2 ostatnie dni jadł po raz pierwszy. Na razie go odstawiłam i zobaczę co będzie.
Przemek nie miał za bardzo testów na pyłki, w tym 1 panelu tylko była bylica, brzoza i mix traw,ale nic na to nie wyszło. My mamy wizytę dopiero 8 czerwca. To będzie ta wizyta u tej niby genialnej pani doktor, na którą czekamy ponad rok. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. A u tej naszej co chodzimy to dopiero w lipcu mamy wizytę. Fajnie jakby któraś zleciła nam testy na pyłki.

1030Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Usunięty temat!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj, 01:09 w Wcześniaki