Strona 59 z 59 PierwszyPierwszy ... 39 49 54 58 59
581. do 588. z 588
Drzewko podziękowań139Podziękowań

Temat: Dobra KSIĄŻKA I FILM

Fan(ka) Avatar dawidowe

Domyślnie Odp: Dobra KSIĄŻKA I FILM

Ida można tylko duzo drożej i chyba nie ma tego 10 dniowego gratisu

Fan(ka) Avatar kroma

ja polecam Lincz bardzo dobry i mocny. Oglądam jeszcze ostatnio serial Krew z Krwi na Hbo polski serial, ale jak ma ktoś okazję ściągnąć to gorąco polecam z Agatą Kuleszą odnalazła się w swojej roli, bardzo dobrze role obsadzone, w końcu pokazali na co stać naszych polskich aktorów tak samo w Linczu bardzo dobrze zagrane role.

Co do książek to czytam Charlotte Link i polecam jej książki, jak na razie czytałam "Drugie dziecko", " Echo winy", "Ostatni ślad" i wszystkie dobre. Saga Millenium jestem na 3 części i jak na razie jestem pochłonięta. A jeszcze czytałam książkę świetną jak dla mnie i taką życiową "Bez wyjścia" - Chris Bohjalian.

Fan(ka) Avatar dawidowe

Kroma a jam mam milenium i co mam chwilowy zastój czytania. Wkoncu bede musiała oddać i nie przeczytam a taka miałam chęć

Pracująca mama! Avatar Roxannka

Ja wkońcu się przełamałam i po ponad dwóch latach znowu zaczełam czytać millenium Wiem że musze przebrnąć przez początek i potem bedzie lepiej, dlatego zawziełam się i czytam

Aaaa polecam jeszcze książki Jodi Picoult.

Fan(ka) Avatar kroma

Millenium się ciężko czyta bo dużo wątków jest politycznych na początku, potem już jest z górki i wtedy jest najlepsza książka, początek jest męczący.
    Mi lepiej się czyta Czarną Serię Kryminałów np. Camili Lackberg.

Fan(ka) Avatar dawidowe

Kroma kkiedy ty masz czas naczytanie? a swoja drogą nie masz takich kilku dni że ci się nie chce czytać bo masz przesyt?

Fan(ka) Avatar kroma

dawidowe- jak mam dobrą książkę to nie mam dosyć, szczególnie tych sag kryminalnych, w sumie mam czas bo ja nie pracuje, często czytam wieczorami, albo jak dzieciaki śpią, zamiast posprzątać to nad książką dumam. Podejrzewam, że jakbym pracowała to nie przeczytała bym tak łatwo książek.

Świat według Pafffcia Avatar onesmile

kroma - tez czytam Charlotte link - Echo Winy, Grzech Aniołów i Przerwane Milczenie juz przeczytalam. Zostal mi Dom Siostr. Ale teraz koncze Trucizne Alex Kavy -tez niezla, ale ksiazki Charlotte sa jednak troche wyzszych lotow.

Strona 59 z 59 PierwszyPierwszy ... 39 49 54 58 59

Zasady Postowania