Strona 5487 z 6026 PierwszyPierwszy ... 5467 5477 5482 5486 5487 5488 5492 5497 5507 ... OstatniOstatni
54 861. do 54 870. z 60258
Drzewko podziękowań40113Podziękowań

Temat: Październikowe Mamy 2010

Pracująca mama! Avatar Roxannka

Domyślnie Odp: Październikowe Mamy 2010

To ja się tylko przywitam z pracy ... i uciekam bo i tak nikt o mnie nie pamięta :P

tu i teraz :)))

Roxannka ja pamiętam, ale sama pisałaś, że nie masz czasu

Zaraz oszaleję.
    Roxannka dziękuje za post.
    Lepiej późno poznać prawdę niż wcale.

Fan(ka) Avatar wioli83

Dzień doberek
    Happy oj tej kepy to tez nie znoszę jak sie. Wypowiada to mi noz w kieszeni otwiera współczuje nocki bardzoooo
    Elona tobie tez współczuje i miłego pracowania
    Kroma z nożem?Dobrze ze szybko zauwarzylas
    Mała mitrzymam kciuki i oby cię nic niedopadlo
    Kahaa okaże sie w niedziele czy zruzumial
    Nat dobrze ze ja niemam takiego aneksu za to mam jedna szfke na liczniki i żadne zabezpieczenie niepomagaly wiec zwiazalam rączki sznurkiem i nie otworzy

Wczoraj obejrzalam lisa i pól nocy myślałam o tym pózniej jeszcze drozylismy temat kary śmierci i tak sie zeszło chyba do drugiej
    E-lona i happybeti dziękują za post.

Wioli to Ci zazdroszczę, że nie masz tego cholernego aneksu. Mi się nigdy to nie podobało, ale przy dziecku to w ogóle jakaś masakra.

show must go on... Avatar happybeti

...a moje dziecko jak zwykle śpi jeszcze...odsypia nockę...szkoda,ze ja tak nie mogę...no,nic,po obiadku sobie "odbiję"
    ​...take it easy,babe...take it as it comes...

Happybeti szkoda, że mój tak nigdy nie odsypia
    No nic, jeszcze 35 i go kładę

Fan(ka) Avatar kahaaa

nat - do czego ty tak odliczasz?
    roxi - pamieta, pamieta. nie zgrywaj cierpietnicy, tylko do nas wracaj jak znajdzeisz chwile
    Roxannka dziękuje za post.

Fan(ka)

to i ja dzień dobry powiem. Głowa mnie boli tak, że pocieszające jest to, że na termometrze -9C dojrzałam, więc pewnie niebawen na swór z Alicją wyruszę. Jej nadmiar energii mnie przytłacza dzisiaj.

HAPPY współczuję nocki tym bardziej, że teraz sama na placu boju jesteś. 2 tygodnie po terminie? nieźle dobrze, że Nathali listem gończym Twojego lubego ścigac nei zaczęła i podobnie jak NAT bardzo dziękuję Ci za to co napisałaś odnośnie szkolnictwa. Dokładnie o to samo mi chodziło tylko...ja nie potrafię tak ładnie myśli w słowa ubierać jak Ty
    ALICJA, MAMAAGISU naprawa Jamochłonic? GRATKI i mam nadzieję, że juz tak zostanie. Swoją drogą to może i na moją my takie cuda spadły, bo ostatnio jest średnio do wytrzymania
    NAT sił do zimy nie mam i ja. Pociesza mnie tylko to, że jeszcze jakiś miesiąc został i finito. Odnośnie aneksów to nie dziwię się, że masz dosyć. Może rzeczywiście z tymi zabezpieczeniami spróbuj? my mamy takie: Blokada szuflady/szafki 5 szt. PATRULL IKEA wielorazowo.pl zaczepy i póki co Alicja nie rozkminiła jak się z nimi uporać, natomiast wszelakie rzepy itp. już dawno do śmietnika poszły, bo pięknie sobie z nimi radzić zaczęła.

[alicja właśnie biega z kuchni do pokoju i przynosi psu karmę a jak ten nie chce jeść to wciska mu ją na siłę do paszczy... biedny, no ale póki nie ucieka znaczy, że tragedii nie ma. I tym sposobem mam spokój na najbliższe 30min., bo ona nosi po jednej karemce a micha w kuchni jest pełna ]

MAŁA_MI kciuki są! bardzo mocno zaciśnięte! i zdrowiej szybciorem, bo kto jak kto ale Ty chorować nie możesz.
    E-LONA o kurcze. współczuję spokojnego dnia w pracy życzę! o i KAHAAA i ROXI też a propo zapracowanych mam: gdzie DORISEK?

i finito. ide ratować psa

Ostatnio edytowane przez makuc : 7-02-2012 - 09:34
    E-lona, natolin, Roxannka i inni (1) dziękują za post.
    głupio jest żyć całe życie przyszłością, której może nie być.

show must go on... Avatar happybeti

Nat,ale to jest takie spanie"jak zając pod miedzą"- budzi się i jęczy co chwilę- a to smoczka jej daj,a to herbatki,a to mleko zagrzej,bo jasnie pani wypija 30 ml i idzie spać,a za chwile się drze,że chce jeść...jakby ona spała tak normalnie ,jednym ciągiem,to tez bym dospałą,a tak to tylko bym się wkurzała,ze musze co 15 minut wstawać.A obudzic też się nie chce- już włączyłam nawet tv i nic- drzemie dalej...
    ​...take it easy,babe...take it as it comes...

Makuc wyobraziłam sobie tę akcję z psem i uśmiechnęłam się do monitora
    Kahaa​ do drzemki. Już tak blisko...
    Happybeti a to faktycznie niefajnie

Tagi tego tematu

Zasady Postowania